If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Очакванията ми са за силен спад на $ при започване на търговията на азиатската сесия ,в следствие на катастрофата на "Колумбия" и всички страхове и опасения породени от това наистина трагично събитие.
Коментар
forexman
Очакванията ми са за силен спад на $ при започване на търговията на азиатската сесия ,в следствие на катастрофата на "Колумбия" и всички страхове и опасения породени от това наистина трагично събитие.
Mislq 4e ne si prav s izkazvaneto si "играят срещу тренда за 40 пипса печалба,като в повечето случаи губят 100 +" prosto za6toto pri intraday targoviqta az(a predpolagam i pove4eto ot kolegite) ne si pozvolqvam da slagam stop na pove4e ot 20-25 pipsa ot cenata na koqto sum vlqzul-vliza se to4no predi saprotiva/podkrepa(10-15p.) sus stop 10 pipsa sled neq i ako se ottlasne pri korekciqta pe4eli6 m/u 20 i 80 pipsa i ti e got .Edinstveniq variant da zagubi6 100+ pipsa e ako igrae6 s trenda(pri koeto stopovete sa po-dale4e) i toi smeni posokata si :P .I dvata varianta si imat pliusove i minusi,no vseki sam si izbira koga kak da igrae
Коментар
Любител
Excel
и още:
1 - данните ми се виждат стари,
2 - това дето излиза в Notepad (и то е старо) -
в Excel набутва всичко в една клетка - как решаваш тоя проблем?
Мерси
Коментар
Любител
Excel
id2 - жив да си !!!
---------------
изкарва zip na Excel, данните са ОК , как оправяш датите?
Приятен уикенд на всички. Аз взех почивка оттук още тази сутрин.
JJT, мойто време беше вчера, тогава реализирах в евро/долар, мисля, че сравнително добре. Притеснява ме липсата на пробив под 1.0712 и затова засега изчаквам... Въпроса е, че се натресох срещу йената, уж краткосрочно, но засега търпя негативи.
Не съм много съгласен с теорията за играта против тренда и 30-40те пипса печалба и огромния риск от загуба - самото присъствие на този пазар си е риск, и който го е страх да инвестира в държавни облигации, по възможност не на Сомалия.
А и всеки уцелен обърнат тренд може да е начално на нов тренд. Някой го беше написал във форума на насдаците - че първо влизат в дадена посока големите риби, после не знам кой си, и на края средните инвеститори, които впоследствие разбират че са изпуснали влака. Понякога е по-интересно да уцелиш обратната посока.
Ще следя евро/долар следващата седмица, за удобно влизане, но мисля, че началото на февруари ще е времето на йената...
Късмет на всички
По скромното мнение на мен,"техничарят" USDJPY е в uptrend,which is your friend ,и всякакви корекции би трябвало да се купуват ,а не както правят повечето тук-да играят срещу тренда за 40 пипса печалба,като в повечето случаи губят 100 +.
Но не смятам че в петък е добър ден за търгуване.Изгасете Пц-тата ,изпийте 2 питиета,вижте жената /на която може би от много бъцкане по форекса сте й забравили името / и почивайте уикенда.
Кук дойде и твоето време.
Точно сега ми се ще да се включат по опитните техничари и да споделят мнение това консолизация за обратен тренд ли е вече? При всяко качване показва все по малко сила, в същото време всяка "корекцията" завзема все повече територия.
Коментар
sdf
USD/JPY
Sell usd/jpy,za malka pe4alba,za da ne si sblyskame glavite s Shiokava-san
Коментар