IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eur/USD

ste mi obqsni li nqkoi kude vsichki vijdat EUR/USD dulag samo az go vijdam kus ????

Коментар

• cable

eho, български не говориш ли?

Коментар

• cable

very good answer given the current drop we saw...

unfortunately I saw your post after the move... so now: damage control...

Коментар

• cable

eho sell cable at 1.5750 stop 1.5785 target 1.55
          Good luck

Коментар

• cable

anybody have comment about long cable at 1.5755

Коментар

• Forex

Buy eur/usd at 1.0880/90 target over 1.0940 ++

Коментар

• Forex

Za sajalenie ne sym Kuks , no se udyljih sega sys skromna pozicia i nepretenciozen target, pone zasega, makar 4e principno se nadiavam na niva okolo 1,10 na pyrvo vreme!

Коментар

• Forex

Излязох след като върна пак над 1.0880 с 16 пипса профит.
                  Малкия, ти да не си дълъг, от 1.0760, ако си - поздравления, защото наистина може да излезе нещо голямо от задържането на подобна позиция...

Коментар

• Forex

имам правописна грешка - не от 1.0760 до 1.0930,
                    а от 1.0670 до 1.0930

Коментар

• Forex

Здравей, malkia,
                      Основание да търся движение надолу (ще затворя позицията до края на деня, а преди отварянето на американската търговия ще прецизирам стопа й) са високия RSI (знам, че много хора ще ми кажат че той нищо не значи), долната граница на възходящия канал (по нея се ориентирам за дъно максимум до 1.0760), а целта 1.0830 виждам като корекция на движението от 1.0760 до 1.0930 (61.8%fibo).

Относно BRS за които си говорехме (съжалявам, че го пиша в тая тема, но не ми се отваря другата) - дойде ми и картата (EuroLine) с определен кредитен лимит, от който в момента е блокирана само сумата по първата вноска по закупеното на лизинг, а останалото до лимита може да се тегли дори кеш в клоновете на Пощенска банка...
                      Май верно ще се окаже, че не е измама, а нещо сериозно. Не са ме карали да подписвам нищо досега...

Коментар

• Forex

Zdrasti Kuks, bi li spodelil, kakvo vijda6 na 4h, koeto te kara da skysiava6 i to s tazi cel, spored men max nadolu e 1.086, dokato nagore min 1,1? T.e. shorteneto ne e mnogo podhodiasto ot gl.t. na r/r!
                        Uspeh!

Коментар

• Forex

Хей, какво направихте със форума? Сякаш всички сте изчезнали, като чета мненията от последните дни...
                          Да не би не само аз да съм бил затънал до уши с документации относно края на финансовата година

Не съм анализирал новата ситуация добре, но това което видях на 4-часовата графика ме накара да скъся от 1.0896, с цел 1.0830 и максимум до 1.0760...

Иначе мисля, че докато сме над 1.04 сме в дългосрочен възходящ тренд с цел към 1.12++...

Какво е вашето мнение по въпроса?

Коментар

• DeltaForex

preinstalirai si cqlata programa i 6te se opravqt i az imah sa6tiq problem

Коментар

• DeltaForex

Az ne moga da si podkaram grafikite na DeltaForex-a. Izhvurlja me i trjabva da vlizam pak. (

Коментар

• uspeshen den

dnes e pyrvi april. pojelavam vi kato na 6ega da napravite po 100-tina pipsa

Коментар

Working...
                                X