If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доколкото знам, не само аз от постващите тук имам сметка при CMS...
Условията досега на CMS, бяха следните: 3 пипса спред за 4-те основни двойки и eur/gbp, 4 пипса за eur/jpy, eur/chf, aud/usd и cad/usd, 7 за gbp/jpy. С въвеждането на новата платформа, спреда го увеличават с по 1-2 пипса при всички двойки, без eur/usd. Има и вариант да остане същият спред, но тогава се начислява комисиона в размер на 80 цента на лот. Повече подробности на www.cms-forex.com
Що до Анмарт, те просто си лапат комисиони и наистина условията стават като тези на Делтата, та даже и по-неизгодни..
Malkia,колкото и да ти е чудно,аз не използвам стопове.Когато сгреша посоката или изпусна момента да затворя,изчаквам тренда да се измори(това поне в повечето случаи го хващам) и започвам да скъсявам загубата,като отварям и затварям на по-благоприятно ниво.Кукувицата е спец в това отношение.А за почерпката СПОКОЙНО,ти затвори само с по-голям профит,пък ние с КУКУВИЦАТА,нещем пари.
ХА-ХА-ХА
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
driverf1, az pitah za stop na dylgi gbp/chf. Az systo se udylgih sys skromna suma v tozi cross(gledajki, 4e tovarite i vie), ej taka za sporta, makar 4e ne e harakterno za men da igraia taka na sliapo. V momenta imam dosta dobyr profit blagodarenie na vas, ako mi se izpylni targeta, ste po4erpia, no se 4udia, kade da go stopiram, zatova pitam!
Uspeh na teb i na drugite!
Малкия,за мене професионалист означава с това да си вади хляба.Надявам се че корекцията кабела ще се задълбочи още малко.Други мнения?Вече съм къс от 1.6030
malkia, за кабелите ли става въпрос?
Аз лично съм къс и мисля да остана къс при положение, че не премине над 1.6050. Имай предвид, че става въпрос за минимална поръчка - т.е. смятам че е за предпочитане да се стои по-далечко от пазара.
Ако съдя по вчера - няма какво да чакаме от японската търговия - те ще са пасивни, а важното е как ще отвори пазара сутринта в Европа.
Мисля, че ако няма развитие покрай войната (лично там трябва да се гледа не толкова за доклади на инспектори, а за ПОВОДИ за война (причините отдавна са ясни) - някой атентат или бунт на кюрди или кой знае какво...
Относно техническия анализ - ако разчиташ на него - смятам, че трябва да видим 1.5920 преди да тръгне отново нагоре.
Ти каква позиция си заел?
nasco, относно saxobank - там ми се струва, че с по-малко от 50000 акаунт не трябва да се започва.
Malkia,здравей,аз наистина бях дълъг,обаче проспах от 1.5806 та чак влезнах на 1.6018 .Дълъг съм също на GBP/CHF и вече съм на печалба,като смятам да ги задържа поне до 2.1482 .Куки това за ANMART,го видях във форума и реших да го разгледам.Адреса е: http://www.anmart-forex.com/,ако имаш време го разгледай.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар