Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форум без триене
Ето Ви един форум където никой нищо не трие :
http://forum.finance5.bg/
А тонът на дискусиите е далеч над нивото тук !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nassв 10часа Трише ще каже че ецб трябва да вдигне лихвите заради опасенията от инфлация в зонато и поради растящите цени на петрола ./нищо ново от последната среща на ЕЦБ/
резултат ът според мен ще е 2150/60/ съпровива на дневна която мисля че няма да пробие / до към 15часа и после ще му мислим,
Успешна седмица на всички!
10:21 17.10.2005
Доллар подешевел в понедельник, продолжив снижение, начатое после выхода в пятницу данных об инфляции в США. "Данные, полученные в пятницу из США, немного понизили опасения об инфляции, поэтому мы рассчитываем увидеть некоторые перемены из-за этого", - сказал Такехико Дзимбо из Mitsubishi Trust and Banking. Также сегодня на доллар давят опасения, что добыча и переработка нефти в Мексиканском заливе США может быть снова прервана из-за приближающегося тропического шторма. "Риск возникновения природных катастроф вселяет в инвесторов беспокойство относительно доллара", - считает Роберт Ренни из Westpac. "На рынке распространилась информация о приближении тропического шторма к Мексиканскому заливу, что вызвало рост цен на нефть и снижение спроса на доллар", - говорит Алекс Синтон из ANZ Investment Bank. Тем не менее, настрой доллара на рост сохранится благодаря ожиданиям продолжения повышения учетной ставки ФРС, считают аналитики. Ряд представителей ФРС на прошлой неделе выразили опасения о том, что высокие цены на нефть могут вызвать усиление инфляции, и назвали повышение ставки необходимой мерой для предотвращения этогоЕ- да ама не !!!!
Коментар
-
Re: До Мариян
Първоначално изпратено от rgrМарияне, аз пак ще си пиша с теб.
Приятен ден на всички
Дано тези като теб да са единици, че иначе България не я чака нищо хубаво.
Аз слагам край на този форум. А дано на теб ти дойде акъла в главата.
Забележка: Можех и по-остро, но все пак ще го четат и други хора.
Коментар
-
в 10часа Трише ще каже че ецб трябва да вдигне лихвите заради опасенията от инфлация в зонато и поради растящите цени на петрола ./нищо ново от последната среща на ЕЦБ/
резултат ът според мен ще е 2150/60/ съпровива на дневна която мисля че няма да пробие / до към 15часа и после ще му мислим,
Успешна седмица на всички!
Коментар
-
Добро утро и успешна седмица на всички!
Скромното ми мнение за днес:
Труден ден. Най-вероятно успешна ще е играта с/у долара. Като най-перспективна в това отношение от основните валути ми изглежда играта в $/иена. Ще търся удобен момент за скъсяване в тая двойка.
Слагам лимит ордер за продажба от 114.26. Стоп 11450. Стоп ордер за продажба 113.73. Стоп - 114.11.
Успех!
Коментар
-
До Мариан
От инвестора вземете си направете и вие една лента с котировките , та да ви я пуснат на въпросния сайт вместо онази на онзи брокер дето изкача там , та да изкача вашата реклама и да се спогаждате.А и с този дребен шрифт направо избихте рибата тука , дребен и тънък много е зле - аз ли не съм се научил да го сменям или той си е такъв.И вземете го променете този софт , не са ли Ви ясни вече недостатъците му!!!!D.Y.F-091066
Коментар
Коментар