IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/GBP

Не си прав JJT.
    Случва се точно това за което говориш...
    По принцип следя 3те двойки между паунд, долар и евро точно в тази насока.
    Взимам за меродавни нивата от 30.11.2002, когато все още войната не беше съвсем на дневен ред...
    Откъде тръгнахме?
    30.11.2002 - EUR/USD 0,9930 GBP/USD 1,5570 EUR/GBP 0,6384
    Ако вземем че 0.64 е ниво в нормална ситуация (без война), 0.67 - много вероятна война, 0.70 - война, както и корелацията между евро и паунд, излиза, че според пазара, от вчера вероятността за война намалява...
    В такъв смисъл бяха и думите ми, че си струва да влезеш дълъг там, само ако очакваш Буш да обяви война... Иначе, колкото повече намалява вероятността от война - EUR/GBP ще се връща към "равновесното" 0.6400...
    Така мисля аз де...
    Иначе си прав - след американската, британската икономика е най-много под военен натиск. Пазара също го показва. Между другото последните 2 месеца определям нивата си за лимити и стопове именно на базата на съотношението между евро и паунд, горе-долу носи ми някакви предимства...
    Моите очаквания по принцип до 10.февруари са, че ако няма военен удар, EUR/GBP ще се върне до 0.6500-0.6550, което означава около 1.6200 в кабела и оттам нива 1.0620 до 1.0530 за евро/долар.
    Ролята на катализатор може да изиграят двете скорошни събития:
    1. Изявлението на Буш тази нощ
    2. Края на месеца и реализирането на печалби и закриване на позиции...
    При положение, че Буш "отложи" войната, 2-рото може да се прояви още по-силно и да видим въпросното 1.0530 дори и до края на месеца.
    Сигурно се виждам смешен на техничарите, но е кощунство в такива условия като сегашните да не се разчита и на фундаментализма :>
    Късмет на всички!

Коментар

• EUR/GBP

Кук би ли пояснил малко. Направи ме впичатление че паунда се качи спрямо долара значително повече отколкото еврото, а не виждам причина за засилване на паунда. Все пак Англия е най вероятния участник във войната.

Коментар

• EUR/GBP

JJT, сакън недей!
        Според мен тази двойка има смисъл да се играе само ако очакваш тая нощ Буш да обяви война )))

Коментар

• EUR/GBP

Какво ще кажете за идеята дълги EUR/GBP от тези нива с цел 0,6650?
          Аз рядко търгувам кръстосани двойки и ми се ще да чуя и други мнения.

Коментар

• cms-forex

S Java sam na mini platformata.Deistvitelno v niakoi dni niamam problemi s CMS,no zapochnaxa iavno i te s chmekeriite.Ponege sam v USA im se obadix i mi otgovorixa che prichinata moge da bade v moiata bavna vrazka(koeto e absurdno tai kato polzvam Comcast cable) ili v tova che kotirovkite se smeniali mnogo barzo poradi nesigurniat pazar.Da no kak ako se smeniat v moia polza nikoga ne zatvariat na po visokata izgodna cena za men.Kazax im che chte gi nablidavam za sedmica i moge da se sboguvame.

Коментар

• cms-forex

Az pak imah stop order prodava EUR, koito ne se izpalni i sled kato cenata padna pod tazi koiato sam zadal, sistemata ne mi davashe da si otmenia ordera. Pri restartirane na pltformata se okaza che ordera mi e izpalnen s 10 pipsa v moi oshtarb, no otnovo sistemata ne mi razreshavashe da zatvoria poziciata i vaobshte da rabotia s platformata, za kapak na vsichko stopa mi be izpalnen s 5 pipsa oshtarb.
              I kakvo se okazva v kraina smetka??? Che brokerskite smekerii krai nemat nezavisimo dali brokerat e BG ili chujd!!!(((
              A moje dnes sistemata na CMS prosto da se e razbricala...

Vlado ti s Java platformata li rabotish ili s Visual Trading?

Коментар

• cms-forex

Затова най-добре с български брокер, вдигаш му скандал и ако не се поправи му пращаш банков надзор и комисията. Да видим ще повтори ли?

Коментар

• cms-forex

CMS sa vaveli niakakva ograbvachta sistema.Vinagi mi otxvarlia orderite i mi predlaga cena s 7-8 pipsa v moi uchtarb.Dnes imax take profit na 194.64 na GBP/JPY.Cenata hodi do 194.75 ordera mi visia ,visia i nakraia kato se varna pod 194.64 go otmenixa....niamam dumi

Коментар

• cms-forex

ID2 imash li predstava kakvo stava s CMS??

Коментар

• EUR/USD

bravo malak, i az ti svaliam shapka!
                      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD

Браво malkia, истинско доказателство за интрадей търговия
                        Приятна вечер и на теб. Ще се навърташ ли наоколо към 4 през нощта?
                        Аз още се колебая...

Коментар

• EUR/USD

Izliazoh ot 4ast ot kysite usd/chf(3560) i long eur/usd(0822) syotvetno s 40 i 30 pipsa profit!
                          Leka ve4er i uspehi na nostnite ptici!

Коментар

• EUR/USD

VELIKAN// znachi da skasiavame EUR/USD pod 1.0780?
                            Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD

Kofti danni za USD - Durable Goods up samo s 0,2%!

Коментар

• EUR/USD

Притесненията на КУКИ (а и не само неговите) би трябвало да са от CHF ! Защо?
                                Защото ония изобщо не ги устройва скъп франк!!!
                                И ако, фиксират курса (което е доста крайна мярка) ще видим какво значи притеснение!!!
                                На първо време е хубаво да се ослушваме за интервенция ))

Коментар

Working...
                                X