If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо тиковия обем намалява при всеки нов връх с изключение на 4.12 когато се образува bearish engulfing ?Моята стратегия за днес е продажба при часова затваряща под 1.2163 и стоп върха отбелязан преди това.
Коментар
bosco
eur
wsa6nost dobre si me razbral. riskuwam. celta mi e 20-30 pipsa. slagam i tunak stop.
Коментар
forex
Здравейте Спекуланти
Седмицата се очертава да бъде много ""гореща" за всички ни и особенно за мечките без СТОП ;-0
Аз продължававам да бъда много булиш и очаквам таргет 1.2360-1.24 до края на седмицата в следствие
на сентимента в момента
Pork Belly- В отговор на въпросът ти за лонг терм , аз от доста време съм го определил за себе си и съм
го споделял тук във форумът.Много хора ме обявиха за луд, безотговорен и какъв ли още не , но за мен
таргет - 1.50 eur/usd.
bosko, още май е рано... ако ще го правиш с цел някъде около коледа да видиш ниво 1.1880/90, може би - да...
тренда си остава много силен нагоре.
много от средното ниво трейдъри обаче е наслагало стопове около петъчното затваряне (1.2174) след като преди малко eur/usd отиде почти в подножието на 1.22...
така че не е изключено движение до 1.2150/20 при пробив под 1.2174/65..
все пак ако го правиш, прецени дали си струва риска...
Коментар
bosco
eur
hubawa misal. az oba4e ste se probwam da prodam eur sega s cel 1.2150. riskowano no....
107.5 e dobro nivo za proba dali shte se namesi boj az shte go probvam t.p. 108.4, next 110 stop 107, koito moje da si go pozvoli moje da probva i bez stop t.e. na 107 da dobavq vapros na izbor. uspeshna sedmica...sedih se za edna misal na bill willams-ne se pritesnqvaite che kupuvate na varhove/tova vsashnost sa fraktali/...eur/usd i gbp/usd ima oshte kakvo da pokazat primerno 1.24, 1.75 uspeshen den, next- week
da Fan* Gold e s jasen up trnd. Za fiboto si prav, no fundies sa za UP. Silver e po-slabija ot dvata metala.
Ako Golda pokaje vremenna slabost togava Silvera 6te byde za prodavane a ne Gold. Fundies na Gold i Silver sa razli4ni.
Strategija za Silver
Sell SIH4 ili ZZH4 @ 5420 stop
Risk 5525 stop.
Pazara trjava da otvori r ramkite na pety6nata tyrgovija.
driverf1,
изключително ми е интересно ти какво мислиш за сегашната ситуация.
забелязал съм че индикаторите които следваш, при подобни ралита показват добре бъдещата ситуация.
Коментар