IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex

Seafoam, ama vie osnovahte li si go tozi klub?
    Ostava ve4e da ima i redovni sedmi4ni sre6ti :-))

E, tova e dobre... moje za raznoobrazie da pokanite niakoi pat.... da po4erpia de :-)))

Коментар

• Forex

mvp : 1.1485 това е 61.8 % Fibo
      има и други девойки тук, ама са се засекретили за да не бъдат тормозени,
      че Forex не е лъжица за тяхната уста.
      Аз си ги знам кои са те :-))) - > нали си имаме Дамски Forex Клуб
      http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Forex

Petre, lipsva6 ni 4ove4e !!!
        Dai niakakvi cifri, please

Коментар

• Forex

Dam :-)) Tova e vaprosat za 1 million $
          Ako probie 1495 - moje da otnese dosta stopove. Az sam dalag ot 1445, taka 4e 6te po4akam.

Коментар

• Forex

misli6 li 4e 6te pojanem uspeh na 1.1540 blizkia polvin edin 4as????

Коментар

• Forex

Abe az 4akam 1540 :-))
              Ama ve4e vze da mi pisva...

Коментар

• Forex

ve4e si gotov )

Коментар

• Forex

sled malko si gotov 1.1485 i as go 4akam ama sam dal malko po visoki stoinosti!! uspeh na vsi4ki

Коментар

• Forex

Mom4eta (i momi4e - Seafoam), niakoi ima li ideia za6to 1485 e tolkova ustoi4ivo ??

Коментар

• Forex

Здравейте,
                      от известно време чета мненията в тази тема и от тях си правя извода, че всички тук сте наясно с Forex пазара.
                      Тъй като аз съм начинаещ в тази област много от нещата не са ми ясни. Затова ще съм много благодарен на тези от Вас, които имат желание и време до отговарят на въпросите, които аз и други като мен имат.
                      За да не досаждам на останалите и за да не задръствам тази тема направих нова - Forex за начинаещи. Погледнете я поне да се посмеете на някои от въпросите в нея, защото сигурно на Вас ще ви се сторят смешни.
                      Благодаря!

Коментар

• Eur/Usd

Kuks,Ivan

vasheto mnenie za eur/usd?

Коментар

• finance.news.bg

njakoi ima li info BOJ namesva li se na pazara

Коментар

• finance.news.bg

pazara 4aka !!!!!!!!!! nakade 6te hodi US MARKETA ???ot tova zavisi dnes dali 6te podkrepiat $

Коментар

• finance.news.bg

Днес е последният днес от срещата на МВФ и Световната Банка в Дубай (провеждаща се след срещата на Г7 през уикенда, която прични и срива на долара). По пазара има спекулации, че след края на тази среща днес може да има известно по-сериозно покриване на къси позиции в долари след като Г7 причиниха прекалено спекулативни разпродажби на долара в началото на седмицата.

Коментар

• finance.news.bg

15:28 Германската промишлена асоциация VDMA очаква EUR/USD да качи към 1.2500 долара.

15:26 ** HICP (хармонизиран индекс на потребителските цени) на Германия за септември - предварит. данни понижи с -0.1% м/м и остана +1.1% г/г.

Коментар

Working...
                                X