If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
profit stop na 2.2520 short term:2.33 medium term:2.35 long term:2.40
support na 2.20
pod 2.15 - veroqtnostta da vidim niva e mnogo malka(za godini napred).
Posokata e nagore!
Regards!
Коментар
euro _
na maika mu
AKO MI KAJE EDIN OT VAS KAKAV E SMISALA NA JIVOTA DORI SE OTNASIA DO PEPKATA 6E MU NAPRAIA evala i edna zasluga to mene samoi ne mi kazvaite 4e ot vas ima edin 6tastliv ili savar6en THE MATRIX HAS YOU
Коментар
euro _
na maika mu
OPA NEGO ZEMAITE NA SERIOZNO VIE STE SLEPI
Коментар
euro _
na maika mu
a moje i dae opti4na izmama .....edin taksimatradjia mi kaza 4e ne e ot stakloto otpred a e ot megduosieto na kolite a az mu vikam 4e e sa6toto kato na vlakovete a toi mi vbika da be da sa6toto e ............................................the matrix has you ...va6ite deistvia zavisiat ot vas samo 10 % ot samite vas . kato govoriat vra4kite 4e vijdat koga 6e ti bade poslednia den na taia 6ibana zemia kadeto niama nito edin napalno 6tastliv tia ti vijda 4e vremeto e tri izmarno ednovremenno sa6testvuva6 v minaloto nastoia6teto i bade6teto oba4e elementarnite vi mozaci ....ne se zamisliat dori za tia ne6ta SAMO DOBRITE HORA IMAT BADE6TE
Коментар
euro _
na maika mu
aide kaji si sea franklin kolko horata pazaruvat ot amerika vnos kam evropa 4e 4ak i klu4odarjatelite sa praveni v canada kaji mi za kakvo mi govori6 brat ti na nas kato si4ko gleda tam v amerika da si go prodade koi normalen 6e ti kopuva ot tam i da ti go prodade v eu...i to s profit
Коментар
euro _
na maika mu
ei bear glei sia da si ostane mejdu nas si zdrasti djipsi kak si az igraia libero mai ne me razbra dobre govoria primerno moga li leko i takti4no da vlezna otdolu na "euro na maika " sin4eto mi sladkoza prostitki ili restitutki nedei da govori6 4e mi obijda6 rekoltata a v petri4 rekoltata e nogo dobra brat aza tva ti pojelavam leka i dohodna ako iska6 hoi na E 79
Коментар