IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• usd/jpy

Ами това е !! то от камикадзета какво да се очаква )
    много отдавна не бях играл Usd/Jpy и май ще продължа в същия дух )))

Успех на всички

Коментар

• eur/usd

The fan. съгласен съм за познаването на посоката, но като направя една калкулация колкото съм спечелил съм платил 50% комисионни и спред( за миналия месец примерно). освен това има един психологически момент, особено ако се опиташ да играеш за по-малка печалба и тогава спреда ми се вижда направо гигантски и често изпускам малки, но добри печалбици. това ми е основната причина да се насоча към чужбина.
      Благодаря на всички, които взеха отношение по дискусаията досега.

Коментар

• eur/usd

Ако не ме лъже паметта CMS баха регистрирани на Вирджинските острови. Струва си да се провери. Поздрави

Коментар

• eur/usd

Здравейте на всички. Кукс , днес ми се струва че не е най-добрия ден за интрадей)
          ( петък , последен ден от месеца !!), чак ти се чудя как си се захванал точно днес,
          макар че и мен ме сърби показалеца и натиснах long Usd/Jpy 117.05 s/l 116.94 target 117.50 ++
          Какво да се прави , зарази ме ))

За брокерите : писал съм и друг път , cms-forex -- добър спред , малко бавна платформа,
          лошо (бавно) обслужване , не съм имал проблеми с преводите
          Oanda - нямам сметка там, но доколкото дочувам спреда им е "плаващ" т.е. не винаги е 2 п.
          платформа - web базирана - лично на мен не ми допада ...

Успех

Коментар

• usd/chf

Здрасти, Dmitri, не пипсовете комисионна имат значение, а дали си познал посоката.
            Плащаш си удовоствието при Делта /2 p/..... те ти се реваншират с USDCHF out of the mkt

Коментар

• usd/chf

padna stopa

Коментар

• eur/usd

Dmitri, използвам делтасток (вече трябва верно да ми плащат за реклама) )
                за оанда съм чувал че не търгуват на ливъридж 100:1 а на 30:1
                ползвал съм и чужди брокери
                в делтасток ползата е че разполагаш с парите си по всяко време - лесни и бързи трансфери
                2 пипс ми е комисионата (разпределена върху лотовете) при спред 4 пипса
                стават общо 6. според мен нормалния спред е 5 пипса.
                при над 50 лота в делтата и това е факт вече.

Коментар

• eur/usd

Кукич може ли 1 въпрос към теб а и всички останали по-опитни. кой ти е брокера и тези 2 пипса за които говориш само комисионна ли са или са спред? освен това нека всеки които има опит с чужди брокери да го сподели (положителен или отрицателен с лек акцент на отрицателния, за да мога да си преценя недостатъците им), че смятам да зарязвам нашенските, защото мисля че няма смисъл само да им плащам комисионни и по-големи спредове. конкретно визирам 2 чуждестранни брокера: oanda и cms-forex.
                  към първите ме привлича 2-та пипса спред и липсата на комисионни, а къв втория 3-те пипса и възможността да се работи едновременно на няколко сметки. има ли някои преки впечатления от тези двата брокера. нека коментарите ви да са в следните направления: време за изпълнение на поръчките, стабилност на платформите, възможност за контакти с брокера, някакви пробеми при внасяне и теглене на средства и есичко останало което ви идва на акъла. ако някои има опит с други брокери некка го сподели.
                  благодаря на всички които ще вземат участие в дискусията.

Коментар

• eur/usd

аз също желая успех на Недялко. искам само да споделя собствения си опит. всеки е имал лоши момети, особено като по-начинаещ треидър (не че съм много опитен, но засега поне съм на печалба). та успях да мина в печалба като цяло когато започнах да режа загубата още докато е малка. и сега не винаги го правя и обикновено съжалявам за това.)

Коментар

• usd/chf

понеже днеска седнах да пиша интрадей сделките ми - с които не ви занимавам обикновено:
                      продадохl 1.4090 s/l 1.4103 t/p 1.4058

Коментар

• eur/usd

сам разбираш ако гаранционната сума по сделката беше не 20 долара, а 5000 долара, какво щеше да се получи!

иначе и аз те разбирам - вложил си малка сума, която можеш да прежалиш и искаш да успееш да се задържиш
                        аз лично ти желая от сърце успех

Коментар

• eur/usd

недялко,
                          да, аз самия чакам момента в който да се включа в разпродажбата на долара.
                          но къде ще спре корекцията? 1.07, 1.05?
                          Аз още преи няколко дни казах че според мен максималното дъно е 1.0560, но знае ли се наистина дали ще е така?
                          А дори и през минималните количества с които ти търгуваш сметни като си в обратната посока от определено ниво какво би се получило от 1.09 до 1.05
                          80 долара профит от 1 лот в делтасток който си открил
                          вместо 80 долара загуба.
                          това си е нето 160 долара от гаранция 20 долара.

Коментар

• eur/usd

Куки , разбирам те напълно , но прогнозите пък и моето мнение е че доларът ще отстъпи .

Коментар

• usd/jpy

e, май и в двете пропуснах по-голяма далавера - ама това е положението )

Коментар

• usd/jpy

и тук затворих на 117.08

Коментар

Working...
                                X