IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD etc.

Otnosno EUR/USD. Spored H1 grafikata suvsem skoro bi trqbvalo da stanem svideteli na padane. Suprotivi 1.0762, 1.0752, 1.0742. Dali sum na prav put?

Коментар

• GBP/CHF = 2.14 - 26 pips remaining

Петре, спомням си че на 2.27 беше направил горната прогноза за 2.14. Ако си я задържал, честито, имам познати дето организират почивки на Хаваите, сигурен съм, че си си я заслужил ))

Коментар

• EUR/USD etc.

malkia, къде се загуби бре?
        Да не си се спасил от пазара напоследък?

Коментар

• prognozki

"Morska Piano " ,pri takuv interes kum tvoite "prognozki" pochni da im vzemash parichki.Po levche prognozataaaa..
          BTW nakude go smiatate che shte ide EUR=oto?
          Shtoto nashte krasavci neshto ne mi haresvat..
          http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• prognozki

iskam i az da se naredia na opa6kata za prognozkite: mareko@mail.bg
            blagodaria predvaritelno

Коментар

• prognozki

veche mi stana interesno i na men kkvi sa tezi prognozki ? shte moga li da gi polucha i az pls ? newfx@abv.bg
              Blagodarq predvaritelno

Коментар

• IKO

Айдееее, Глобалните гледачки, известни още като световните пророчици са събраха в Инвестора ))))) (www.global-view.com)
                Вие сега пък да не се засегнете.

ххх, за първи път чувам, че не GBP/JPY, а GBP/USD е кроса. Сигурно имаш основания да го твърдиш. Аз обаче не знам японската икономика да е толкова тясно свързана с британската, както и не съм чувал някой в Токио да се безпокои за курса на йената спрямо паунда. Но нали затова е форум - всеки да си каже мнението.

sting, явно за момента съм в грешка относно евро/долар, не знам що го пометох и него надолу заедно с кабела Но за кабела си държа на приказките.

Успех на всички, ще гледам тука пак към 15:00.

Коментар

• prognozki

става и ти влезе в листата за прогнозките
                  http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• IKO

ivo/KIU?
                    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• GBP/JPY

kuks,po otnoshenie gbp/gpy vij tazi korelacia (gbp/gpy)/(usd/jpy)=gbp/usd.Moite nabludenia sa che GBP/USD e rezultat ,a ne prichina za posokata na gbp/gpy.

Коментар

• prognozki

seofam, 6te sym mnogo blagaren, ako moga i az da se vyzpolzvam ot tvoite prognozi
                        i_ko@abv.bg
                        Blagodarq predvaritelno

Коментар

• GBP/JPY

???, не бързам да откривам позиции, днес вече е десети ден, в който следя този крос - GBP/JPY, но не го анализирам пряко, а анализирам кабела и USD/JPY, оттам се опитвам да намеря вярното ниво за покупка, защото къс определено няма да вляза
                          Ако успея да го уцеля, мисля да влизам стъпаловидно, като след последната покупка (недай си боже да се стигне до нея), ще сложа стопа на нула и краен таргет на много високо. При достигане на определени междинни цели ще местя стопа - при достигане на първата цел, ще го сложа на 31.2% между стопа и целта, при достигане на цел номер 2, ще го сложа върху цел номер 1 и т.н.
                          Това ми е стратегията...
                          Няма да бързам, не и преди да се убедя, че е дошъл момента.
                          Както вчера писах, в момента удобно ниско ниво ми се вижда 183.60, като довечера може да съм с друго мнение по въпроса след като мине американската търговия.

Коментар

• prognozki

Mersi Kakichke

Коментар

• prognozki

Хайде пиленца, кака ви изпрати прогнозките за деня...
                              http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• sting

shte otvoria edna kasa predi sabiraneto, Val. inache kak e kitesurfa?

Коментар

Working...
                                X