If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Главният валутен анализатор на Citigroup Боб Синч очаква еврото да се понижи до 1,10 през близките няколко месеца.
Коментар
minava6t
EUR/USD
dokato EUR/USD se namira pod 1.1820 ima goljma verojtnost za korekcia pone do kum 1.1700 - 1.1650
Коментар
Hristo D.
EUR/USD
Има ли някой който мисли че е време за корекция в EUR/USD? Примерно поне до 1.1700/20
Коментар
FOREX
Добър ден Спекуланти
mTrader - честно да ти кажа ама въобще не ми пука какви ще са резултатите от коментарите за тази или
която и да било седмица.Пиша си ги веднъж седмично,просто защото смятам че така е редно - да могат
четящите да си направят сравнения и изводи.Искам да кажа на всички , че най-трудно се прави анализ
за интрадей и за шорт терм ( от 1 до 3 дни) понеже на пазарът му влияят множество обективни и
субективни фактори.Това от своя страна изисква време,а при положение че Времето е Пари , а никой
не ми плаща за това,невиждам смисъл(за себе си) да си губя времето за да може някой да изкарва пари
от моите коментари , а след това да ме плюе.
Ако си забелязал и във форумът вече пиша доста по-рядко защото освен лични нападки от страна на
някои "капацитети" ме и клонират, а явно Инвестора неможе да се справи с проблемът поне на този
етап.
Успех на всички Спекуланти - денят ще бъде доста Профитен
Здравейте на всички спекуланти ! Дано сте имали успешна седмица
Интересно ми е какъв ще е резултата от "анализаторите" тази седмица
Прави ми впечатление , че дори и при паднал стоп, рядко се прави преоценка на пазара, с изключение
на Кукс който единствен се опита да приложи " The trend is my friend " и при това успешно .
Коментар
TransV
Re:MUTANT
Tazi Kamelia mi zvu4i kato Petar, a i imat podozritelno edinomislie.
За днес стратегията отново би трябвало да бъде "Buy on dip" до 1,1700-55, тъй като еврото възстанови дългосрочния си възходящ тренд и може да се очаква нов тест на тазгодишния връх.
Нива на съпротива: 1.1800, 1.1820-30, 1.1860, 1.1935, 1.1755;
Нива на подкрепа: 1.1755, 1.1680, 1.1640, 1.1580-60, 1.1545;
Коментар
Kamelia Ivanova
Re:MUTANT
Ne,ne mislia. I ne mislia,a vijdam,4e GOLD-a dostigna 8-years-high.A vseki znae,4e 6tom
zlatoto raste to i franka raste,a $ pada.Da ne govorim,4e probiva na 2.2680 e silno negativen
signal.Vse pak vzemi sam re6enieto si.GL
Коментар
MUTANT
Re:kukuvicata
Kami,a ne misli6 li ,5e v momenta gbp/chf e za buy?Ama 4estno
Коментар
Dmitri
Do Minava6t
Az 4e ne sym mnogo umen ne otri4am, no pone mi stiga, za da pitam i da nau4a i da ne izpadam v maloumni zabelejki.
Коментар
Kamelia Ivanova
Re:kukuvicata
Absoliutno sym syglasna s teb.Bedata na tezi crossove e 4e pri tiah nivata se razmivat mnogo lesno
zatova podminavane sys 100 pipsa spored men e absoliutno v reda na ne6tata...Predi niakolko meseca
4etoh slednoto:"buy GBP/CHF at 2.18.Re-buy at 2.16 , S/l 2.12". 5 FIGURI! I tova be6e edna ot golemite i uvajava6ti
sebe si banki.Pravi sa...Zatova v togava6nite si pisania dopusnah 2.3475,koeto me izkara luda.Prosto
crossovete ne sa EUR/USD,kydeto po4ti vsi4ko e iasno.No ne sym syvsem syglasna za hazarta,vse pak
imat i mnogo logika,iziskvat tyrpenie i nabliudenie/ nai-ve4e/.Pojelavam ti uspe6na tyrgovia today!
Куки,здравей,
да обаче техническия анализ важи и за него.
Разгледай графиките и ще се убедиш,че с малки разлики всичко е същото.....
Е вярно е че има съществени разлики,но с течение на времето всичко си идва на мястото.
А за EUR/USD,смятам,че ще катери още доста.....
Успех на всички.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар