IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• za forexa

njakoi ot golemite glavi be6e kazal 4e ekrana nikoga ne luje, dori da ima mnogo politi4eski raboti !? Kak vi se struva, da si vjarvame li na ekranite ili da se drypnem nastrani? V kraja na krai6tata mojem da pe4elim i nagore i nadolu????

Коментар

• EUR/$

TAzi sedmica e zdravoslovno da se nablegne samo na demo tyrgovija. Dnes shte govori Bush (State of the Union), zasedava FOMC na FED, izlizat suma ti neshta. Do 1 fevruari 100,000 vojnici trjabvalo da sa v zaliva. Maj nablizhava vremeto da se kupuva fakta. Uspeh na vsi4ki smel4aci.

Коментар

• EUR/$

Бачка бе! Пишеш само free.bol.bg/ivanfx без www отпред!
        Ама нишо чудно и при теб да се е преехххх

Коментар

• EUR/$

ivane, ili site-a e kriv ili ima njakakav drug problem zastoto ne moje da se iztegli nisto /a moje i nesto pri men da e/

Коментар

• forex

njakoi misli li 4e vlizame v korekcia ot 02.12.2002 i ako ima takiva dali target moje da se o4akva okolo 1.0670-1.0607 /na purvo vreme/???
            Estestveno ako ne probie 1.0915-25

Коментар

• forex

абе Кускс, какво не ти е наред с мейла? Нещо ми ги връща...

Коментар

• forex

ZLATOTO PAK TRAGNA NAGORE

Коментар

• forex

Hans Blix!Koito izliazal ot kusi evra-izliazul,drugite-sled voinata!

Коментар

• forex

pozdraviavam vsichki, koito uspiaha da drapnat 100 pipa na kasi eur! slide-at mai se dalji na "UN ispector report worries", kakto napisaha niakoi. da ne zabraviame, che mneniata sa edno, faktite drugo...

Коментар

• forex

Uhaa, ne znam kakvo e stanalo,no znam 4e mi otnese targetite kato gladen ciganin bani4ka drugiq put trqbva da sum po-lakom.

Коментар

• forex

поздрави на kukuvicata много точно изявление

Коментар

• forex

поздрави на kukuvicata много точно изявление

Коментар

• USD/JPY

Niakoi ima li prestava kakvo e stsnslo v 16:00???????????????

Коментар

• USD/JPY

makar 4e v long term vsi4ki 6te sme s prazni 6epi, to za usd/jpy yasno se vijda 4e ot 1990 godina se dviji up&down v simetri4en triagalnik, kato reduva a-b-c s a-b-c. Gornata linia na triagalnika e i ednovremenno i support turned into resistance validen o6te ot 1978g. Dolnata linia na triagalnika minava gore-dolu prez 80 - 1995g., 107 - 1999g. i kam dne6na data niakade prez 115.40. Kolkoto do targeta nadolu pri probiv na 115.40, iskam da kaja samo 4e kolkoto i da stesniavah price scala vapreki tova nai-6irokata 4ast triagalnika pak ne moja da se pobere na weekly charta.

Коментар

• EUR/$

Живо здраво на всички. Виждам, че тук вече си имаме и жена, което е добре!

За тези на които им е интересно по дългосрочен анализ на eur/$, на http://free.bol.bg/ivanfx/ съм upload-нал няколко вариянта за eur/$ -
                                един невалиден вече, един за надолу и един за нагоре - всичко Elliott анализ!
                                Коментари?

Коментар

Working...
                                X