IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

mdaaaa, 1.0767 opens the way to the upside
    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• forex

Kupuvaite evra sega!

Коментар

• forex

Tazi sedmica az sum na dulgi pozicii v Euro.
        Uspe6na sedmica na vsi4ki!

Коментар

• gbp/$

KOLEGI KAK MISLITE GBP SLED 1.6400 IMA LI POTENCIAL ZA PRODULJAVANE NADOLU ILI SAMO AZ TAKA MISLIA ???

Коментар

• forex

Tyk sym Kyki,no tazi sedmitsa ste imam po-malko vreme za Forex,taka 4e ste stoia nastrani.Poslednite 2-3 sedmitsi biaha dosta uspe6ni za men,ako imam niakakvi idei,ste se obajdam!
            Uspeh na vsi4ki!

Коментар

• forex

malkia, да не си по Пампорово?

Коментар

• forex

Мисля пак да съм в бизнеса от 1.0665

Коментар

• forex

Междувременно тя се затвори, така че...

Коментар

• forex

Щото ми пляскат яко по йената )
                    От четвъртък вечерта съм в бизнеса там и преди малко тъкмо се зарадвах, че съм вече в добра позиция и тя пак са залюха надолу.
                    Видя ми се подходящо за интрадей, в края на деня ще затворя позицията какъвто и да е резултата (става въпрос за евро/долар)... Май нагоре е посоката, рано е за дълбоки корекции. Но си чакам момента за надолу аз, не съм се отказал :>

Коментар

• forex

sto taka, be kukuvico se izdulji
                      mnogo me zaradwa
                      az sum si dulug ot 1 sedmica i si izgrizach noktite
                      no ste produljavam
                      nagore

Коментар

• forex

Днес изненадвам дори себе си и влязох с малка поръчка дълъг в евро/долар от текущото ниво със стоп на 1.0702 (uptrend line) с цел 1.0820...
                        Поддържам и къси позиции в полза на йената.
                        Какви са ваш"те идеи за тази седмица?

Коментар

• usd/jpy

Добро утро на всички и успешна седмица!

Коментар

• usd/jpy

dali tova ne beshe nova intervencija na BoJ - 100pips nagore za 40-50 min i posle pak nadole...

Коментар

• technical analisys software

Niakoi znae li otkyde moje da se iztegli software za tech analiz ot roda na Elliot wave analiser
                              ako niakoi iska da govorim po vyprosa da pi6e na emaila

Коментар

• forexman

Момчета The Trend Is your friend,never fight the tape-easy to say,hard to stick to it .
                                Дребните риби винаги продават на късо когато пазара се вдига,и купуват,когато пазарът спада.
                                Поздрави!
                                пс Аз мисля че доларът ще се вдигне /по някакви си там други психологически причини/,и че ефектът от Колумбия върху пазарите ще е никакъв!
                                http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

Working...
                                X