IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Alexandar Nikolov(karoll)

Reporter,vkluchvam se za posledno i se nadqvam da ne iztriesh tozi posting!

Zashto otgovarqsh ot imeto na Alexandar Nikolov????
    Ti svidetel li si na tehnite blizki otnosheniq s Bezrodny???
    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

а не
      Без такива нападки. Говорих с Александър Николов и той е истинският автор на кометара си.

Относно Безродни, е ясно, че те се уважават взаимно със Сашо и много, често той избира и утвърждава броенето на Николов.

Коментар

Za kakav dvoinik govorish kato imeto "chicago" e zapazeno i tozi koito go postna tova za A.Nikolov si beshe tochno tozi s nik "chicago" a ne "chicago.", "chicago:" ili nqkoi negovi kloningi. Taka che za men chicago e lajets i totalno se diskreditira. Veche dori nqma da go cheta. Ploski nomera.

Коментар

E - minahte vsqkakvi granizi! Chobek kolkoto i da e spokoen,to na prostotiite ne se izdarja!
          Naistina uspqhte da me progonite okonchatelno ot Foruma!
          Tolkova gluposti na edno mqsto naistina ne sam vijdal drugade.
          Neka tezi,koito iskaha tova da se poradvat!

Коментар

Ако наистина сте А.Николов,то отговорете моля,защо преписвате непрекъснато от Безродни?
            Предварително ви благодарим!

Коментар

Chikago има двойник, затова така се получва. Истинския чикаго на лъже

Коментар

Lele Chicago, ti mai si bil i golqm lajets. Kakvo li ne pravqt horata v jelanieto si da dokarat neshtata v svoq polza...

Коментар

Bravo Pesho,toq pat ubi zmeq!))))))

Коментар

Благодарен съм на хората, които ме информират когато името ми се забърква във форума защото аз не го следя редовно.
                    Предполагам разбирате, че щом пиша, то е защото написаното от Chicago не е вярно. Не само, че не съм му писал, но и не съм получавал никакво запитване от него. Освен това, предполагам от сайта на Карол е видно, че ние сме изключитено бичи настроени за еврото и смятаме, че корекцията от 1.1914 завършва в момента с триъгълник. Т.е. нито аз, нито Димо очакваме спад под 1.1110, нещо повече, ние сме агресивно бичи срещу това ниво.
                    Единственото вярно в текста на Chicago е, че наистина отговарям на всички въпроси, които ми се задават, т.е ако той ми беше писал, наистина щеше да получи отговор.
                    Надявам се, че занапред няма да се спекулира с името ми и то да се използва като довод, когато някои иска да доказва тезата си.... за да не ми се налага пак да пиша тук :-)

поздрави на всички трейдъри и анализатори
                    (най-вече на тези, които прилагат системата ми на анализ на практика)
                    Сашо Николов

Коментар

• forex

Куки,това е умна постъпка! - и аз се отеглям........
                      Ще го селна от 1.1305 ако качи с цел 1.1175

Коментар

• forex

Моето участие във форума за днес приключи!
                        Желая ви успешен ден и приятен уикенд!

Коментар

че Сашо Николов е изключително коректен човек едва ли някой в този форум се съмнява.
                          А и никой не казва че долара няма да стигне еди-кое си ниво. Аз лично го чакам на 0.9875 от 4 месеца да отиде, ама не му е дошъл момента и нищо чудно да трябва да чакам още 20 месеца.
                          Но бъди сигурен че и след 20 месеца ще съм на тоя пазар.

Коментар

• USDJPY

$, aко не се ебава, определено ги има.
                            ico, това не са прогнози а бръщолевения на врачка! дори супер-специалист не би се ангажирал с ЧАСА на постигането на дадено ниво.
                            the fan, сигурно си прав, не знам...

Коментар

Predi malko poluchih mail ot nego,na baza na moi vapros.Choveka e mnogo lubezen,ta:

NE IZKLUCHVA POEVTINQVANE NA EVROTO POD 1.1109

Neka vseki sam da si napravi izvodite.Aa koito ne mi verva,da mu drasne dva-tri reda.Mislq,che skoro shte poluchi otgovor ot nego.

Коментар

• USDJPY

verno $ ne e sam momceto

Коментар

Working...
                                X