If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
na pk95 mi haresvat i analizite i ikonomicheskiqt kalendar.
Kakvo mislish?
Коментар
Dmitri
www.pk95.com
еми аз съм доволен от платформата на Оанда. На пръв поглед е гадно, че се зарежда през браузера, но е много стабилна и въобще не забива. за разлика от делта форекс например)
е вярно е че са далеч, но какво са разстоянията в днешно време. но всеки си решава сам за себе си.
Ne nishto ne ti iskat, dori za prevejdane na sumata nqmat komisionna.
oanda sa mi malko daleche pyk i neshto ne mi se nravi platformata.
Edin ot foruma mi kaza che e mnogo dovolen i ot platformata i ot usloviqta
Коментар
Dmitri
tosho
Оанда-та са на лихвен диференциал, като начисляват лихва за всяка секунда за която е имало отворена позиция, което може да е в полза на клиента или в полза на Оанда. Освен това нчисляват лихва за парите които са по техната сметка и не на последно място ми излезе доста по-евтино да пратя там средства отколкото на тези които казваш, които последния път когато ги гледах май искаха 2 % от сумата.
Коментар
stefan_111
japanki
питам сериозните анализатори:
от H&S развита от 30.01.2001 до 15.05.2003 когато трябваше да приключи но имаше
дълъг консолидационен процес благодарение на BOJ, и все пак пробива на 114,70-50
на линията се осъществи, целта би трябвало да е 100,00 - 99,00 JPI ? по груби сметки.
Дали мислите, че това е реално в близките 5-6 месеца, естествено след корекции и всичките
му там японски работи?
Не питам за заемане на позиции, а само като потвърждение на моите виждания.
По принцип избягвам да търгувам с JPI, а само ги следя технически.
Благодаря предварително за мненията ви.
Успех на всички.
/между другото EUR/GBP проби линията на триъгълника, ако не падне под 0,70 long, long...../
Коментар
zombi
tosho
aaaaaaaaa, ne
5-ta na 1-va na 5-ta ne e prikluchila
Kakvo shte kajete za www.pk95.com ?
Tyrsq si forex posrednik!
Коментар
GBP /$ za PETAR
Ицо за GBP/CHF съм съгласен с теб,но не и за кабела,а JPY стремглаво се е запътила към 105.--
Лично мнение неангажиращо никого и по никакъв начин.
Успех на всички СПЕКУЛАНТИ
Коментар