IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Какво ще кажете за EUR/USD - нагоре или надолу.

Коментар

• EUR/USD

93.5

Коментар

• EUR/USD

pi4ove kolko e Mi4iganskiq?

Коментар

• EUR/USD

Главният валутен анализатор на Citigroup Боб Синч очаква еврото да се понижи до 1,10 през близките няколко месеца.

Коментар

• EUR/USD

dokato EUR/USD se namira pod 1.1820 ima goljma verojtnost za korekcia pone do kum 1.1700 - 1.1650

Коментар

• EUR/USD

Има ли някой който мисли че е време за корекция в EUR/USD? Примерно поне до 1.1700/20

Коментар

• FOREX

Добър ден Спекуланти
                mTrader - честно да ти кажа ама въобще не ми пука какви ще са резултатите от коментарите за тази или
                която и да било седмица.Пиша си ги веднъж седмично,просто защото смятам че така е редно - да могат
                четящите да си направят сравнения и изводи.Искам да кажа на всички , че най-трудно се прави анализ
                за интрадей и за шорт терм ( от 1 до 3 дни) понеже на пазарът му влияят множество обективни и
                субективни фактори.Това от своя страна изисква време,а при положение че Времето е Пари , а никой
                не ми плаща за това,невиждам смисъл(за себе си) да си губя времето за да може някой да изкарва пари
                от моите коментари , а след това да ме плюе.
                Ако си забелязал и във форумът вече пиша доста по-рядко защото освен лични нападки от страна на
                някои "капацитети" ме и клонират, а явно Инвестора неможе да се справи с проблемът поне на този
                етап.
                Успех на всички Спекуланти - денят ще бъде доста Профитен

Коментар

• FOREX

Здравейте на всички спекуланти ! Дано сте имали успешна седмица
                  Интересно ми е какъв ще е резултата от "анализаторите" тази седмица
                  Прави ми впечатление , че дори и при паднал стоп, рядко се прави преоценка на пазара, с изключение
                  на Кукс който единствен се опита да приложи " The trend is my friend " и при това успешно .

Коментар

• Re:MUTANT

Tazi Kamelia mi zvu4i kato Petar, a i imat podozritelno edinomislie.

Коментар

• EUR/USD

За днес стратегията отново би трябвало да бъде "Buy on dip" до 1,1700-55, тъй като еврото възстанови дългосрочния си възходящ тренд и може да се очаква нов тест на тазгодишния връх.

Нива на съпротива: 1.1800, 1.1820-30, 1.1860, 1.1935, 1.1755;
                      Нива на подкрепа: 1.1755, 1.1680, 1.1640, 1.1580-60, 1.1545;

Коментар

• Re:MUTANT

Ne,ne mislia. I ne mislia,a vijdam,4e GOLD-a dostigna 8-years-high.A vseki znae,4e 6tom
                        zlatoto raste to i franka raste,a $ pada.Da ne govorim,4e probiva na 2.2680 e silno negativen
                        signal.Vse pak vzemi sam re6enieto si.GL

Коментар

• Re:kukuvicata

Kami,a ne misli6 li ,5e v momenta gbp/chf e za buy?Ama 4estno

Коментар

• Do Minava6t

Az 4e ne sym mnogo umen ne otri4am, no pone mi stiga, za da pitam i da nau4a i da ne izpadam v maloumni zabelejki.

Коментар

• Re:kukuvicata

Absoliutno sym syglasna s teb.Bedata na tezi crossove e 4e pri tiah nivata se razmivat mnogo lesno
                              zatova podminavane sys 100 pipsa spored men e absoliutno v reda na ne6tata...Predi niakolko meseca
                              4etoh slednoto:"buy GBP/CHF at 2.18.Re-buy at 2.16 , S/l 2.12". 5 FIGURI! I tova be6e edna ot golemite i uvajava6ti
                              sebe si banki.Pravi sa...Zatova v togava6nite si pisania dopusnah 2.3475,koeto me izkara luda.Prosto
                              crossovete ne sa EUR/USD,kydeto po4ti vsi4ko e iasno.No ne sym syvsem syglasna za hazarta,vse pak
                              imat i mnogo logika,iziskvat tyrpenie i nabliudenie/ nai-ve4e/.Pojelavam ti uspe6na tyrgovia today!

Коментар

• КРОС

Куки,здравей,
                                да обаче техническия анализ важи и за него.
                                Разгледай графиките и ще се убедиш,че с малки разлики всичко е същото.....
                                Е вярно е че има съществени разлики,но с течение на времето всичко си идва на мястото.
                                А за EUR/USD,смятам,че ще катери още доста.....

Успех на всички.
                                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X