IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• prognozki

Seafoam, ako me vkluchish v spisaka ,shte sam ti blagodaren.

Коментар

• cable

id2, mi to tova 1.6035 e .618 ot petachnia vrah do vcherashnoto dano.
      Inache s pokachvaneto ot predi malko, valnovata interpretacia mai se pouslojniava?

Коментар

• prognozki

Хайде по кутийките да видим кой къде е сложил Фибоначитата и прочие..
        http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• evro

... a постинга за 1.1020 го бях написал доста преди това, заради това когато ти си отговорил вече го беше тествало ))))
          YcneH

Коментар

• evro

malkia, нещо започна да се разхожда нагоре надолу но не проби 1.10. Аз оставам за надолу със стоп на нулата и каквото стане - цел 1.0820 и надолу

Коментар

• cable

forexboy: prav beshe vchera za 1.6035
              Az dnes she go gledam na vcherashnoto low 1.5928 kakvo she napravi, ako probie znachi imame veche 1 i 2(A ili B) i sledva 3 ili C...
              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• cable

Момци, какво ще го правим днес кабела? Аз съм дълъг, ама като гледам за момента силите му не стигат за нагоре...

Коментар

• GSM

nov//ami az si prodadoh GSM-a, za da zalozha parite na valutnia pazar...
                  Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• evro

колеги някой пробва ли новата платформа на Делта Сток? има възможност за получаване на сигнали чрез SMS. аз пробвах, но не получих SMS. има една малка подробност - абонат съм на Глобул. Някой абонат на М-тел пробвал ли е дали работи ли тази опция.

Коментар

• evro

Kyki, to ve4e go testva, no moje i da go probie, niama goliama iasnota po vaprosa(ako iska6 li4noto mi mnenie e, 4e niama pone zasega). Spored men e dobre da se 4aka eventualno slizane kym 0955 i tam da se kupuva!
                      Uspeh!

Коментар

• frank

SNB май всячески се стреми да отслаби франка - току-що изтече съобщение, че намаляват репо-лихвите от 0.15% на 0.13%

Коментар

• forex

USPEX NA VSICHKI

Коментар

• forex

И аз съм на това мнение
                            malkia, смяташ ли, че eur/usd ще тества 1.1020 за надолу?

Коментар

• forex

Dobro ytro i ot men!
                              Hajde da izkarame malko pari4ki dnes!

Коментар

• forex

здравей,mnogo zelen, успешна търговия!
                                успешен ден за всички

Коментар

Working...
                                X