IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• www.pk95.com

na pk95 mi haresvat i analizite i ikonomicheskiqt kalendar.
    Kakvo mislish?

Коментар

• www.pk95.com

еми аз съм доволен от платформата на Оанда. На пръв поглед е гадно, че се зарежда през браузера, но е много стабилна и въобще не забива. за разлика от делта форекс например)
      е вярно е че са далеч, но какво са разстоянията в днешно време. но всеки си решава сам за себе си.

Коментар

• www.pk95.com

Ne nishto ne ti iskat, dori za prevejdane na sumata nqmat komisionna.
        oanda sa mi malko daleche pyk i neshto ne mi se nravi platformata.
        Edin ot foruma mi kaza che e mnogo dovolen i ot platformata i ot usloviqta

Коментар

• tosho

Оанда-та са на лихвен диференциал, като начисляват лихва за всяка секунда за която е имало отворена позиция, което може да е в полза на клиента или в полза на Оанда. Освен това нчисляват лихва за парите които са по техната сметка и не на последно място ми излезе доста по-евтино да пратя там средства отколкото на тези които казваш, които последния път когато ги гледах май искаха 2 % от сумата.

Коментар

• japanki

питам сериозните анализатори:
            от H&S развита от 30.01.2001 до 15.05.2003 когато трябваше да приключи но имаше
            дълъг консолидационен процес благодарение на BOJ, и все пак пробива на 114,70-50
            на линията се осъществи, целта би трябвало да е 100,00 - 99,00 JPI ? по груби сметки.
            Дали мислите, че това е реално в близките 5-6 месеца, естествено след корекции и всичките
            му там японски работи?
            Не питам за заемане на позиции, а само като потвърждение на моите виждания.
            По принцип избягвам да търгувам с JPI, а само ги следя технически.
            Благодаря предварително за мненията ви.

Успех на всички.
            /между другото EUR/GBP проби линията на триъгълника, ако не падне под 0,70 long, long...../

Коментар

• tosho

aaaaaaaaa, ne
              5-ta na 1-va na 5-ta ne e prikluchila

Коментар

• forex posrednik?

na www.pk95.com sa 5 pipsa no nqmat komisionna a oanda inat komisionna, nali?

Коментар

• forex posrednik?

Може ли и аз да се изцепя
                  Sell EUR/USD at 1.1670 stop 1.1750 target 1.0450 декември месец

Коментар

• forex posrednik?

na tezi kolko e

Коментар

• forex posrednik?

2 pipsa

Коментар

• forex posrednik?

Iskam da e byde ot BG.
                        Makar i da e s malko po-golqm spred.
                        Na oanda kolko e spreda

Коментар

• forex posrednik?

opitai oanda.com po-dobre

Коментар

• forex posrednik?

Kakvo shte kajete za www.pk95.com ?
                            Tyrsq si forex posrednik!

Коментар

• GBP /$ za PETAR

Ицо за GBP/CHF съм съгласен с теб,но не и за кабела,а JPY стремглаво се е запътила към 105.--
                              Лично мнение неангажиращо никого и по никакъв начин.
                              Успех на всички СПЕКУЛАНТИ

Коментар

• GBP /$ za PETAR

a kabela go vigdam do 1.63 da hodi kakvo misli6 po vaprosa i saotvetno GBP/CHF da otide na tvoite niva okolo 2.10-2.14???????????????????????

Коментар

Working...
                                X