IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd prognozkite

Днес няма важни икономически данни, а търговията като цяло ще бъде по-тънка с оглед на факта, че в Япония, САЩ, Канада и Аржентина е почивен ден и пазарите ще бъдат затворени. През европейската търговия интерес ще представляват данните за индустриалното производство в Италия (очаква се спад с –0.4% м/м и –0.1% г/г) през август и полу-годишния доклад на UNICE (Конфедерация на индустриалците и работодателите в Европа). При събитията погледа ще бъде насочен към изказване на Еугенио Доминго Соланс в берлин от 15:30 часа и президента на Bundesbank – Ернст Велтеке от 19:30 часа.

Коментар

• eur/usd prognozkite

По пазара има слух, че напускащият своя пост шеф на ECB Дуиснеберг (който днес е в Москва) е казал, че потребителите в EU може да приветстват едно решение на Русия да котира своя петрол в Евро.
      Това доведе до ограничаване спад на еврото от офертите купува в 1.1660/50 долара и сега EUR/USD опита известен отскок обратно към 1.1700 нивото.
      Сега оферти продава за еврото има към 1.1700/10 и след това към 1.1720/30 долара (със стопове на къси евро над 1.1720/30?), докато оферти купува има към 1.1660/50 (част от тях опционно-свързани с оглед падеж на някои опции днес в 17:00ч. в 1.1650 нивото) с нови стопове на дълги евро под 1.1650 и само и тяхното прицелване ще задълбочи спада на еврото към следващата техн.подкрепа и прицел за еврото в 1.1610/00 долара.

Коментар

• eur/usd prognozkite

Seafoam, прогнозките днес са size 0 К) Има някакъв проблем

Коментар

• eur/usd

При мен е червено и много ме дразни,все едно че постоянно съм назагуба.....ха,ха,ха.....
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• eur/usd

driverf1 здрасти, при мен си е така по дефолт.

Коментар

• eur/usd

forexboy,здравей,къде смени цвета на текущия курс да е в зелено?
              Благодаря предварително.
              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

• eur/usd

Здравейте,
                Куки,така както ги гледам нещата,сега май тепърва започва голяма корекция и се страхувам
                да влезна в нивото което определих за себе си 1.1650-20.До 4-6 часа може да се изясни докъде ще ходи.

Успех на всички.
                Джеси Ливърмор

Коментар

• eur/usd

Buy EUR/USD at 1.1620/40 s/l 1.1550 target 1.1860
                  uspeh na vsi4ki

Коментар

• eur/usd

Куки,
                    картинката не е нищо особено, пратих ти я на ceco1973@cablebbg.net.
                    Enjoy!

Коментар

• eur/usd

forexboy,
                      можеш ли да ми пратиш някъде картинката дето си начертал в hit.bg, щото и той не е видим извън БГ. Мерси предварително

Аз съм сложил buy на 1.1650 със стоп на 1.1615
                      Късмет на всички днес

Коментар

• eur/usd

Пречки за сремителния възход на еврото:
                        http://forexboy.hit.bg/

Коментар

• eur/usd prognozkite

http://www.rack4.free.evro.net/fxtoday/
                          http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• eur/usd

Къв sell бе? Луди ли сте? Ще изгорите пак...

Коментар

• eur/usd

Sell s/l 1.181 target 1.155(1.14)

Коментар

• eur/jpy

buy 127.13 s/l 126.65 target 128.45/129.65/130.30

Коментар

Working...
                                X