If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
emi taka, zadeistva mi se kusoto eur na 0.9828...ami sega? 0.9690? 0.9660?....................................0.9625? it`s a long,, long way....$/chf->>>> 1.5170/80?
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Viaturut plache, Meri!
Dano dannite za bezraboticata napraviat pazara sled malko, che zaspah pred comp-a.
Niakoi interesuva li se kakvi sa mi ideite za targovia ili da hodia na foruma na Global-View?
Yavor Rusinov, nablizo li si? Post-ni niakoi message da znam....
Хи хи хи - разваления телефон ми харесва - шепни ни и ти :-)
Абе стига сте ме стиляносвали, не мислите ли че може и да си имам причина да съм с псевдоним
Междо другото не съм си го измислил - така ми викаха в казармата - умалително от фамилията, така че ако искате може да се обръщате и с г-н Тодоров :-)
ne be niamah v predvid "volume", i mah v predvid tochno tova koeto kazvash za stopovete - respektivno kolkoto poveche hora tolkova poveche volume... A inache ne mi shepne Deuche-to ... shepnat mi razni drugi hora pyk na tiah razni drugi im proshepvat.... i to stava ebati i razvalenia telefon...
Ivane, ama otkade imash informacia za targuvanite obemi pri valutite? Eventualno se gadae kude sa im ofertite na golemite igrachi i evenualnite im stopove, za obemi e trudno da se govori....Deutsche Bank li ti shepne neshto na ushence?
Na teoria USD e nagore tazi sedmica...s dannite za bezraboticata i ochakvania silen Michiganski indeks utre, no na praktika trupkata ostava. Vuvel sum si poruchkite kato limitirani i na maluk profit she teikvam...Vuv range sme vse pak-vsiaka posoka e dobra....
Коментар