IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• cable

short Cable 52/SAR 74.
    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• cable

long Cable 74/ SAR 52.
      GL
      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• jpy

румене, недялко, chicago, както и да се изявяваш в момента
        ако искаш да погледнем сайта ти - просто можеше да ни кажеш.
        ако искаш да научиш нещо от нас - пак можеше да кажеш...
        не знам, ти си знаеш, твоя си работа, но такива прозрачни неща мене понякога ме дразнят, за другите не знам... ама това че аз се дразня, не е важно за теб все пак така че нема проблем.

Коментар

• jpy

nqkoi ima li nqkaka nformaciq kakvo stava s jpy????

Коментар

• eur

Tozi Rumen se postaral da napravi dobar sait. Bravo na momcheto!!!

Коментар

• eur

Абе вие добре ли сте бе, как някав си Велчев ще повлияе на FOREX-а

Коментар

• eur

Я ми кажи и на мен като го измислиш.........

Коментар

• eur

Аз съм от няколко месеца в играта , не съм Румен Иванов , и мисля как да действам за напред , пробвам това и онова , а знам един Румен Иванов на www.rumenivanov .hit . bg

Коментар

• eur

Abe ti ne beshe li Rumen Ivanov? Sega gledam si Nedialko

Коментар

• eur

Важното сега е да разберем дали ще се насочи отново към 1.12 . Според делтата ще падне до 1.1000 .

Коментар

• eur

Важното сега е да разберем дали ще се насочи отново към 1.12 . Според делтата ще падне до 1.1000 .

Коментар

• eur

Коментар

• eur

Недялко, аз днес го купих на 1.1325 и закрих в 1.1405 , за това говоря аз
                            По твойта логика и аз като купя на и --25 все ще затворя на -- 90 примерно

Коментар

• eur

mTrader , разбрахте ли сега за какво ви говорих вчера , сега нямам позиция , но със сигорност мисля , че 1.14 10 ще бъде преминато . Отново се връщам на мнението си , че не е имало риск . От 2000 г . до сега е имало само една загуба и няколко печалби след три дни. Успех на всички.

Коментар

• EUR/USD

07.08.2003 16:30
                                (PFS) США. Еженедельные требования б/р: -3 000 до 390 000 против прогнозе в 400 000

Коментар

Working...
                                X