If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Provetrjavasht, napylno si prav za vsichko, tova sa pricinite, poradi koito smjatam, che ste se sluci next week, a ne tazi.
Mnogo silna beshe saprotivata na Francetata i vsicki ostanali kogato dolara probvashe 1.10 i kakvo stana, sled njakolko dni korekcija i zabavjane s edin mesec vse pak si go probi. Taka che ne e vapros v opyvane na verigi na 1.20, a vav vremeto, korekcijata veche e naprava, vremeto mina, ostava da si poeme dyh pazara (razbiraj golemite akuli) i ste zabyrshe za nula vreme.
Petar vinagi igrae po-shiroko i s dalboki stopove i moje da si pozvoli da chaka do drugata sedmica na roll, no taka ili inache ste si pribere profita, tuk njamam kakpka samnenie. Az ste se vkljucha monday. Uspeh na vsichki, koito riskuvat dnes, trjabva da imat zdravi nervi.
Коментар
Provetriawashtia se
eurodoll
Когато еврото направи 1.197 франсетата първи изреваха! А снощи е имало и кавги за дифиците така че малко ерозоната я тресе от това ниво
Второ забелзал съм че амреиканците играят активно както напред така и назад ! Тоест както сваляъ USD-то така и го качват.
Трето слабият долар е кахър за инвестициите имало е отлив от Америка при толкова слаб долар.
Четвърто китайците ги няма както беше при този иптик на 1.1970 сега са само евро пазари а те са малко ламави!)
Пето много ме съмнява че добрата дата от данни от началото на седмица е предпоставка за сулно покачване на долара както стана преди седмици на 1.138
Ослушваха се о БАМММММММММММ 1.138)
Petre, samnjavam se dnes da se spravi s 1.20, no pri vsichki sluchai ako oste dnes si otvoril long s cel 1.20 njama da sburkash, poveche vrastane nazad njama da ima. Uspeh ti jelaja na rollover-a
Хмммммммм това 1.20 е голяма лъжица за еврото По вероятно е да върне до към 1,17 и от там да тръгне за 1,20 ама сега му е малко рано!
В саксобанк говориха на таз през лятото ама не стана отиде до 1.08
Клонинга Ми отново се появи в 12.23 - ееееееее.......... бе човече поради что се срамиш да пишеш със
своето име или поне някакъв скапан ник??????????????
Коментар