If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво Румене ! Харесва ми задълбочения ти анализ.
Добре си се постарал. Не е зле да обарнеш внимание и на йената.
Без нея за къде
Успех на всички
Коментар
krasiiii
Eur/usd
Kakto predi izwestno wreme kaza Milen Vel4eff ima dwa warianta :
1. Dolara parwo 6te se ka4i posle 6te padne
2.. Dolara parwo 6te padne posle 6te se ka4i
)
Izwoda e 4e dori Petar Karaivanow ima 6ansowe da stane finansow ministar taka 4e da wnimawame
s komentarite
zna4i izpisa tuka edin ton informaciq bez da kajesh nishto syshtestweno ...
twa za 1.19 i edno malko dete moje da kaje
4e she hodi do 1.11 i posle do 1.19 i posle do 0.98 ...
twa i baba znae .
kazwai sa ko she prawim
Коментар
Alfonso
prognozki и Некои съображения
W owcha kupel e istinata za eur/usd taka da znaete
Коментар
RUMEN IVANOV/BIVSH 9/
Zavisi ot dosta obstoqtelstva.Po vreme:
1.Dnes zapochva sezona na finansovite otcheti na $STREET/parvi dnes sa ALKOA/.Optimizma po borsite moje da se izpari mnogo barzo.
2.Na 10.07. ECB/kakto i BoE/ shte reshavat za lihvite.Ochakvam ponijenie na lihvite ot strana na ECB prez septemvri i to s 50 b.p.,a ne sega.
3.Korekziata na fondovite pazari v USA spored men shte e pone 50% po Fibonachi i to oshte tova lqto.
4.Zavisi kakvi shte badat rezultatite za USA ikonomikata prez H2/lichno az ne sam optimist za "recovery"/.No ot druga strana - kolko po-loshi rezultati da izlizat ot tezi prez H1?
5.Nqmq veche nito SARS,nito voina v Iraq.A dogodina Bush otnovo shte se bori za preizbirane/zashto inache izvadi paket ot pomoshti za ikonomikata predi mesez?/
6.EU navliza skoro spored men v rezesiq.
7.Da ne zabravqme oshte neshto vajno - koi moje da e giguren,kade i koga shte e sledvashtiq mnogo golqm teroristichen akt i kak shte se otrazi toi/eventualno/?
8.Ne ochakvam FED da namalqva poveche lichvata/s kolko oshte da q namalq?/
Pri lihven diferenzial/uvelichavasht se v polza na $/ - za kopgo e v podkrepa.Otgovora e qsen.
Na posledno mqsto - opisanite zifrichki sda plod na dosta vnimatelni izchislenia,a ne zashtoto taka mi se iska ili sjtoto taka mi haresva.
Uspeh na vsichki!Vremeto e nai - dobriq sadnik.
A za 1.1900 - spored men preodolqvqneto na tova nivo shte e mnogo po-trudno,otkolkoto tatq nagore do 1.2450/1.2500/potenzialen vrah i reverse/
"sporovete otnosno long term imat golqmo znachenie v momemta" ))
За някой имат!
Аз скоро ще купя кол опции в кабела и еврото и бягам за дълга почивка на морето)
seafoam, bi li me vklu4ila v spisaka --> sh3ll@abv.bg 10x
Otnosno cable, smqtam 4e izdarja supporta 1.6365 i 6te napravi korekcia dokam minimum 1.6425 short term i sled tova nadolu kam 1.63
EUR/USD sam long ot po-rano, target 1.1390, stop 1.1255
Sledq vsqkakvi pokazateli i se opitvam da pravq tech analysys, no po princip tarsq iznenadata
Daite nqkakvi idei, za da napravq obratnoto :]
Rumen absoliutno sam saglasen s mnenieto ti( samo eventualno euro moge da ne si bie varha 1.19 neznam struva li ti se vazmogen i takav variant)
Коментар
RUMEN IVANOV/BIVSH 9/
Spored men:
Sled dostigane na niva ot 1.1240/30,pri probiv 1.1120/00 i pri nov probiv okolo 1.1060/50 shte vidim novo moshtno impulsno dvijenie parvonachalno kam 1.19,a posle i kam 1.2450/1.2500
Tova e maksimalnoto nivo,na koeto mojem da vidim eur/usd.
Pisah tochno tova v nachaloto na minalata sedmiza,sega otnovo go povtarqm.
Vremeto shte otsadi koi kriv,koi prav.
Kakto vijdam,vav foruma osnovno postvat day traders,taka che edva sporovete otnosno long term imat golqmo znachenie v momemta.
Коментар