Дон Карлос хубаво е когато от време на време се появяват и добрите трейдъри тук. Поздравления за търговията ти и най-вече за невероятният анализ на долара от началото на годината. Радвам се че нещата се развиват добре. А това че има разни досадници които само се чудят как да се заяждат еми и това го има от време на време. Желая ти още повече успехи и не се връзвай на такива образи. Надявам се за в бъдеще да пишеш малко по често тук все пак анализите и позициите ти са добри за отиграване.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: eur/usd
Mislq,che pri usd/chf shte vidim obach syvsem skoro spad.Ne moga da si obqsnq samo ..sled kato tezi dve dvoiki imat pochti v 90% ot sluchaite otricatelna zavisimost kakvo shte stane togava s eur/usd ?
Uspeshna tyrgoviq na vsichki[/quote]
евро/дол и усд/швейк вървят ръка за ръка в 99,9 от случаите понякого едната изпреварва другата но не повече от 10/20пипа и после я настига
за по-добро следене пусни две графики на долар/лев и дол/швейк;
без значение на на какъв времеви цикъл е графиката и ше разбереш са 1към1
Коментар
-
eur/usd
Zakrivam dylga eur/usd ot 1.1740 na 1.1770.Neshto mnogo izmycheno mi se vijda ..ne mi se riskuva poveche da chakam.
Mislq,che pri usd/chf shte vidim obach syvsem skoro spad.Ne moga da si obqsnq samo ..sled kato tezi dve dvoiki imat pochti v 90% ot sluchaite otricatelna zavisimost kakvo shte stane togava s eur/usd ?
Uspeshna tyrgoviq na vsichki
Коментар
-
Първоначално изпратено от SGGПървоначално изпратено от kritelinZdrasti na vsichki novobranci kato menPreporychvam vi da chetete analizite na tozi link
http://www.moneytec.com/forums/showt...72&page=6&pp=8
az gi sledq ot 2 sedmici i bih kazal,che tozi chovek si razbira ot rabotata opredelenoPolzva samo i edinstveno vylnovata teoriq na Elliott
Uspeshna tyrgoviq
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinZdrasti na vsichki novobranci kato menPreporychvam vi da chetete analizite na tozi link
http://www.moneytec.com/forums/showt...72&page=6&pp=8
az gi sledq ot 2 sedmici i bih kazal,che tozi chovek si razbira ot rabotata opredelenoPolzva samo i edinstveno vylnovata teoriq na Elliott
Uspeshna tyrgoviq
Коментар
-
bertram
Първоначално изпратено от bertramздравейте колеги,
Дон Карлос - поздрави
за тези които не са чели назад ... форума ... ми прочете и ще разберете (евентуално)
системата на дона е базирана на усредняване (с геометрично добавяне при това!)
2.80 му беше първата дълга , а накрая се получи дълга със средна 2.6Х примерно... и така
поздрави и успех
Коментар
-
здравейте колеги,
Дон Карлос - поздрави
за тези които не са чели назад ... форума ... ми прочете и ще разберете (евентуално)
системата на дона е базирана на усредняване (с геометрично добавяне при това!)
2.80 му беше първата дълга , а накрая се получи дълга със средна 2.6Х примерно... и така
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар