IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• euro

Светлине,не ме разбирай погрешно но определено не знаеш за какво говориш.Ако на теб не ти харесва
    във "моят" форум както ти се изрази,просто не влизай и не чети.Направи си "твой",въпреки че ако ги
    разбираш така нещата,много жалко за теб.Има мои и твои вещи но не съм чувал да има мой персонален
    форум защото в такъв случай,притежателят му би следвало да комуникира сам със себе си, а ако това
    е така то значи че човека е с поне 2 личности в себе си или по простичко казано е ЛУД.
    Този форум не съм го създал за да ме харесват или не,а за да може всеки да си направи прогнозата и
    коментара.Освен това моето мнение а също така и на когото и да било е само индикативно, а не
    задължително,така че всеки разумен човек би трябва да го е осъзнал защото рискува своите а не моите
    или твоите ПАРИ.
    Ти си ми ПОРЕДНИЯ критикант.Такива като тебе отдавна ( ама от години) вече нито ме дразнят ,
    нито ме впечатляват.Както казваше един пичага от квартала(по принципзащото той дори не подозира
    че има такъв пазар) :
    "Или го можеш или не гоможеш,не е стихотворение на ИЗУСТ да го научиш"
    И за последно рекламата не си я правя сам , а цифрите и това което пиша.Дали е така или не нека всеки
    сам предцени за себе си.А ако си ме послушал и си заел позиции от нивата които постнах сутринта, то
    не би трябвало да си толкова язвителен,но определено НЕ СИ - селави !

Успех на всички СПЕКУЛАНТИ

Коментар

• USD

The dollar tumbled against the euro and the yen in New York trading amid concern rising joblessness will prompt U.S. officials to seek a weaker currency as a means of boosting economic growth.
      The dollar fell 1 percent against the euro to its weakest since July 1 as economists predicted U.S. payrolls shrank in September for the eighth consecutive month. The U.S. currency fell to its lowest against the yen since December 2000 before paring its loss.

Kym fan cluba na Peter - Ima dostaty4no svestni hora v tozi forum (ico, kuks, id2 i t.n.), no te prosto si komentirat forexa, a ne izbivat kompleksi.

Коментар

• euro

По пазара продължава да се говори, че една от причните за на първи поглед нелогичният срив на долара през последният около час е доклад на американската анализаторска компания Medley в който се посочва, че ще се запази текущата негласна политика на по-слаб долара.
        Според този анализ EUR/USD може да качи към 1.1800/1.200 нивата дори. Също така в този доклад отново се иразява опасение относно големите дефицити по текущите сметки на САЩ и бюджетния дефицит.

Коментар

• euro

Mnogo pozdravi ot Karen Jones ot Commerzbank!!!!!(s 1.05 i paritet )))

Predi minuti zatvorih na + 764 pipsa!
          Uchete se momcheta ot "kapazitetite" vav Foruma!
          Nazdrave!

Коментар

• humility

Blagodarq na vsichki koito mi se otzovaha sutrinta-obache mi sprq neta do ei sega i prosto sum izpusnal
            golqmata vazmojnost predvidena ot Petar i kompaniq. A na nego moga da kaja samo: evala na takav chovek
            koito qvno si razbira ot rabotata.

Коментар

• EUR/USD

Здравейте,
              да не е станал някой атентат или нещо по-страшно? Някой може ли да ми обясни има ли някаква сериозна причина за поскъпването на EUR повече от 1.5 цента за последния час?

Благодаря предварително.

Коментар

• EUR/USD - прогнози

Momcheta,
                s iasnoto suznanie che az sigurno sum poslednia chovek, koito ima niakakvo osnovanie da pishe v tozi forum,
                zashtoto edva predi 2 sedmici nauchih kakvo e FOREX, i poneje grafikata pak poludia, molia vi, koito e naiasno
                kakvo tochno stava da obiasniava i na nas )) - poneje az lichno niama ot koi drug da se ucha osven ot vas -
                prez 20 min proveriavam dali niama nov post vuv foruma.

Коментар

• humility

nikoi ne e po-golqm ot pazara...
                  Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD - прогнози

Svetline, vij sega ... skromnostta e za horata koito niamat drugi ka4estva. Taka 4e aide da ne stavam advokat na Petar, ama postni i i ti niakolko cifri, koito da se okajat verni - i se hvali i ti.

Коментар

• EUR/USD - прогнози

Svetline- pri cialoto mi uvajenie kam teb - ne sam saglasen s poziciata ti spriamo Petar. Neka se hvali mom4eto - stom e podplateno ( a spored moeto skromno mnenie e taka ). Uspehite sa i zatova da se otlichavat i pokazvat.

Pesho - az sam zad teb s cial grab i tri kashona ot kakvo si pojelaesh )))

Коментар

• EUR/USD - прогнози

Bozone (n.): The substance surrounding stupid people that
                        > stops bright ideas from penetrating. (The bozone layer,
                        > unfortunately, shows little sign of breaking down in the near future.)

Коментар

• EUR/USD - прогнози

Petre, tazi tema ti si ja krystil "Валутна търговия - FOREX", a ja polzvash (kakto i celija forum) kato mjasto za reklama na kursovete si i hvalbi.
                          Bozonyt ti maj e mnogo gyst? Ako iska6 da da napravim tema "Kolko sym velik" ili ne6to podobno i tam da se hvalim.

Коментар

• EUR/USD - прогнози

Sell GBP/CHF at 2.2320 S/L 2.2430 target 2.2120 next 2.2020 next 2.18-- GL

Коментар

• EUR/USD - прогнози

Постнато на 09.09 13:14
                              "Аз лично смятам че след корекцията до 1.0730 започва развитие на 3-та вълна в месечна графика.
                              Лично аз не очаквах да видим нива под 1.0850 но пазарът си е пазар и за пореден път доказа че тех.
                              анализ може да се използва само за коректив но не и за категорични анализи.
                              Очаквам в следвашите дни до края на месеца да видим отново нива от 1.15-1.16 евро/$"

Коментар

• kade sa vsichki

Здравейте спекуланти
                                Отново съм на линия след едноседмичен воаяж.
                                По мое мнение нещата стоят по следния начин:
                                BUY GBP/USD at 1.6450/80 S/L 1.6410 target 1.6530 next 1.6650
                                BUY EUR/USD at 1.1.1390/1.1410 S/L at 1.1370 target 1.1460 next 1.1520 next 1.1620
                                SELL USD/JPY at 111.80/112.30 S/L 112.80 target 111.10 next 110.50 next 109.70

Успех на всички СПЕКУЛАНТИ

Коментар

Working...
                                X