IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/$

Здравейте всички,
    Мисля, че е рано да се говори за по-дълбока корекция. Би трябвало преди това да видим нива около 1.0990-1.11хх...
    Обосновката ми я пуснах преди няколко дни.

Поздрави и успех!

Коментар

• gbp/chf

pogo на твое място не бих се шортнал в gbp/jpy преди 198,30 , като по мое мнение е много вероятен тест на 200,++

Коментар

• gbp/$

kolegi kakvi sa mneniata za tazi dvoika? Ne vijdam da se komentira ot dosta vreme. Vse pak e interesna, pone spored men: long 1,6400/st-1,6344 or short: 1.6494 st-1.6525.
        Ima li ne6to verno v tova !?

Коментар

• gbp/chf

prisaediniavam se kam mnenieto na petar...osven gbp/chf, prigotviam se za short gbp/jpy ok. 196

Коментар

• gbp/chf

Еврото е удобно за покупка на 1.0730/35 със стоп 1.0705,таргета вече го видяхме 2 пъти и при третият тест най-вероятно ще бъде пробит,което ще отвори хоризонти за 1,10.Що се отнася до gbp/chf то нивата от 2,2530 са много удачни за продажба на кабели.

Коментар

• gbp/chf

Куки,ти ме хвърляш в шах-пешка бе човек!!!
              Аз очаквам 1,0725 където корективния спад да придобие завършен характер и да последва реакция във възходяща посока към 1.1200
              Не ме шашкай така с твойте прогнози....)))
              Други мнения?

Коментар

• gbp/chf

prisaediniavame se kam mnenieto na kukuvicata, no chakam po-dalboka korekcia ot niva nad 1.0915. Posastoto vreme triabva da stane po-yasno i dali ste se napredva kam voina ili moje da ima novo razreshenie. smiatam tova za silno technicheski celi, koito ste stanat realnost dori samo ot nabranata "inercia" na pazara.

sto se otnasia do opredeleni krosove - az moga da vi preporacham da sledite usd/mxn, kadeto poslednia mesec imashe strahotno dvijenie (bullish). vrah vchera i sega ochakvam da prodalji, no moje i malko da korigira - zavisi ot iraqskata kriza.

Коментар

• gbp/chf

prisaediniavame se kam mnenieto na kukuvicata, no chakam po-dalboka korekcia ot niva nad 1.0915. Posastoto vreme triabva da stane po-yasno i dali ste se napredva kam voina ili moje da ima novo razreshenie. smiatam tova za silno technicheski celi, koito ste stanat realnost dori samo ot nabranata "inercia" na pazara.

sto se otnasia do opredeleni krosove - az moga da vi preporacham da sledite usd/mxn, kadeto poslednia mesec imashe strahotno dvijenie (bullish). vrah vchera i sega ochakvam da prodalji, no moje i malko da korigira - zavisi ot iraqskata kriza.

Коментар

• gbp/chf

Veroiatnosta da si prav ne e nikak malka,osobeno ako tylpata se ubedi v tova...Swiss National Bank 4aka s bradvata na 1.3450,doi4ovcite im ide da se hvarliat v rein ot skupoto evro,krepi go edinstveno voinata i typoglavia US President...Az mai naistina podhodih emocionalno i 6te vyrna 4ast ot restoto-stopa mi e 2.2615.Otnosno gbp/jpy-mislia,4e 6te e uda4no da se kupi okolo kraia na mart s target 200 i nagore

Коментар

• gbp/chf

....brei, kak ne vi e strah da igraete takiva zasukani krosove! az si priznavam, che sa selianin i ne igraia krosove...
                      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• gbp/chf

...което означава, че ти също си прав - всичко което казвам за долара и паунда не е вярно при война!

Коментар

• gbp/chf

Сигурно ще си умреш от смях от позицията ми, но тя по принцип е:
                          къса от 1.0790 със стоп на 1.0902 на 25% от позицията (с цел да не падне марджин кол) - той вече се изпълни преди няколко дни; добавка на същите 25% на 1.0775 (и това се случи), добавка на нови 25% на 1.0710, цели - 1.0665, 1.0580, 1.0530 и 1.0350.
                          Просто съм се ориентирал към по-дългосрочна "меча" позиция, надявам се, че съм на прав път.
                          Имам мнение и по въпроса за войната, което неведнъж съм споделял тук: много вероятно е такава да няма...
                          Знам, че вероятността да съм прав е много по-малка от тази да греша, но това е моята позиция.
                          Разказвам я, за да не си мислите че съм непоследователен. Естествено следя всички индикатори, но само от часова графика нагоре.

Коментар

• gbp/chf

Kuki,razbiram poziciata ti.Rabotata e tam,4e tozi kros mi iziade polovinata akaunt/kupih go na 2.2650/.Posle mi napravi resto/kupih na 2.2035 i zatvorih na 2.2375/.Otnosno sega6nata mi pozicia-bazata mi e nai ve4e Iraq.Ako ne be6e tova ne bih se saglasil s targeta na Petar i v normalna situacia tvoeto mnenie e absoliutno na miasto.A sega:vse pak se zadava voina,UK 6te e sred agresorite,tozi kros e dosta pyrgav imislia 4e 6te ide pak pone do 2.21.Pogledni mu povedenieto/na krosa/ po vremeto na udarite v Afganistan i mislia,4e 6te me razbere6...Priatelski syvet:euroto naistina ima potencial da zapadne i pod 1.07,no ako ve4e ima6 profit po dobre go zatvori i iz4akai da se proiasni malko situaciata s Iraq,dori da otmine,ubeden sam,4e nai dobrite kotirovki za prodajba na euroto predstoiat...6te ti byda blagodaren ako mi napi6e6 mnenieto si po tezi vaprosi

Коментар

• gbp/chf

Zdraveite vsi4ki dnevni ptici.Kukuvico,zdrave.Nqkoi opredelql li e do sega posretstvom tehni4eskiq analiz za to4no vreme na dadeno nivo.Az probvam edna sistema i se okazva,4e v dosta ot slu4aite se poznava.O4akvam sled edin 4as EUR/USD okolo 1.0700.Nqmam otvorena poziciq EUR/USD.Uspeh na vsi4ki.
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• gbp/chf

tech analiza mi pokazva che 1.0735 ste izdarji i mislia da zliaza s TP ot 100 pipa.

Коментар

Working...
                                X