If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tyk sym Kyki,no tazi sedmitsa ste imam po-malko vreme za Forex,taka 4e ste stoia nastrani.Poslednite 2-3 sedmitsi biaha dosta uspe6ni za men,ako imam niakakvi idei,ste se obajdam!
Uspeh na vsi4ki!
Щото ми пляскат яко по йената )
От четвъртък вечерта съм в бизнеса там и преди малко тъкмо се зарадвах, че съм вече в добра позиция и тя пак са залюха надолу.
Видя ми се подходящо за интрадей, в края на деня ще затворя позицията какъвто и да е резултата (става въпрос за евро/долар)... Май нагоре е посоката, рано е за дълбоки корекции. Но си чакам момента за надолу аз, не съм се отказал :>
Коментар
hary poter
forex
sto taka, be kukuvico se izdulji
mnogo me zaradwa
az sum si dulug ot 1 sedmica i si izgrizach noktite
no ste produljavam
nagore
Днес изненадвам дори себе си и влязох с малка поръчка дълъг в евро/долар от текущото ниво със стоп на 1.0702 (uptrend line) с цел 1.0820...
Поддържам и къси позиции в полза на йената.
Какви са ваш"те идеи за тази седмица?
Niakoi znae li otkyde moje da se iztegli software za tech analiz ot roda na Elliot wave analiser
ako niakoi iska da govorim po vyprosa da pi6e na emaila
Момчета The Trend Is your friend,never fight the tape-easy to say,hard to stick to it .
Дребните риби винаги продават на късо когато пазара се вдига,и купуват,когато пазарът спада.
Поздрави!
пс Аз мисля че доларът ще се вдигне /по някакви си там други психологически причини/,и че ефектът от Колумбия върху пазарите ще е никакъв!
Коментар