If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ajde i az da kaja nesto-Evroto spored men vse oste ima tendencia za nagore(1tgt-1.0835)
Коментар
hary poter
EUR/USD
ave, petre
vsastnost az sum otstrani
tvoite prognozi izglejdat ne po-malko enigmaticni, no dokato az sum sklonen da spodelja suobrajenijata si sus vseki, to ti go pravish srestu ...kolko beshe $100 ili moje da mina metur i za $99.95 vece.
ne se obijdaj
malko iztruskvane na adrenalin e polezno
Понеже не бях ясен за "Колумбия" - слухът беше че събирала разузнавателни данни (все едно спътниците не могат да ги съберат), и загубата на информация щяла да отложи евентуална война.
Всъщност форума може и без мен. Вярно е, че БГ е на светлинни години от влиянието върху пазара.
Чао и успешна търговия
Петре, току що написах, че като не е интересен пазара - пишем простотии...
Това за совалката верно са слухове от БГ вестници, но....
Коментар
EUR/USD
Абе пичове.Вие големи конспирации заформихте.Абе и совалката даже намесихте,че щяла да предотврати война.Много ми е любопитно откъде се сдобивате с толкова конфиденциална информация.БГ е на светлинни години от местата където се взимат важните световни решения и е смешно да се твърдят глупости от този род.Последните 5-6 постинга ми приличат повече на хвърляне на боб или танц за дъжд отколкото на аргументирани изказвания на хора които имат претенции малко от малко да разбират от материята по която взимат отношение.
Без да се обижда никой ,но така изглеждат нещата от страни.
Коментар
hary poter
EUR/USD
hary poter e dulug dejstvitelno
smjata ce korekcijata swarshi /vseki moje da vidi graf. na 4 chasa/
i caka >900
a za US smjatam ce se postavi cha v takava situacija ce i da ima i da njama vojna $ vse ste se srine, makar i po razlicni pricini
Ave, kukuvico, et all.
JJT, не е единомислие, първо защото hary poter сигурно е още много дълъг и второ защото ние не сме пазара )))
Моя аргумент в момента е само психологическото 130, според мен това за момента спира еврото.
Между другото, ако се окаже вярно, че Колумбия е имала мисия, която може да отложи войната, може и да стане интересно...
Май винаги когато движението е настрани, се занимаваме с простотии
Например id2 почва да пише (или пейства) разни неща на английски, други - като мен - изказваме обратни мнения )
Също смятам, че еврото е надолу, даже реверсирах поръчка, която я имах от 1.0705, със 100 пипса профит, основание да го смятам е психологическото ниво 130 на евро/йена. Очаквам 1.0735 и 129.20 на първо време, след което в евро йена към 128.75
Коментар