IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Barakov

здр.радвам се да те видя от много време не се се чували ...
    Не ми се ще да приинсталирам Windows до колкото съм компетентен в това той си е читав.
    Сега да напиша нещо на колегите относно пазара.
    Не се обръщам към никого персонално нито искам с настоящият постинг да предизвикам нечии гняв или да обидя някого.
    От това което съм научил от този пазар е че всеки търговец сам тряба да си разглежда пазара и да достига сам до истината.Колкото и жалко да е това...... това е самата истина.Най-добрият ви приятел не е нито търговеца с които сте започнали да работите заедно нито някои доказал се треидар във вашите очи...А ГРАФИКАТА.Разбира се тя нищо няма да ви каже ако нямате добър аналогичен метод и добра тех.стратегия към нея.(и едва съвсем накрая мога да кажа психологията за пазара) и Въпреки това никога и при никакви обстоятелства нямате 100% гаранция за бъдещите движения.
    ето тук мода да добавя нещо което съм си записал в моят наръчник за търговия.
    -в стремежа си да анализираме (предскажем ) бъдещите движения на пазара ние прилагаме субективна оценка която води до реализиране на поредица от загуби
    Предлагам ви следното :Имай очаквания за бъдещите движения на пазара но влизай в пазара само при синхронизираните си сигнали от системата си на търговия (доказана печелившата система на търговия)Така комбинираш очакванията си с системата на търговия която използваш.
    И всичко това трябва да има систематичност в прилагането им.
    Ясни правила за неното разглеждане и строга дисциплина в прилагането и.
    Моля да ме извените ако съм ви отегчил.
    исках само да кажа едно здвавей на всички и да напиша някои друг ред с цел да помога на някого.Надявам се по горе написаното да ви е било от полза.
    благодаря ти за Вниманието.
    пожелавам ви попътен тренд ))

Коментар

• безимен

Правилно си го засякъл , и още по правилно е да се влиза на подкрепите и да се намалява позицията размера и на съпротивите , много проста тактика , а тези които са удължили ако я спазят добре ще направят.Защото обикновенно се тества по два пъти ниво на пазара , а защо е така знам ли ?
      D.Y.F-091066

Коментар

• Blagodarj za iskrenosta!uspeh na vsi4ki.

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Tony
          Първоначално изпратено от brokerrr
          siguren li si za dalgite???
          Едва ли някой тук, може да бъде сигурен на 100 % в прогнозите, които прави. Във форекса няма нищо сигурно, винаги могат да измислят нещо и да ти го нах........ят тогава когато най-неочакваш.
          Аз лично влязох в дълги, стопа ми поне за момента е на 1997, като очаквам нива от поне 23++
          Успех.
          Съпротивата на 38.2 % не е за пренебрегване ! Ако я минем ще гоним 1.2240, но 23++ е рано да се мисли !

п.с. Дали вевче се усеща дългата ръка на Чичо Сам ????

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerrr
            siguren li si za dalgite???
            Едва ли някой тук, може да бъде сигурен на 100 % в прогнозите, които прави. Във форекса няма нищо сигурно, винаги могат да измислят нещо и да ти го нах........ят тогава когато най-неочакваш.
            Аз лично влязох в дълги, стопа ми поне за момента е на 1997, като очаквам нива от поне 23++
            Успех.

Коментар

• Re: ЕURUSD

Първоначално изпратено от Don Tony
              Влизам яко дълги ЕURUSD, смятам че дойде момента да тръгне за по-сериозно покачване.
              Напълно подкрепям !
              ЛОНГ-1.2069. СТОП-1.2039, ЛИМИТ-1.2150
              Тук е истината !
              Ако стане

Коментар

• Първоначално изпратено от безимен
                Отдавна не съм се изявявал на страницата, предназначена за Форекс - търговия. Не от неуважение към тук пишещите, а точно обратно: останах с впечатление, че периодично подвеждам (неволно) някои валутни спекуланти, което по моите разбирания е недопустимо (особено, когато тръгвам с конкретни цифри).

Моментната ситуация всеки разглежда през избрания индивидуален подход, а той се подчинява на много фактори - можем да прочетем всичко като препоръки за работа на този пазар от авторите (които не ни липсват).

Много приказки изприказвах (можеше да минем и без тях), за да кажа малкото, което е съществено в случая: със сигурност не съм единствен, който (от доста време!) съм регистрирал дивергенцията на седмична графика при кабела (работя с тази валутна двойка), като се опитвам да „почувствам” движенията й (във всякакъв смисъл, защото пазарът в никакъв случай не може да се нарече логичен – това сме го обсъждали не един път...).
                Значи, опитвам да допълня мненията на тук участващите, които смятат, че предстои поскъпване на GBP спрямо USD, което е логично да се случи и при други валутни двойки, но взаимните връзки са също толкова алогични, за това не е необходимо да се съобразявате с горното, още повече, като имате предвид и това, че на седмична граф. събитията се развиват изключително бавно и предстоят (сигурно) много движения, докато се изпълни и очакваното от дивергенцията на Моментума (но то ще е съществено, според непретенциозните ми разбирания...).
                Тук можем да включим и опитът на цените да коригират низх. тренд (за който говорихме в края на месец юли), когато целта беше към горния канал на Болинджър. Сегашното низх. движение е корекция на горното, вече повече от 76,4% Фибо (според мен, като отчета и гореспоменатата дивергенция , която е от висок ранг), но ми дава достатъчно основание и ми служи като ориентир при горните изводи...
                Не е изключено Вие да имате ориентири, които да Ви водят в обратна посока...
                Успех на всички!
                Нивата достигнати през 12.2004 са най-високите за последните три години. В дългосрочен план вероятно сме в корекция след неуспешен опит за пробив на 61.8 % !!! Навярно до края на годината ще има втори подобен опит ( тук е момента да се върна на последния си пост - колко опита трябва да изчакаме преди да сме сигурни в тренда ? )
                Мафията прави всичко възможно да ни избудалка, но до подкрепата имаме почти 200 пипа. Тази двойка не ми е любима и спокойно бих се заиграл с нея в тази посока ( с малък марджин - дългосрочно! )
                Успех !

Коментар

• barakov,

а пробва ли да преинсталираш Windows и тогава да слагаш новата Metastock
                  http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• siguren li si za dalgite???

Коментар

• ЕURUSD

Влизам яко дълги ЕURUSD, смятам че дойде момента да тръгне за по-сериозно покачване.

Коментар

• Отдавна не съм се изявявал на страницата, предназначена за Форекс - търговия. Не от неуважение към тук пишещите, а точно обратно: останах с впечатление, че периодично подвеждам (неволно) някои валутни спекуланти, което по моите разбирания е недопустимо (особено, когато тръгвам с конкретни цифри).

Моментната ситуация всеки разглежда през избрания индивидуален подход, а той се подчинява на много фактори - можем да прочетем всичко като препоръки за работа на този пазар от авторите (които не ни липсват).

Много приказки изприказвах (можеше да минем и без тях), за да кажа малкото, което е съществено в случая: със сигурност не съм единствен, който (от доста време!) съм регистрирал дивергенцията на седмична графика при кабела (работя с тази валутна двойка), като се опитвам да „почувствам” движенията й (във всякакъв смисъл, защото пазарът в никакъв случай не може да се нарече логичен – това сме го обсъждали не един път...).
                        Значи, опитвам да допълня мненията на тук участващите, които смятат, че предстои поскъпване на GBP спрямо USD, което е логично да се случи и при други валутни двойки, но взаимните връзки са също толкова алогични, за това не е необходимо да се съобразявате с горното, още повече, като имате предвид и това, че на седмична граф. събитията се развиват изключително бавно и предстоят (сигурно) много движения, докато се изпълни и очакваното от дивергенцията на Моментума (но то ще е съществено, според непретенциозните ми разбирания...).
                        Тук можем да включим и опитът на цените да коригират низх. тренд (за който говорихме в края на месец юли), когато целта беше към горния канал на Болинджър. Сегашното низх. движение е корекция на горното, вече повече от 76,4% Фибо (според мен, като отчета и гореспоменатата дивергенция , която е от висок ранг), но ми дава достатъчно основание и ми служи като ориентир при горните изводи...
                        Не е изключено Вие да имате ориентири, които да Ви водят в обратна посока...
                        Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Aso pika
                          ?!???????????????
                          Това не го разбирам !
                          Ако чакаш сигнал от някой си го кажи направо, но не замърсявай ефира !

Коментар

• EUR/USD

В последните 6 часа сме свидетели на трети неуспешен опит за пробив на 23.6 % ! Колко е нормално да се чака при това положение ?

Коментар

• Здр.Колеги имам нужда от помощ.Работя от година с Meta Stock направих си инсталация на Meta Stock 9 върху Meta Stock 8 и след направената от мен инсталация Meta Stock спря да ми работи .Напълно изтрих всички инсталации които бях направил и отново си инсталирах Meta Stock 8 така и не успях да го подкарам ..
                              това го направих няколко пъти но безуспешно ..
                              Моля за някакъв съвет или помощ.
                              Благодаря ви предварително.
                              Пожелвам ви попътен тренд.

Коментар

• ?!???????????????

Коментар

Working...
                                X