IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex

Ne se zajazdaite, ne e krasivo, po dobre davaite prognozi. Kade moga da nameia analizi na commerzbank

Коментар

• Forex

Ей, много нерви хвърляте по клавиатурата.
      И не мога да ви разбера. Ако не ви харесват прогнозите на някого просто не ги гледайте. Ако някой е сбъркал в прогнозата няма нужда да го плюете, защото най-вероятно той е играл с нея и вече пил една студена вода.
      Петре за теб. Няма нужда да се правиш на гуру-то на форекса в България. Някой те помним отпреди 10 години и помним как ти викаха навремето...... Евала ти за постоянстовото в бизнеса, но тези твои заяждания на дребно могат да откажат всеки от форума ( а не това е целта)
      А за всички останали които се засягат толкова: Като нямате нерви просто не пипаите форекса- по лошо ще стане. Играйте си демото там нервите не водят до реални загуби.
      А доколкото прогнозите: нали занете всяка позиция някога излиза, стига да ти стиска да я държиш.
      Тъй че гледайте малко по спокоино на нещата
      П.С
      Аз вече три години държа една позиция от акции отвъд океана . от $5 до $0.05. Де да знам може и да излезе някой ден

Коментар

• Forex

Interesnoto e che vseki koito e nishto,vinagi pishe vuv forumite po internet kolko e succesfull..Imal ostrvo,goliama kashta, prekrasno dete etc. etc..
        \Kogato niakoi pravi takiva iziavlenia,az hich am hich ne mu vervam.Moje i da gresha.
        ps btw forexbg shto ne raboti?

Коментар

• Forex

Петре, защо не престанеш да се заяждаш бре човек? Щом си щастливо женен, правиш добри кинти от пазара, хората ти плащат да ги обучаваш (и от това правиш кинти), издаваш книги, имаш прекрасен син, радваш се на живота, то тогава какъв ти е проблема? Очевидно нещо куца в цялата тази картинка дето сам си я описа за себе си, защото иначе нямаше да си толкова раздразнителен. Доволният човек е най-малкото раздразнителен. Ти си ядосан на нещо, за да реагираш така. Какво е това нещо обаче не мога да кажа. Може би е свързано с пазара.

Коментар

• Forex

Dobre de hora kajete i niakoja druga prognoza samo za strani4ni raboti
            goworite mislia 4e tozi forum e na pat da se prewarne w 4at. Kajete naprimer
            kak wijdate eur/usd drugata sedmica

Коментар

• Forex

edno maze :

Виждам, съм бил прав поне в 80% от "портрета" който набързо ти направих.Но дори и да е на по-
              малко % то по отношение на самотата съм на 100% прав.Дадох ти един безкористен и приятелски
              съвет - да излезеш с приятели,да разпуснеш да си забиеш гадже,а ти какво?Висиш пред нета до 22.23ч
              поне от тогава ти е последният постинг.

За това дали съм женен - женен съм и имам един прекрасен син, на когото отделям поне 8ч. от денят.
              Това е и една от най-важните причини да не следя "изкъсо" пазара.

И само да те питам нещо,на което едва ли ще ти е трудно да отговориш:
              1.Каква е най голямата сума с която си влизала в пазара?
              2.Имаш ли представа какво е да си ММ (маркет мейкър в случай че не разбираш абриевиетурата)?

И виждам че продължаваш да присъстваш във "рекламният ми форум" както ти сама се изрази,което
              може само да ме радва.

Как щях да забравя да си направя реклама: От 1-ви август на пазара ще бъде книгата ми "Вълните на
              Елиът за FX пазара" на ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК във два варианта.
              1.Печатно издание - книга с цена 90.00лв.
              2.На CD с цена 68.00лв.
              За всеки от форума който си я поръча от тук цените са съответно 70.00лв. и 58.00лв.

Коментар

• edno maze

edno maze да сещам се, чак ме е срам, но това не го измислих аз то просто съществува
                някои го употребяват дори и да не е така популярно. Но съм съгласна, че и аз греша и още как.
                Не ти пожелавам да ме стигнеш в грешките....
                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Forex

Така е Куки,но тук е източен форум - въпреки,че работиме на запад.....
                  Това си е национална черта на българина........

Приятна и на теб)

Коментар

• Forex

EDNO MAZE = REMARK /obarnete vnimanie na poslednoto mi mnenie za $/SHF-SEOFOAM,seshtash se nali?/

ISKRENO SE ZABAVLQVAH!!!PETREEEEE - KAJI NESHTO PAK ZA EMOZIITE/.

USPEH NA VSICHKI!

Коментар

• Forex

Здравей,Кукс
                      Къде се губиш.влез на ICQ или ми пиши на E-mail.

Коментар

• Forex

В западните форуми по темата си имат едно неписано правило - всеки си пише прогнозата за пазара, така както го чуства, а разбори на прогнозите, особено неуспешните никой не прави.
                        Не е важно кой е познал и кой не познал - то си го удря директно по джоба.
                        А който иска да ползва мненията тука за собствените си прогнози го прави изцяло за собствена сметка и никой не му е виновен.
                        Той си избира на кой да вярва и на кой прогнозите му допадат.

Ако спазим поне малко това неписано правило, тука ще е истински форум, а не говорилнята, която настана напоследък

Приятна почивка на всички!

Коментар

• )))))))

Чудя се ако сме в една стая колко време ще издържиме да сме заедно и да общуваме професионално?
                          Приказката за ада и българския казан ( не се пази защото сами се топиме) e в пълна сила и тук.....
                          И става дума за пазар на който не сме конкуренти!!!

Коментар

• "edno maze" и другите

Предполагам както останалите знаят и аз съм от женски пол, някои ме знаят и на живо.

Бих те помолила да обърнеш внимание на следните препоръки дето ти даде П. Караиванов,
                            а след време ще разбереш, че е бил прав само ако случайно оцелееш в този бизнес.

1.Подаваш се на емоции - лош съветник и навик за този пазар.
                            ...............
                            6.Попаднала си в този бизнес случайно и си мислиш "Всичко мога,всичко знам, а оня там за къв се
                            мисли"
                            ...............
                            8.С форекс се занимаваш не повече от 2г.
                            ...................
                            11.Попрочела си някоя и друга книжка,но това не е гаранция за знания. Има много "хитринки" които за
                            да ги изучиш ще трябва да си ПЛАТИШ със собствени или на институцията за която работиш ЗАГУБИ
                            12.Последното защото мога и до 50 да ги докарам. НЕ КАЗВАЙ ХОП ПРЕДИ ДА СКОЧИШ

Останалите точки дето ги е писал Петър са си начин на изразяване и не му се впрягай, казва ти го жена
                            на възраст над 45 г., а това че не били изразени граматически правилно изобщо , ама изобщо не е важно.
                            Обърни внимание на думите с ГОЛЕМИТЕ БУКВИ, там има скрит подтекст който тепърва ще почувстваш...

Апелирам и към останалите да обърнат внимание на горните точки, защото няма значение от какъв пол са !!!
                            http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• f16

vse pak vseki si ZALAGA IMETO s edna prognoza!!!

Коментар

• f16

ok, samo az apeliram za edno- DA SE VNIMAVA KATO SE DAVAT PROGNOZI, i da ne se rysqt nalqvo-nadqsno bezogledno...

Коментар

Working...
                                X