If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
acho,това за мен ли се отнася?
Ако е така се извинявам на форума за моите писания.
ИЗВИНЕТЕ.....
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Elana dealing
Goliqmata izmama
Каквото и да говорите за нашата игра тук, със съжаление мога да констатирам че във този форум постват пълни дилетанти и безделници нямащи си грам понятие от пазара.
Че от форекса може да се печели, може още повече ако сте наши клиенти, защото ние отчитаме всички тикове на пазара, ако пък сте свикнали сегашните ви брокери постоянно да ви мамят със котировките и вие сте балъци да им вярвате - СИ Е ОСНОВНО ВАШ ПРОБЛЕМ!!!!!
Вие сте били много заети , жалко че голяма част от препоръките ви са копирани от чужди анализи, а и за мен е по-добре да Ви остава да търгувате спокойно,
За съжаление не бих могъл да ви помогна с никаква допълнителна информация,
Благодаря за пожеланието и Ви пожелавам успех при демо игрите!
Коментар
acho
Goliqmata izmama
zashto ne vsemesh da si otkriesh tema kadeto da se objasnjavash tazi e otkrita za postvane na prognosi ivalutni kursove ako imash njkakva ideja za zaemane na pozizija molja postvai no ne zanimavai vsicki s prazni prikazki
Тъй като не искам да нарушавам добрия тон,а това което Ви писах не е в разрес с моите разбирания,
мога да коментирам и да Ви препоръчам,ако имате някакви договорености с Вашите конкуренти от
Делтасток,мога да Ви упълномоща да ми "бъркате в Демо ПАНИЦАТА" колкото искате и да
побликувате резултатите от моята игра.
Мен ме интересува стратегията и подхода по който е реализирана такава печалба,а не личността на
победителя и тъй като резултата е доста фрапиращ и неразумен(меко казано),Ви помолих в
предишния си постинг да побликувате начина на игра на "ен-ти"играч и толкова.
А това за пресконференцията,едва ли ще има участник във форума,който ще си губи времето да идва
на нея.Това не е начина да набирате нови клиенти.
Ако се опитвате да ме предизвиквате с неуместни забележки,то следващия ми постинг към Вас
ще е доста преперлив.
Все пак Ви пожелавам успех.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар