IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• usd/jpy

GAIN AN EDGE We look to buy Dollar/Jpy on a break of this 116.95 level with tight stop below 116.70 and a take profit of 117.45

Коментар

• us

zdravei kukoviza ,kato mina po forumite kakvo mnenie se oformi dalgi ili kasi as sedja na dalgite oshte no pochvam da se chudja )

Коментар

• Али бали

здравей KeViN - ти беше от активен участник в US-stocks темата ако си спомням добре - радвам се, че се връщате обратно в Инвестор-а...

$, аз вече толкова съм се успокоил на тая тема, че мога да влагам самоирония от тук до Варна )))
        Ще ходя и аз пак натам, но времето вече се развали.
        Желая ти приятно изкарване и ако си успял да си калиш нервите - ще се чустваш по-добре кат са върнеш

Коментар

• Али бали

$,
          vseki sam reshava s kakvo da si vadi hlqba - ama vse nqkak trqbva da si go vadi (hlqba)!

Ako za teb e OK da go pravish chrez FX trading- keep it up , inache - zareji go i hodi da kopash na selo ili kakvoto i da e drugo (ako taka se chuvstvash po-dobre taka)

Nadqwam se da go priemesh kato syvet /kakyvto e moq umisyl/ , a ne kato zaqjdane!!!

GL

Коментар

• Али бали

Куки)) как си приятелю?
            Аз още съм на морето - теб те няма)
            Скоро се връщам и като са ме подгонили едни нерви... този път защото не ми е пред очите този шибан курвенски форекс...
            МРАЗЯ ГО!!! Много го мразя!
            Имах малко време да се расея и му хвърлих един анализ и смислов.... този път не за пазара,а на себе си. Какво правя,защо го правя,колко ми струва, как ни изтича живота (тук се почувствах ЖИВ далеч от PC и форекс) във гонене на съпротиви,подкрепи,таргети,тенденций,данни,слухове ,новини,анализи.... и всички шибани глупости.......
            А хората тук си живеят простичко,дишат свободно,забавляват се... абе ЖИВЕЯТ! - И въобще не им липсва екшъна във който се бутаме по 24h.
            Цял ден и /нощ/ пред монитора.. чакаш нива... чакаш данни... чакаш.. чакаш... майната му!

Това е като шибано блато! - потъваш "леко и неусетно" но ЗДРАВО!
            Чудех се кой ме "запали" и набута в тази игра... но не се сещам(
            Да му тегля една майна
            От друга страна като си свикнал и хвърлил хиляди часове от живота си да го учиш и разбереш този пазар и си вадиш хляба по този начин... ти се струва,че "другия" "нормалния" бизнес е убийствено бавен сложен и труден... ни така,ни иначе((
            Настроението ми е "тамън" като на спокоен и хладнокръвен трейдър с титаниеви нерви

Ти какво мислиш по този въпрос?
            Само мен ли ме е хванал "грип"
            Или съм изперкал вече,или морето ми действа отрицателно... не знам?

Коментар

• us

e dobre de niama da se karame i bez tova ve4e dnes go storihme))))))))))))))))))))) a pak i az 6te hodia malko da razpusna 4ao do utre pak i utroto e po madro ot ve4erta a zabravih eropa vleze v recesia takiva biaha novinite predi 2-3 dni (samo kak 6te im se otrazi na marzelivcite silno euro ne mi se misli)

Коментар

• us

ico, не се хвърляй и ти в световната конспирация
                не мисля че ЕС има смешна икономика. Както и че USA е някакъв ултра-манипулатор.
                дори да е така - те са изградили модели, които работят.
                няма да се отвличам, защото не е по темата.
                само искам да допълня че още в първия час по икономикс се учи за цикличността. и това което се случва е нормалнно за тях... вечни растежи няма.

Коментар

• us

Sazaliavam 4e go niama Petar da vkara niakoia svega ideia ne go poznavam no me kefi kakto pi6e dano po-skoro se zavarne(moge bi e na po4ivka)

Коментар

• us

toi fundamenta vinagi v usa e bil po dobar ot evropa(koito za men sa sme6kovci osobenno i bulgar kato vlezne savsem:--)))))))))))))))))))))no na USA nikoga ne im e dostata4no te i s JPY 6te se razpraviat kato mu doide vremeto 6te probiat tova 115 no iavno sega niamat tolkova sili nai vagnoto za tiah e vazstanoviavaneto evtin dolar i 500-700mln evropeici potencialni kupuva4i na tiahnite akcii ( imam priatel koito raboti za SAP kazva 4e biznesa varvi mnogo trudno)a kakto se kazva :" i po-zle 6te stava i po-zle 6te stava"taka 4e situaciata e po razli4na kakto niakoi kaza utre kato obiaviat bezraboticata 6te se tarkaliat dolari kolkoto 6te6 i az sam na sa6toto mnenie taka 4e do utre

Коментар

• fx

)))
                      ако след 7 години на пазара съм още там (на пазара) и аз ще те черпя уиски всяка вечер
                      следя пазара от 7, но не съм от толкова на него.

относно другото - чаках приятели и през това време влязох в клуб до офиса ни. Оказа се че cookies били настроени така че кеширали нещо си (не че много разбирам от това)... не ме е много с какъв ник съм писал във форума, пратих и мейл, който естествено не замина по предназначение, защото помнеше адреса на предния мейл... Въобще късмета ми е все такъв тая седмица...

а който ми вярва - да ми вярва... не манипулирам никого...не за друго - нямам далавера от това - нито за ИП работя, нито някой ще дойде на курс организиран от мен, нито с дисциплина мога да се похваля напоследък ... Шанс!

Коментар

• fx

kukuvicata,
                        нищо против нямам, ти си знаеш, сега очевидни неща няма какво да ги коментираме.
                        В очите не става, няма как тука във форума, но ако те видя някъде, бих те почерпил 1-2 уискита, оцелял си както казваш 7 години и си заслужаваш уважението. Аз съм зелен нагъл тип, въртя си стинките от около година 1/2, тъй че няма кво да ти се прая на велик поне засега.

mTrader,
                        Благодаря

Коментар

• us

те има ли още накъде да я променят?
                          не съм абсолютно сигурен, но мисля че в момента е 1.0%
                          да не забравяме и войната, златото, петрола и т.н.
                          но не трябва да сме като бабичките на пейката - идеята ми беше, че тогава uptrend-а беше очертан, обаче това 1.05 обра тонове стопове, и докато по-дребните трейдъри съберат смелост - то тръгна яко нагоре...

а в момента фундамента сочи леко "затопляне" в us и лоша информация за икономиката на ЕС. това ме кара мен специално да смятам, че май не сме достигнали дъното.

Коментар

• kam kuki

togava ot 1.05 do 1.20 pazara izletia nagore zaradi stockmarketa prosto triabva6e da poevtineiat USA akciite v euro(gbp i v chf) za da moge i evropa da si kupuva usa stokc az taka si go obiasniavam togava + lihvenia diferencial i tam drugi pri4inki(spekula) ne zabravia 4e na USA sega ne i e do silen $ a da si opraviat stockmarketa dage mai ima komentar za smakvane na lihvata(pro4etoh ne6to takova)

Коментар

• sh3ll

sh3ll, nqmam problem pri men , varvi si normalno

Коментар

• sentiment

chicago,
                                от много време следя по принцип един форум, за който снощи писах че ми е като сериозен ориентир за пазара (ориентир - а не панацея)...
                                аз лично търгувам това което видя...
                                там в момента започнаха (4-5 седмици) да опитват да правят сентимент-анализ с много интересни въпроси. В момента обаче е много непредставителен.
                                Но идеята е добра...

относно пазара - аз лично в по-дългосрочен план съм на кръстопът... новините днес бяха изтъргувани адекватно, което е нормално...
                                1.56 в кабела се оказа добра съпротива, но аз мисля че тя ще бъде тествана отново...
                                ако някой е абсолютно убеден в мнението си за пазара - препоръчвам му да си припомни ситуацията около достигането на 1.05 при началото на войната.. и как когато всички се напънаха за надолу, еврото излетя нагоре.
                                това ме спира да действам решително.

Коментар

Working...
                                X