IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• prognozki

naistina ne e losho da se probva
    ppp77@abv.bg
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• prognozki

dai da gi vidim
      jtadjer@yahoo.com

Коментар

• prognozki

seafoam,prashtaj mi prognozki,az sum navitaK.

Коментар

• prognozki

ако има желаещи сутрин по някое време мога да пращам по е-майл
          букет от прогнозки на разни аналитици за деня
          ( събирам ги към 10 часа оттук оттам) правя ги за себе си (за сега са free trial) :-)))
          желаещите да оставят съобщение във Форума.
          http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• USD/JPY

Dokolkoto razbrah Japans investors sa prodavali amerikanski T-Bonds za jpy,s ogled prikliu4vaneto na fiskalnata godina.Sega smiatam,4e 6te se vyrne do okolo 119.8-120,predi pak da padne.Uspe6en den na vsi4ki!

Коментар

• USD/JPY

Kyks, ako si nablizo, ima6 li predstava, kakvo zakara yenata na 119. Struva mi se, 4e ima opasnost ot novo potyvane.
              Kyks, nadiavam se, 4e zagubite ot dylgite GBP se kompensirat ot kysite evra(sresty jpy)!
              Uspeh dnes!

Коментар

• EUR/USD

Dobro utro!
                Vijdam, 4e bez da iskam sym poznal syprotivata za snostnoto dvijenie v evro/usd, no kakvo ot tova!
                Za tezi, koito sa long kym momenta: ve4e moje da se o4akva dvijenie kym 0780, sled koeto moje bi otnovo korekcia kym 0740!
                Good luck friends!

Коментар

• EUR/USD

Mnogo e veroiatno.Struva mi se oba4e,4e niama da ima goliamo dvijenie.

Коментар

• EUR/USD

Dali nqma da se razvie su6tiq scenarii kato v4era?Prez no6tta aziatcite da sa bear,na sutrinta evropeicite - bull

Коментар

• кабели

Niakakvo mnenie za gbp/chf?

Коментар

• кабели

JJT che si vleznal v dulgi EUR/USD e mnogo dobre, no mislq che take profit-a si trqbva da go namalish s okolo 5-10 pipsa. Normalno e sled edna takava dupka na pazara koqto se poluchi tazi sutrin (vecher) da nabludavame edin opit tazi dupka da bude zapulnena. Taka che smelo buy )) za da podplatq dumite si ste napravq i az buy
                        uspeh na vsichki

Коментар

• кабели

Малък, ако имащ ICQ моето е 93504047

Коментар

• кабели

Малък с удоволствие, сигурно ще постоя. Ако стане това 1,0780 ще ви свърши работа - на мен там ми е търгета.

Коментар

• кабели

malkia, JJT, ако сте онлайн нощес може да обменяме мнения, аз сигурно ще стоя до късно (т.е. рано)
                              За eur/usd - положението изглежда същото като при кабела - там също бих изчакал до сутринта, но по-скоро с идеята за къси, около 1.0780

Коментар

• кабели

JJT,
                                ne mi e mnogo iasna kartinkata pri cable, vazmojno e kukuvicata da e prav za kysite, no sym sigyren, 4e e prav za dylgite!
                                Ako mi se proiasni situaciata, nepremenno ste te informiram!

Коментар

Working...
                                X