IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• poziciite mi za dnes

buy gbp/usd 1.7440
    sell usd/jpy 114.42
    buy eur/usd 1.1998
    sell usd/chf 1.2900

yspeh na vsi4ki

Коментар

• KIKI

ОК )))))))))))))))))))))))))
      Поздрави
      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Марио, ти да не си се чалнал бре? К`ви лични съобщения, к`ви 5 леа?!
        Това да не ти е сайт за запознанства :-P

Коментар

• До Модератора:
          Защо не мога да изпратя лично съобщение??

Коментар

• Технически нива за 11 октомври
            http://investor.bg/article.php?id=28866

Коментар

• EWI Email Update World-Class Market Analysis Since 1979

Monday - October 10, 2005

Greetings Fellow Wavers,

Elliott Wave International is throwing open the doors to its 6 global forecasting services. For one full week, you get access to forecasts of Every Major World Market FREE for a Week!

Enjoy forecasts, short-term and long-term, for free during FreeWeek, from Wednesday, October 12, at 5:00 PM Eastern to Wednesday, October 19, at 5:00 PM Eastern.

FreeWeek gives you complete access to forecasts of …

Currencies
              U.S. Stocks
              European Stocks
              Global Interest Rates
              Asian Stocks
              Australian Stocks
              Gold and Silver
              Crude Oil
              Social Trends
              and more!
              FreeWeek really is free. There’s no obligation, and no credit card information is required.

Since you already have a Club EWI User ID and Password, you’re all set! Just visit the Subscribers page between October 12 and October 19, and login using your Club EWI User ID and Password.

If you forgot your User ID and Password, we’ll email it to you.

Remember to spread the word to friends, family and colleagues! Just forward this email to them so they can sign up at www.elliottwave.com/freeweek.

Regards,

Robert Folsom
              Club EWI Manager
              Elliott Wave International

Коментар

• КАБЕЛ

BUY 100K 1.7490 RE 1.7400 STOP 1.7370 TARGET 1.82

Коментар

• Re: do Mario

Първоначално изпратено от barakov
                  Колега благодаря ти за отговора които ми прати в този късен час.Направил съм всичко това което си ми описал и въпреки това още при самата инсталация ми дава грешка.Не зная от къде идва причината за това..инсталацията която правя е същатата която съм ползвал и преди,.нооооооооо (((
                  аим се сетиш за нещо друго моля те пиши ми или тук или на Skype user:Barakov
                  Пожелвам ти успешна търговия ))
                  ako pravi6 instalaciqta ot disk nai veroqtno diska ti se e preselil v velikite lovni poleta

short ?/$1.2030 za proba

Коментар

• Дон Карлос, не се кахъри, аз вчера му предсказах колко ще устиска
                    А пък някои все още си пишем поръчките, макар че малко останахме. Защо ли го правим не знам, мен понякога ми разтушава скуката, но все по-рядко се водят дискусии тук, което е лошо предимно за такива като долният господин.
                    Успех
                    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• QWERTYAS

Драго момченце, бих те помолил да уважаваш повече доайените и авторитетите на този
                      форум, към които се числи несъмнено несъмнено и Бараков. И които вече избягват да
                      пишат тук най-вече заради такива новоизлюпени "капацитети" като тебе, които наричат
                      писаното от тях празни приказки. Твоите постове се появиха тук преди няколко дни и
                      бая фурни хляб ще трябва да изядеш, за да имаш моралното право да се опитваш да бъдеш
                      съдник на старите и доказали се "кримки". Бих те посъветвал да се върнеш две-три
                      години назад и да изчетеш всичко от този форум, после да спечелиш /или загубиш/
                      няколко десетки хиляди долари на РЕАЛНА ТЪРГОВИЯ, пък тогава ще видим дали ще
                      бъдеш достоен да държиш такъв език на вече доказалите се търговци.
                      И не откривай топлата вода с обявяването на сделките, това се правеше тук, но такива
                      като тебе попречиха и продължават да пречат.
                      Желая ти успех!

Коментар

• Re: Barakov

Първоначално изпратено от barakov
                        здр.радвам се да те видя от много време не се се чували ...
                        Не ми се ще да приинсталирам Windows до колкото съм компетентен в това той си е читав.
                        Сега да напиша нещо на колегите относно пазара.
                        Не се обръщам към никого персонално нито искам с настоящият постинг да предизвикам нечии гняв или да обидя някого.
                        От това което съм научил от този пазар е че всеки търговец сам тряба да си разглежда пазара и да достига сам до истината.Колкото и жалко да е това...... това е самата истина.Най-добрият ви приятел не е нито търговеца с които сте започнали да работите заедно нито някои доказал се треидар във вашите очи...А ГРАФИКАТА.Разбира се тя нищо няма да ви каже ако нямате добър аналогичен метод и добра тех.стратегия към нея.(и едва съвсем накрая мога да кажа психологията за пазара) и Въпреки това никога и при никакви обстоятелства нямате 100% гаранция за бъдещите движения.
                        ето тук мода да добавя нещо което съм си записал в моят наръчник за търговия.
                        -в стремежа си да анализираме (предскажем ) бъдещите движения на пазара ние прилагаме субективна оценка която води до реализиране на поредица от загуби
                        Предлагам ви следното :Имай очаквания за бъдещите движения на пазара но влизай в пазара само при синхронизираните си сигнали от системата си на търговия (доказана печелившата система на търговия)Така комбинираш очакванията си с системата на търговия която използваш.
                        И всичко това трябва да има систематичност в прилагането им.
                        Ясни правила за неното разглеждане и строга дисциплина в прилагането и.
                        Моля да ме извените ако съм ви отегчил.
                        исках само да кажа едно здвавей на всички и да напиша някои друг ред с цел да помога на някого.Надявам се по горе написаното да ви е било от полза.
                        благодаря ти за Вниманието.
                        пожелавам ви попътен тренд ))
                        Няма как да ни е от полза ! Повечето тук са се наситили на празни приказки ( не, че някой очаква реални търговски сигнали или ако те се появят би им повярвал, но поне можем да се ограничим в коментар за реални сделки и то - незабавен коментар ! ) Над всеки "велик" трейдър има някой още по-велик ( не, че той ще пише тук - а може и да не знае за този форум, което няма да му пречи да печели милиони, докато ние си чешем езиците )
                        Затова предлагам всеки да си обявява сделките ( ако има желание разбира се ) и времето само ще покаже кой е най-добрия трейдър тук !
                        Тогава аз лично бих се съгласил да преклоня глава пред доказан авторитет.
                        Празни приказки мога и аз да говоря въпреки, че съм на пазара от скоро.....да дадем думата на всеки , който играе - без значение реално или демо ( преценката е индивидуална, но най-добрия ще блесне веднага )

п.с. Очевидно визирам аналитиците а трейдърите....но това може би е най-важно !

Коментар

• Вай, вай, вай, пак бориме тренда, а братлета?

KOKO, кабела е тръгнал на юг-югоизток, само да пробие 1.7490 и ходи, че го гони.
                          А да знаеш, американчетата, рано или късно, каквото са си наумили го постигат. От месеци насам правят долара силен. Случайно ли е това? 99% става, каквото те искат. Дали точно сега ще се откажат да пробият и да се върнат назад? Може, но аз повече вярвам в обратното. Ние от факултетомастерс хехехе сме за гущера, пък вие фЛорексмастерите дръжте котвата здраво, че почвам да бутам лостчето, ха ха ха.
                          Успех братлета! После да не кажете, че не ви казах какво ще излезе от шапката на Астор, хехехе

Коментар

• може и със ccleaner , no най-добре формат и нов уиндолс, мисля че от онзи диск които ти бях записал с мата8 тръгваше. успех. аз лягам . разкарах едни куци канадци на нула и оставям само къси йени от 114.2 да нощуват.лака нощ и умната на оставащите неспящи

Коментар

• do Mario

Колега благодаря ти за отговора които ми прати в този късен час.Направил съм всичко това което си ми описал и въпреки това още при самата инсталация ми дава грешка.Не зная от къде идва причината за това..инсталацията която правя е същатата която съм ползвал и преди,.нооооооооо (((
                              аим се сетиш за нещо друго моля те пиши ми или тук или на Skype user:Barakov
                              Пожелвам ти успешна търговия ))

Коментар

• Бараков,
                                Използвай Regcleaner-почиства регистрито и премахва стари(останали ключове от тях) и TuneUp-2006-дефрагментира,оптимизира регистрито-последната от data.bg .
                                Поздрави и успех

Коментар

Working...
                                X