IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

The traders, предвид излезлите данни за Еврозоната, които бяха почти според очакванията
    и предвид прогнозите за повишаване на безработицата в САЩ ( макар, че остава под 400К)
    от 382К на 385К (Делтасток), а в сайта на www.d-trade.du - 392K и като се вземе предвид
    двата неуспешни опита от вчера и днес за пробив на психологическото ниво 1,1575/80 както и
    дългото задържане около 1.1625/30 смятам, че до края на деня ще видим нива от 1,1692
    а може би и нагоре. Моля за вашите мнения!!!!!!!!

Коментар

• eur/usd

a ot tam do 1835 e edin tick nad 1772

Коментар

• eur/usd

Kolega, neka da izchakame 1530 i togava da govorim za tija niva .......a dotogava 1730-56 or so....

Коментар

• eur/usd

bih dobavil i 1.1184 daje.

Коментар

• eur/usd

$ mnogo si prav.
            Spored men v srednosro4en plan usd 6te se pozasili kym ostanalite valuti. Pazaryt e overbought i e normalno malko da se osvobodi mjasto za novi pokupki. Spored men korekciite mogat da otidat do 1.1550-1.1440-1.1310.

Коментар

• eur/usd

$ , въпреки че имам сериозни причини(ти си ги знаеш), да не си ми много симпатичен,немога да не
              отбележа следното.
              А то е огромната ЕВОЛЮЦИЯ в развитието ти като спекулант,четейки последният ти постинг.
              Казвам го съвсем искренно и безкористно.Продължавай в същият дух и резултатите няма да закъснеят.
              Колкото по-бързо го разберат и останалите,толкова по-добре ще е за тях.
              Успех на всички спекуланти.

Коментар

• eur/usd

Куки,гледам,че отворихте дума за стратегии и нива...
                Искам да ти кажа някой неща от моята кухня
                Първо смених брокера,след почивката ми. Не знам дали е само психологически момент,но с новия работата най общо мога да кажа,че ми спори повече от добре.
                Другото нещо което разбрах е,че трябва железен режим, за времето на търговия и почивка!
                Тоест,много е вредно и изтощително това което обикновенно го правиме - денонощтно пред PC -то. Трябва задълително да се отделя голямо време за почивка и разбира се далече от пазара!
                Другото нещо което го правя от един месец насам е - НИКАКВИ чужди прогнози,прогнозки,анализи,мнения,цифри и т.н. Влиянието от такива е ужасно вредно!
                (За този месец само два пъти съм хвърлял око на чужди анализи) Бягам като дявол от тамян от тях Разчитам 100% само и единствено на себе си!
                Резултата е,че за това време,аз спечелих повече пари,от колкото за цяла година "висене" на пазара!

В момента имам къса позиция от снощи от 1.1650 лимита ми е на 1.1550 и нямам намерение да променям нищо,въпреки "силната" подкрепа на 1.1580!

Аз докато го напиша...

Коментар

• eur/usd

as sam nastroen da probam edna kasa posizija ot niva 1.1670/80

Коментар

• eur/usd

acho - по отношение на евро/долар съм бичи настроен от началото на май
                    (предполагам че като казваш мечка - имаш предвид спрямо долара, тогава си прав :>)

аз мисля че до края на месеца може да видим нивата от последния сериозен връх на 1.1931, поради тази причина влизам дълъг с близки стопове, и само в много ултра-шорт къси позиции

за да достигне 1.1530, ми се струва че преди това трябва трайно да се върне под 1.1585

Коментар

• eur/usd

kuky mislja che eur shte napravi edno dvigenie kam 1,1530 prez amerikanskata targovoija ti kato mechka kakvo shte kagesh

Коментар

• eur/usd

къде изчезнахте всички днеска ?
                        да не почнахте уикенда отрано?

минават ми разни мисли че 1.1625 се оказа силен съпорт...
                        някой с мнение по въпроса?

Коментар

• aussie, kiwi

aussie $ pravi flag, kojto trjabva da zavyr6i pri probiv nad 0.6921. Tova oba4e ne e podkrepeno ot MACD i MTM14, koito pokazvat razminavane.
                          Pri kiwi $ sy6to ima divergence i zatova moje toj da se igrae vmesto negovija sysed pri probiv na 0.5899.

Коментар

• looney - popravka

usd/cad e dobre da se kupuva nad 1.3310. Stop zasega 1.3250.

Коментар

• looney,eur/chf

Neno, iz4akaj korekcijata na USD i po-dobre prodaj usd/cad pri probiv na 1.3180. Malko po-riskovo, no opravdano e da go kupi6 nad 1.3200. Tam ima6 dva high-a i 50% ot large bar. V tozi slu4aj oba4e polzvaj po-malyk target.
                              Obry6tam vnimanie na eur/chf. Vsi4ki koito imat malki smetki mogat da go igrajat kato Mila. Po princip tazi dvojka se dviji prez goljama 4ast ot vremeto v range poradi silnata korelacija na eur i chf. Zatova iz4akajte goljamo dvijenie (mejdu 1 i 2 figuri) i igrajte range-a. Dobre e samo da kupuvate za6toto SNB edva li 6te si pozvoli luksa da vidi eur/chf pod 1.5270. V4era otnovo izljazoha lo6i danni za 6vejcarija.
                              Ako Elana naistina iskat da reklamirat podobni ne6ta, moga samo da ima kaja, 4e pravjat seriozna gre6ka. Osnovnata pri4ina malkite tyrgovci da gubjat e, 4e igrajat sjaka6 sa golemi fondove ili banki. Tova pyk go nau4avat pri demo tyrgovijata, kydeto polzvat virtualni sredstva zna4itelno po-golemi ot tezi, s koito 6te operorat. Po-dobre vsi4ki posrednici da se naso4at kym po-realno obu4enie na klientite si. Vsi4ki 6te imat po-goljama pozla ot tova, otkolkoto ot legendata "Kolko mila e Mila?!?!",

Коментар

• Привет

driverf1,
                                аз също не се придържам стриктно към нивата които определям - в определени случаи просто действаш бързо и по усет
                                радвам се че си успял да наложиш начин на търговия който 8 месеца те дърпа само в една посока - нагоре...

а понякога си страдам от точно определени нива да ти кажа ) по-добре е да си знаеш посоката...

успешен ден на всички!

Коментар

Working...
                                X