If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Razberete me pravilno
Ne kazvam 4e ako 20% ot naselenieto na BG re6i da obru6ta ot edna valuta v druga to tova 6te se otrazi
v svetoven ma6tab samo po sebe si.Vaprosa opira do masovata psihologiq t.e. ako ne6to e nakaralo 1000000 bulgari da
se re6at na podobna stupka to nai-veroqtno do su6toto re6enie sa dostignali i golqma 4ast ot ostanalite nacionalnosti-
6veicarci,qponci,amerikanci i t.n., a tova ve4e e dosta seriozno
Коментар
drivеrf1
eur/usd
Amateur,как ще обясниш факта,примерно си купил долари на цена над 2 лева и сега ще ги продадеш на 1.6X ,
психологията на обикновенния човек не е като на трейдъра,последния да ги е продал отдавна.
Той ще продава в краен случай,само ако много му трябват.
Така или иначе долара ще поскъпне и ще може да ги продаде на по-висока цена,дали ще спечели малко или
ще загуби по-малко.
Спрямо ИНВЕСТОРА,братче,авторитета Ви е висок и само Вие можете да си го бутнете.А що се отнася за това,какво
ще се пише във форума,претенции може да има само Петър Караиванов,тъй като той го е създал.
Тук ми намирисва на поговорката----- С чужда пита,помен да правиш.Не обирайте лаврите на някой друг.
Можете само да се радвате,че той се е сетил за това и по този начи Ви е увеличил посещаемоста на сайта.
Надявам се,че съм писал по темата.
УСПЕХ от DRIVERF1.
hm
prodajbite na drebno sa se ponijili s -0,1 % pri polojenie che se ochakvashe da sa narastnali s 0,4% i vupreki tova nqmashe koi znae kakuv natisk na dolara.
a da
otnosno tova 4e grajdanite obru6tali v levove i bi moglo da indikira krai na trenda - ami ima rezon stiga vaprosnata informaciq da e vqrna,
a ne nqkoi prosto taka da si e re6il i da pi6e gluposti
driverF1, исках да кажа съвсем друго нещо: във връзка с поведението на дребния инвеститор- когато нефинансовата преса започне да забелязва определен тренд ( западната е пълна с подобни статии) и когато дребния инвеститор започне да "инвестира" то базовото правило гласи тренда се изтощава, а това за Б-я го казах малко на шега. Поздрави.
$, stoyanov(kakto i vsi4ki ostanali) ima pravo da si pi6e kakvoto iska bil toi prav ili ne.Ne e tvoq rabota da otpravq6 tunki
napadki s cel provokaciq.Tova dali ne4ie mnenie e sme6no ili ne go ostavi vseki sam za sebe si da preceni.Ili si suglasen ili ne si
i go oborva6.A puk ako e 4ak tolkova pod tvoeto nivo prosto go preska4a6 i gotovo.
Коментар
drivеrf1
eur/usd
Amateur,виждам,че защитаваш опеделена позиция.Аз уважавам всички,които постват тук.
Обаче ми кажи,колко $-а притежава населението и какво влияние ще окаже върху курса?
Явно някои коментатори много целеносачено желаят коментарната рубрика да бъде на много по-ниско ново от това, което беше.
Имаме информация, че това се прави умишлено, друг път е просто "отпускане". Извиняваме се на всички засегнати, но в общ интерес е да се пише САМО по-темата и то без нападки.
Коментар