IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Proposal

Хе хе, пак се джавкате а :-)
    И аз като започнах да го следя тоя форум много му се дразнех на Петър, че е най-големият разбирач, но после ми се наложи да се примиря.
    Ми човека е с най-голям опит от тукапостващите, знимавал се е с тая работа и професилнолно - поства ни тука некакви прогнози (с користни или не цели) и не на последно място АМИ ДОСТА ПОЗНАВА, особено в последно време :-)(честито Пешо).
    Момчета - на тия неща трябва да се гледа положително, а не да се прибързва и да се говорят некакви работи дето нямат доказателства и въобще не им е тук мястото, защото така не се прави в Европа - ВЕРВАЙТЕ МИ :-)
    Айде живи и здрави и нека пазара да бъде с вас

Коментар

• Proposal

Петре, оставаш верен на своя стил, разбира се, очаквах нещо в подобен стил
      Желая ти късмет и успехи, искрени ! Ще продължавам да чета от време на време, развеселявам се.

Коментар

• Karaiwanov

ii dokade hodi na po4ivka ili po rabota;--)))0

Коментар

• Karaiwanov

i az sam na sa6toto mnenie dostata4ni sa i samo cifri

Коментар

• Proposal

Challenger последната седмица не поствах защото бях във чужбина.Само магистралите ми струваха 400
            евро.Мисля че ме разбираш !

Коментар

• Karaiwanov

Караиванов интелигентен човек си ... не обръщаи мнимание на простотата....
              Прави това което умееш най- добре ... пълни форумът с Цифри...

Успешна Търговия

Коментар

• Proposal

Петре, ако беше хванал поне 5 фигури от прогнозата си за еврото, пък било и с малките лотове от по 10 000 единици, това са си +$500. Ако толкова много познаваш и си успешен търговец, не виждам защо си губиш времето в този сайт. едва ли можеш да научиш нещо...причината да постваш според мен е, че си търсиш други източници на средства, вместо да търгуваш и печелиш ! Факта, че не работиш, а си Independеnt Trader е показателен. Лошото е, че повечето тук са начинаещи и се връзват...

Коментар

• Proposal

Challenger не сме на курс по английска граматика нали?
                  Честно да ти призная ако ги пиша с абривиатурите им едва ли 95% от четящите ще ме разберат

Коментар

• Proposal

Challenger и да напиша че съм направил 1фигура или 10 фигури какво значение ще има.Такива като теб
                    ще искат да им пейстна и резултата си,но после и това няма да е достатъчно и ще искате да видите и
                    копие от банката.Това което си написал ми звучи:"Петре ти си камила" О.К. Това си е твое мнение и аз
                    нямам никакво намерение да те убеждавам че не съм КАМИЛА или че сестра ми не е курва защото нямам
                    сестра.

Коментар

• Proposal

По-добре се въздържай да пишеш на английски -"stryke", "reverce", "thirth" и мн. др. примери...

Коментар

• Proposal

Petre, nikoj ne kazva , 4e prognozite ti sa loshi, no mi se struva, 4e dosta izkrivqvash neshtata. Predlagam ti da postnesh AccountStatement-a si i da vidim dali si izigral poslednoto dvijenie na EUR-to ot 1.08, koeto sam prognozira. Ako si spe4elil realno i 5 figuri ot nego - dylbok poklon? Neshto pove4e, zashto ne kajesh rezultatnostata na realniq si account (ako imash takyv)? Tova e edinstveniq na4in da spresh vsi4ko hora, koito te opljuvat. Tvoe pravo si e ako ne go napravish, no taka ostava riskyt, 4e si prosto edin prikazlivec, kojto si pravi raklama, za da provejda kursove i prodava knigata si.

Коментар

• euro

И за да затвърдя мнението на Светлин и други мои критиканти ще кажа следното . Ако сте се
                          възползвали от съвета ми от края на август за покупка на long call EUR vanila option expiery end of Jan,
                          stryke 1.12 (тогава беше 1.08) то не бързайте с прибирането на печалбите.За мен таргета е 1.21-1.23
                          Успех на всички СПЕКУЛАНТИ.

Коментар

• Elana trade

njakoj ima li experience s platformata na elana i kakvi otzivi moje da dade, naj-veche za igra sreshtu trenda, barzina na izpalnenie na porachki i etc. Krajno vreme e da se pojavi i chitav igrach v Bulgaria s platforma za forex, dali i tva ne e porednata gola nadejda. good luch inache na vsichki igrachi.

Коментар

• USD

Svetline - az maj barkam nesto ... Az cheta tozi forum s polojitelna naglasa. Radvam se s tezi, koito pecheliat i pia ot maka ,s tezi koito gubiat. Postvam riadko - obsto vzeto s celta da razseia mnogo zadalbochilite se , a i da si dam otgovora si na niakoj vapros. Ne vijdam kopleksari v foruma. Imenata "nikovete" , koito spomena sa edni ot iadroto na tozi forum - seriozni i gotini. Vseki spored men si e razlichen, no tova niakak si ne triabva da ni prechi da pechelim(gubim) i ednovremenno da se zabavliavame.

Nazdrave na vsichki - parva obikolka )

Коментар

• USD

Svetlin mersi 4e me vkliu4va6 v grupata na svestnite no prosto ne smiatam 4e tuk vav foruma ima niakakva druga grupa a otnosno PETAR moga da kaga 4e imam dosta da se u4a dokata pone stigna na nivo blizko do negovoto
                                Prosto iavno PETAR si gi razbira ne6tanta i lo6oto e 4e posledno vreme pi6e6e mnogo mnogo riadko
                                uspeh na vsi4ki

Коментар

Working...
                                X