IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/CHF

Nalaga mi se da izlqza.Slagam limit-2.2345 i zatvarqm kysite usd/jpy na 109.27

Коментар

• GBP/CHF

i az sam sell no kato gledam kak kateri na gore po4vam da se zamisliam dali ne sam se poobarkal )
      GL

Коментар

• GBP/CHF

Sellvam go-2.2395

Коментар

• eur/usd

buy 1.1945 stop 1.1935-37

Коментар

• GBP/CHF

Nekvi idei za tozi cross????????
            GL

Коментар

• usd/jpy

soros, ne se uvli4aj s short usd/jpy, 4e Sumitomo, Mizuho i sie lo6o se vklu4vat.

Коментар

• eur/chf

sega stiskai i kasite do 1.5650

Коментар

• eur/yen

още един пропуск днес - затворих късите позиции рано, защото реших че съм сбъркал...

Коментар

• usd/jpy

moje i do 108.90
                    GL

Коментар

• eur/chf

Dano stane,tam e za buy...Sellvam usd/jpy-109.72

Коментар

• eur/chf

sorosbg, мисля да стискам до 1.5490

Коментар

• FOREX

Kuki,kakyv ti e targeta na kysite eur/chf?

Коментар

• FOREX

driverf1 здравей
                            аз си мисля че еврото има потенциал за 1.2250-1.2340 преди да тръгне надолу, но вялата търговия днес ме кара да стоя настрани поне до началото на американската търговия.
                            по принцип гледам daily след затварянето в 23ч наше време и взимам решения какво да правя през следващия ден.
                            т.е. опитвам да не гледам по-далече от носа си, защото с информацията с която разполагам, толкова са ми възможностите.

относно този дето ме заяжда - не го приемам лично а че е този който аз мисля - ами просто съ му вечен любимец и затова предположих че е той.
                            но не мисля да се отнасям и да развалям настроението във форума, което цари напоследък...

относно купоните - хубаво нещо са )
                            между другото не ползвай WAPа на делтата след второто питие - опасно е ))

Коментар

• FOREX

dano eur/usd da varvi o6te 100p po inercia kakto kazva6 4e sam dalag ot 1.1806 i 4akam da stigne 1.2125

Коментар

• FOREX

До kukuviche gnezdo:
                                Колега не злорадствай за кукувицата,никой не те задължава да се съобразяваш с неговото мнение а и с
                                мненията на всички нас.Печалбата,която той е направил си е лично негова и дали е малка или голяма,
                                си е лично негова работа.Хайде успех на тебе.

Куки,ти откъде разбра че е chicago?
                                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X