IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Argumenti, sorry :-)))

Nakratko - za6to? Za6toto mai evroto se gotvi za skok. Naistina edni niva ot 1450 sa mnogo privlekatelni za novi long pozicii, no pone zasega ne vijdam indikacii za tova

Коментар

• eur/usd

Chicago, agrumenti????

Коментар

• eur/usd

Target 1.1450

Коментар

• eur/usd

http://www.dailyfx.com/tr_charts.html
          vij kolko sa, GL

Коментар

• eur/usd

за какви графики говориш на платформата на FXCM няма графики !!!

Коментар

• eur/usd

kuks, bi li mi kazal koia grafika gleda6, za6toto i az izpolzvam sa6tata platforma fxcm no ne mi zarejdat grafikite,
              10x , uspeh na vsi4ki

Коментар

• eur/usd

Dnes si kupih knijkata, koiato se komentira6e tuk predi niakolko dena.
                Palen bokluk - preveden nabarzo ot hora koito niamat i poniatie. A Forex-a v zaglavieto nai-veroiatno e slojen ot balgarskite izdateli, za da privlekat po-6iroka auditoria (vatre niama ni6to konkretno za Forex). Samo ob6ti prikazki i lokumi.
                Nakratko - za 12 leva tolkova, no moje i tiah da si spestite.

Коментар

• eur/usd

The traders, очаквате ли рейнджовата търговия да продължи и през азиатската сесия?
                  Моля за вашите коментари.
                  Благодаря ви!!!!!!!!!!!!!!!!1

Коментар

• eur/usd

да, но пропуска си е пропуск

Коментар

• eur/usd

Куки, не се извинявай! Нали все пак всеки трябва да вложи и малко въображение и усет. Продължавай в същия дух. Нали знаеш правило Nо 1 -участвай сам на пазара. А, че пиковете не могат да се хванат абсолютно точно му е ясно на всеки.

Коментар

• eur/usd

в момента изцяло съм се съсредоточил върху 30m и 15m, макар че по принцип когато заемам позиция за по-дълъг период гледам от 4h нагоре...

относно извинението - по-скоро аз самия съжалявам че провалих добрата идея, защото първоначално бях определил нивото за покупка 1.1620 със стоп 1.1595, но в последния момент реших да не изпускам момента и отворих позиция на 1.1645...
                        просто ме хвана яд

Коментар

• eur/usd

Спокойно Кук, не се чуствай задължен да се извиняваш за
                          грешките. Продължавай с прогонозите! Много са полезни.
                          Какъв е предпочитания ти интервал за гледане на графиката.
                          Струва ми се , че гледаш на 15 минутка ... или греша.

Коментар

• eur/usd

ами този който беше преди Делтасток - FXCM. Защо?

Този път открих позицията по-рано отколкото трябваше. Съжалявам ако някой се е подвел по последната ми позиция

Коментар

• eur/usd

Kukuvica moje li da spodelish koi ti e noviq broker.

Коментар

• eur/usd

Корекцията ще завърши след пробив на 1.1880\90 и изход към 19 фигура,
                                засега ключово ниво е отдолу 1.15 и отгоре 1.17, а това което е помежду им е за
                                изпапкване на нови депозити.

Коментар

Working...
                                X