IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• zabivane

stom imate tolkova problemi zasto ne targuvate s niakoi chujd broker. osven tova ne plastate li mnogo visoki danaci i taxi s BG brokerite?

Коментар

• zabivane

To4no systoto e i pri men.Zna4i problema edva li e v nas!

Коментар

• zabivane

A kato zamruzne predpolagam che i pri teb se nalaga da izkluchish platformata, inache jultia prozorec niama mahane...ot firmata mi kazaha che problema e pri men i tova shte stane iasno kato si preinstaliram softuera otnovo.

Коментар

• zabivane

sega i pri men zamruzna. Njakolko minuti veche.

Коментар

• zabivane

Symniavame da imam virys,zastoto polzvam dobyr antivirus software. Sega vsi4ko e nared,no ordera mi za zatvariane na 4ast ot kysite evra na 0738 uvisna, a ekrana na pory4kata svetna jult,t.e. be6e izpratena, a ia niama nikyde!
            Ne znam kakvo stava,no ne mi e za pryv,sly4va mi se oste vednyg predi mesets mojebi..

Коментар

• gbp/jpy

"Фунт поддерживался потоками безопасных инвестиций и более высокими процентными ставками", заявил Ian Stannard, стратег из BNP Paribas. В тоже время "падение индекса FTSE не предвещает ничего хорошего для стерлинга. Это лишь вопрос времени, когда он ударит по валюте".
              Индекс FTSE поднялся всего лишь во второй день из 14, и снизился на 10.3% в этом году. Это падение сделало индекс наихудшим среди 73 мировых базовых фондовых индексов, прослеженных Bloomberg.

Коментар

• zabivane

malkia,
                i pri men "zamruzva" platformata!Da ne bi da sme hvanali niakoi virus s teb?

Коментар

• gbp/jpy

pri men DELTA si raboti.
                  Dnes sjakash ne e pravila problemi.

Коментар

• Delta

Kupih eur/usd po tova vreme vsi4ko mina idealno,nqmah problemi restartirai PC-to :-))

Коментар

• gbp/jpy

Petar, cable/yen fundamentalno mi izglejda taka, no technicheski moje i da si prav. az oste ne sam razgledal koga trenda bi sprial technicheski. Inache usd/jpy sasto e ^, i ako sadia po futursite WS mai ste otvori nagore i $ ste prodalji i moje da mine 120 v Y i da stigne do 1.0680 za eur.

Коментар

• USD/JPY

Nikoj da ima problemi s DELTA,pusnah pory4ka,ne mi ia izpylni i zabi,izliazoh pove4e ne moga da vliaza?

Коментар

• USD/JPY

usd/jpy 119.30 , parviqt mi target beshe dostignat i zatvorih 50 % ot poziciite si s 130 pipsa profit, a drugite shte chakat 119.90-120.10/30 uspeh na vsichki

Коментар

• gbp/$

Po-skoro e za prodavane-vij evroto kade e...Viarno,4e v momenta kabela go kupuvat sre6tu vsi4ko,no mi se struva,4e kraia idva

Коментар

• gbp/chf

pogo на твое място не бих се шортнал в gbp/jpy преди 198,30 , като по мое мнение е много вероятен тест на 200,++

Коментар

• eur/$

пардон 1.0990-1.10хх...

Коментар

Working...
                                X