IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Poslednoto mi pisanie beshe predi 15 dni!Kakto pisah,vkluchvam se kato vlqza long!
    Korekziqta za men prikluhva tazi sedmiza na niva 1.0730/00
    Long sam ot 1.0768 i zelta mi e 1.13

E - ima i drug variant-da gledate kaka vi Karen Jones ot Commerzbank s zeli 1.0515 i 1.03 a posle i paritet.
    Ne sam sledil Foruma 10-tina dni.Jelaq uspeh na vsichki!

Коментар

• eur/usd

залагам на това, че франка е надценен от конфликтите в последните 2-3 години и сега си отива нагоре, като при всяка корекция си е за купуване

още повече сега ми се вижда че има триъгълник, и настоящата вълна трябва да остане над 1.5326, след което да има ръст от 4.5 фигури, колкото е 150 от вълна А, която е 3 фигури (1.528 до 1.558)

Коментар

• eur/usd

обзървър здравей
        там има все още силен натиск надолу ми се струва (но не съм аз тоя дето да ти дава акъл)
        какво те кара да смяташ че ще стигне толкова далече?

Коментар

• eur/usd

аз влязох на eur/chf от 1.5347
          таргет 1.6

Коментар

• yen

ако няма да купувате йената, май е оп-добре да бягате от нея...

Коментар

• eur/usd

реших че няма как да не го опитам това - купих (малко) на 1.0810 със стоп на 1.0790

Коментар

• eur/usd

Хубаво двойно дъно оформя около 1.08...
                Дали ще може да заформи купон за нагоре?

Коментар

• DeltaStock

Това беше когато имаха проблеми,и аз съм виждал подобно нещо.....
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

• jpy

прибрах си на 125.94 в евро/йена...
                    32 пипса за 42мин мисля че е добре

Коментар

• DeltaStock

да, спреда, разделен на 2 - за най-високо спрямо продава, за най-ниско - спрямо купува
                      всъщност, така или иначе не го ползвам - там съм виждал най-високо 1.90 за евро/долар. Купон!

Коментар

• DeltaStock

Куки,защото взимат средното ново.Трябва да си забелязал,че за EUR/USD е два пипса,а за другите
                        двойки е различен.За GBP/CHF е 2 до 3 пипса,а за GBP/JPY e 4 пипса.
                        Успех.
                        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                        Джеси Ливърмор

Коментар

• DeltaStock

За тези които се интересуваха от high&low на платформата им - това не е от днес а винаги така го е смятало (не ми е ясно защо, обяснявали са ми че такава е платформата)
                          значи ако най-ниското за деня е 1.0810/14, за платфмата им low е 1.0816
                          Не ме питайте защо - не мога да ви отговоря

Коментар

• jpy

priateliu i az vlizam (dobaviam) na tezi niva

Коментар

• jpy

ico - току що купих на 125.62 - макар че ако не тръгне нагоре, ще затварям скоро сигурно

Коментар

• id2 otnosno DeltaStock

id2 кои ти е западния ти брокер ако не е тайна?

Коментар

Working...
                                X