IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.finance5.bg/news.html

Коментар

• Форум без триене

Ето Ви един форум където никой нищо не трие :
      http://forum.finance5.bg/
      А тонът на дискусиите е далеч над нивото тук !!!!!

Коментар

• http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
        http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Затворих късият Кабел от 1.7695 на 1.7585 за +110п
          Скъсих USD/JPY от 114.65
          Успех
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Технически нива за 17 октомври

investor.bg/article.php?id=29091

Коментар

• а мен направо ме препращаи към саита на бат петлио че отдавна не съм скубал пера

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
                в 10часа Трише ще каже че ецб трябва да вдигне лихвите заради опасенията от инфлация в зонато и поради растящите цени на петрола ./нищо ново от последната среща на ЕЦБ/

резултат ът според мен ще е 2150/60/ съпровива на дневна която мисля че няма да пробие / до към 15часа и после ще му мислим,

Успешна седмица на всички!
                На всичкото отгоре и нов ураган май се задава в САЩ !!!
                10:21 17.10.2005

Доллар подешевел в понедельник, продолжив снижение, начатое после выхода в пятницу данных об инфляции в США. "Данные, полученные в пятницу из США, немного понизили опасения об инфляции, поэтому мы рассчитываем увидеть некоторые перемены из-за этого", - сказал Такехико Дзимбо из Mitsubishi Trust and Banking. Также сегодня на доллар давят опасения, что добыча и переработка нефти в Мексиканском заливе США может быть снова прервана из-за приближающегося тропического шторма. "Риск возникновения природных катастроф вселяет в инвесторов беспокойство относительно доллара", - считает Роберт Ренни из Westpac. "На рынке распространилась информация о приближении тропического шторма к Мексиканскому заливу, что вызвало рост цен на нефть и снижение спроса на доллар", - говорит Алекс Синтон из ANZ Investment Bank. Тем не менее, настрой доллара на рост сохранится благодаря ожиданиям продолжения повышения учетной ставки ФРС, считают аналитики. Ряд представителей ФРС на прошлой неделе выразили опасения о том, что высокие цены на нефть могут вызвать усиление инфляции, и назвали повышение ставки необходимой мерой для предотвращения этого
                Е- да ама не !!!!

Коментар

• RGR

Не се дразни колега.
                  Вече обещаха че няма да изтриват нищо и се исе извинихаза грешката,
                  Нека да видим какво ще стане.

Може би са разбрали че по-лошото от изтиването е липсата на такъв.

Коментар

• Re: До Мариян

Първоначално изпратено от rgr
                    Марияне, аз пак ще си пиша с теб.

Приятен ден на всички
                    Мариянчо, за пореден път доказваш, колко си зле. Щом като изтри текст, в който нямаше абсолютно нищо лошо, значи просто не заслужаваш хората да пишат във форума ти.

Дано тези като теб да са единици, че иначе България не я чака нищо хубаво.

Аз слагам край на този форум. А дано на теб ти дойде акъла в главата.

Забележка: Можех и по-остро, но все пак ще го четат и други хора.

Коментар

• в 10часа Трише ще каже че ецб трябва да вдигне лихвите заради опасенията от инфлация в зонато и поради растящите цени на петрола ./нищо ново от последната среща на ЕЦБ/

резултат ът според мен ще е 2150/60/ съпровива на дневна която мисля че няма да пробие / до към 15часа и после ще му мислим,

Успешна седмица на всички!

Коментар

• За днес го виждам- лично мнение разбира се- пробив на равнината корекция в момента- до 2135/50 и силен откат....обратно до 100-120 пп.
                        Е- да ама не !!!!

Коментар

• Добро утро и успешна седмица на всички!
                          Скромното ми мнение за днес:
                          Труден ден. Най-вероятно успешна ще е играта с/у долара. Като най-перспективна в това отношение от основните валути ми изглежда играта в $/иена. Ще търся удобен момент за скъсяване в тая двойка.
                          Слагам лимит ордер за продажба от 114.26. Стоп 11450. Стоп ордер за продажба 113.73. Стоп - 114.11.
                          Успех!

Коментар

• До Мариан

От инвестора вземете си направете и вие една лента с котировките , та да ви я пуснат на въпросния сайт вместо онази на онзи брокер дето изкача там , та да изкача вашата реклама и да се спогаждате.А и с този дребен шрифт направо избихте рибата тука , дребен и тънък много е зле - аз ли не съм се научил да го сменям или той си е такъв.И вземете го променете този софт , не са ли Ви ясни вече недостатъците му!!!!
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Кво става ? 1 жив ли няма в тоя форум- да обменим мнения, да обсъдим ?????
                              Е- да ама не !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Tony
                                Струва ми се, че от тук късите позиции в ЕURUSD са за предпочитане
                                Примерно ?
                                Е- да ама не !!!!

Коментар

Working...
                                X