IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЕUR/$

1.1390 --> 61.8% ret. на 1.1549 до 1.1133
    Това ми е обосновката, сега има забавяне, но ако видя изстрелване нагоре, затварям къси от 1,1340 на загуба и ще търся по-високо ниво за продажба.

Коментар

• news

Da, no do 1.17 triabva da se spravi s 1.1450 i 1.1500 .... may be

Коментар

• news

еврото отива към 1.17, а eur/chf към 1.6

Коментар

• news

Kakvo 6te kajete za Buy 1.1410 T/P 1.1430/35 ????

Коментар

• news

polojenieto e beznadejno $ e patnik $ liagai si ve4e

Коментар

• news

Още малко и бая ще олекна и аз, ама виждам светлина в тунела.
              $,
              ако не са ти заминали стоповете изчакай дръпнатите очи, струва ми се, че ще оправят положението.
              Няма да спя тая вечер, то се е видяло.

Коментар

• news

momceta, zasto ne si ljagate vece

Коментар

• news

ДЯВОЛА ДА ГИ СЕЛНЕ В АДА!

ШИБАНАТА МИ ЩАЙГА СЕ СКАПА И СИ ИГРАХ С НЕЯ 5 ЧАСА........ И КАТО ГО ВИДЯХ ТОВА............

Коментар

• news

Kak kakvo? Sell-off na Wall Street zaradi gadni danni za ikonomikata. Horata tam si povqrvaha che vsichko e OK, no sega vidqha debeliq krai i eto kakvo stava...

Коментар

• news

КАКВО Е СТАНАЛО!

Коментар

• news

Tozi obzarvar istinskiq li e??? Imam predvid Marian. Nali taka mu beshe imeto?

Коментар

• ICQ i e-mail

chicago,
                          Направо ме заболя главата да разпускам цяла седмица.
                          Сега съм накупил бая долари отвсякъде и само някакви си 100 пипса в погрешната посока ще ме вкарат в небитието.
                          USD/CHF според мен се е насочва към 1,42+ и този път смятам да стискам докрай!
                          При еврото съм на настроения.
                          Ще обменяме инфо по e-mail задължително, сега съм се запалил по теорията на Хаоса и коментари и факти са много добре дошли.
                          GL

Коментар

• ICQ i e-mail

Tasuki; kuks;forexboy;driverf1;$;mTrader;id2;sh3ll;

na gach@abv.bg sam.

Shte se radvam da mi drasnete,za da se svarzvam s vas.
                            Uspeh!
                            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• news

Аналитици очакват сезонно осреднената безработица на Германия за юли да остане без промяна от нивото през юни в 10.6%.
                              Средните прогнози са, че сезонно осреднената безработица ще падне с 5000, а обхвата на прогнозите е от падане с 20000 до покачване с 30000.
                              През юни сезонно осреднената безработица падна по-рязко от очакваното с 33000 до 4.407 млн.

Коментар

• news

Bouncing, as expected, and easing the oversold situation. For this week we continue to favour consolidation between 1.1150 and 1.1400, and no higher than 1.1555. While below here we favour another serious and potentially very steep downside test to the 1.1100/1.1050 area. The market is still in a correction and consolidation phase and investors have time before re-buying core long Euro positions.

Коментар

Working...
                                X