IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• korekciqta

dano..

Коментар

• Saxobank

Куки до 10 минути ще се разбере,дали е приключила корекцията надолу,щото май май ми намирисва на нещо такова.
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• Anmart&CMS

Доколкото знам, не само аз от постващите тук имам сметка при CMS...
        Условията досега на CMS, бяха следните: 3 пипса спред за 4-те основни двойки и eur/gbp, 4 пипса за eur/jpy, eur/chf, aud/usd и cad/usd, 7 за gbp/jpy. С въвеждането на новата платформа, спреда го увеличават с по 1-2 пипса при всички двойки, без eur/usd. Има и вариант да остане същият спред, но тогава се начислява комисиона в размер на 80 цента на лот. Повече подробности на www.cms-forex.com
        Що до Анмарт, те просто си лапат комисиони и наистина условията стават като тези на Делтата, та даже и по-неизгодни..

Коментар

• Saxobank

Malkia,колкото и да ти е чудно,аз не използвам стопове.Когато сгреша посоката или изпусна момента да затворя,изчаквам тренда да се измори(това поне в повечето случаи го хващам) и започвам да скъсявам загубата,като отварям и затварям на по-благоприятно ниво.Кукувицата е спец в това отношение.А за почерпката СПОКОЙНО,ти затвори само с по-голям профит,пък ние с КУКУВИЦАТА,нещем пари.
          ХА-ХА-ХА
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• Saxobank

куки,според мен си прав донякъде но мисля че 15-20 000 са достатъчини а с по малко да играеш както ние правим си е чисто демо с тръпка

Коментар

• Saxobank

Куки,каква ти е връзката към ЕВРОКОМ и каква ти е антивирусната програма?
              Джеси Ливърмор

Коментар

• Saxobank

driverf1, az pitah za stop na dylgi gbp/chf. Az systo se udylgih sys skromna suma v tozi cross(gledajki, 4e tovarite i vie), ej taka za sporta, makar 4e ne e harakterno za men da igraia taka na sliapo. V momenta imam dosta dobyr profit blagodarenie na vas, ako mi se izpylni targeta, ste po4erpia, no se 4udia, kade da go stopiram, zatova pitam!
                Uspeh na teb i na drugite!

Коментар

• Saxobank

Малкия,за мене професионалист означава с това да си вади хляба.Надявам се че корекцията кабела ще се задълбочи още малко.Други мнения?Вече съм къс от 1.6030

Коментар

• Saxobank

malkia, за кабелите ли става въпрос?
                    Аз лично съм къс и мисля да остана къс при положение, че не премине над 1.6050. Имай предвид, че става въпрос за минимална поръчка - т.е. смятам че е за предпочитане да се стои по-далечко от пазара.
                    Ако съдя по вчера - няма какво да чакаме от японската търговия - те ще са пасивни, а важното е как ще отвори пазара сутринта в Европа.
                    Мисля, че ако няма развитие покрай войната (лично там трябва да се гледа не толкова за доклади на инспектори, а за ПОВОДИ за война (причините отдавна са ясни) - някой атентат или бунт на кюрди или кой знае какво...
                    Относно техническия анализ - ако разчиташ на него - смятам, че трябва да видим 1.5920 преди да тръгне отново нагоре.
                    Ти каква позиция си заел?

nasco, относно saxobank - там ми се струва, че с по-малко от 50000 акаунт не трябва да се започва.

Коментар

• Cable

По отношение на кабела,то той направи долно дъно на седмичната графика и го очаквам до около 1.62ХХ .Той има да ми връща пари,дано ги върне.
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• Saxobank

Nasco, da ne si re6il da stava6 klient na Saxofonite? Mejdu drugoto ti ne be6e li klient na Bulltrend ili az byrkam?

Коментар

• Saxobank

Malkia,здравей,аз наистина бях дълъг,обаче проспах от 1.5806 та чак влезнах на 1.6018 .Дълъг съм също на GBP/CHF и вече съм на печалба,като смятам да ги задържа поне до 2.1482 .Куки това за ANMART,го видях във форума и реших да го разгледам.Адреса е:
                          http://www.anmart-forex.com/,ако имаш време го разгледай.
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• Saxobank

Predpolaga se, 4e te niama da se zanimavat s forumi i t.n., ako izobsto gi ima!
                            Osven tova kakvo ozna4ava profesionalisti?

Коментар

• anmart

Anmart са Introducing broker на Capital Market Services
                              повече подробности може да ни даде forexboy за разликата в условията им ...
                              http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Saxobank

ама всички ли в този форум сме начинаещи,къде са професионалистите?

Коментар

Working...
                                X