If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Куки,
имаш ли идея за usd/chf? Аз мисля че след пробива на 1.3100 днес сме за нагоре до 1.3220, но проблема е че индикаторите не дават еднозначни сигнали
Относно демо-то - стоп на нула на поръчка #3 (отворена на 1.1724, със комисионите - 1.1726).. цел 1.22
Нова поръчка # 4 - 50 лота продава в eur/chf 1.5371 - стоп 1.5505, цел 1.5180
а относно ЕЦБ - нищичко.. но си мисля, че по-скоро няма да променят лихвите.. до края на годината биха опитали да ги задържат...
въпреки предчуствията ми, шанса е 50:50
КОНГРЕСЪТ на САЩ разпореди разследване за евентуална злоупотреба с разузнавателна информация за твърденията на администрацията, че Ирак разполага с оръжия за масово унищожение. Мярката беше поискана от републиканци и демократи. Предвиждат се и публични изслушвания в Конгреса, които ще бъдат предавани на живо по телевизията. ЦРУ е обещало пълно съдействие. Това е първият сериозен вътрешен натиск спрямо администрацията на Буш да даде подробни обяснения за твърденията отпреди войната в Ирак за наличието на забранени оръжия. Решението за разследване става в деня, когато шефът на оръжейните инспектори на ООН Ханс Бликс представя своя последен доклад пред Съвета за сигурност преди напускането на поста. Проучването ще се ръководи от сенатските служби по въоръженията и комисиите по разузнаването.
Коментар