IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от piwo
    Както съвсем аматьорски коментирахме тук с другите дечурлига, денят беше добър за игра срещу долара. А очаквам и в понеделник да продължи течението И ТО ПО-СИЛНО.
    Аз съм си захапал gbp/chf и обмислям дали да го затворя сега за уикенда или да си го оставя тъй както добре е тръгнало.
    Ще видим като изпия бобената отвара, дали няма да ме осени някое ново, гениално музикално произведение.
    Успехи на всички! И яжте боб! хихихи
    Ми Пиво наздраве брат, незнам другата седмица би трябвало да е ялова че да измисли някакаъв рейндж аз избягах част от късите си долари но чакам все пак още нагоре за другата ама незнам мисля другата седмица някакаъв скапан рейндж на горно ниво 1.17-1.19 нещо такова и като че ли да почиваме другата седмица май а.
    А иначе за младите си спомням навремето Барката що чудеса направи да се събират що интусиазъм цареше по времето на Куки бат Петьо какъв шаман беше и всички се знаехме а сега нови никове през седмица брат неможеш да им хванеш дирята хехе
    Наздраве

Коментар

• Както съвсем аматьорски коментирахме тук с другите дечурлига, денят беше добър за игра срещу долара. А очаквам и в понеделник да продължи течението И ТО ПО-СИЛНО.
      Аз съм си захапал gbp/chf и обмислям дали да го затворя сега за уикенда или да си го оставя тъй както добре е тръгнало.
      Ще видим като изпия бобената отвара, дали няма да ме осени някое ново, гениално музикално произведение.
      Успехи на всички! И яжте боб! хихихи

Коментар

• Той Митко, не е нов, аз си го познах веднага, ама що се прави на зарзаватчия, като не му отива, не ми стана ясно. Както и да е. Да сме живи и здрави! И боб ши опитаме, к'во да правим. Аматьори. хихихи

Коментар

• Бульонче от бобена супа. Музикант ши ставам, хехехе хихихи

Коментар

• А за наздравето - Ха наздраве!

Коментар

• KOKO, отидох с камиона да изкупувам боба от супера, бе брат. Разбрах случайно тука, че там му е майката "да гепиш свирката" и ши го включа в менюто на женския нац. отбор по художествена гимнастика. хехехе

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitko33
                Дълга долар/йена до края на деня изглежда интересна.
                Приятен отдих навсички. Пиво къде си бе брат кажи едно наздраве че ще изкупят доларйените.

Забелязвам доста нови лица тук успехи им желая преди време новите питаха какво да чета сега директно влизат в морето хехе
                Може би така трябва
                Успехи на всички

Коментар

• Дълга долар/йена до края на деня изглежда интересна.

Коментар

• Първоначално изпратено от vassago
                    Ахи-иху... някои май е направил успешна прогноза/сделка и вече си мисли, че света му е в краката... А какво да правим ние, дето продаваме зарзават на пЪзарЯ...?!

Btw, Митак, заредил съм сега на сергията много добри тайландски череши... артисаха ми от времето, когато търгувах фючерсни контракти на борсата в Джулюница... ахах... Ако те интересува мога да ти стоваря един самосвал в хола... наиш к`ви компоти ще станат...

А на сериозните хора във форума, пожелавам да погледнат на горните писания от несериозната им страна и да харчат с кеф изкараното през последните 5 дни. (Митак, колко ти е седмичния профит?:П)
                    Сериозния,прегледай постовете ми от тази седмица и ще се ориентираш в мъглата.Без днес имам сигурно три поста.Всичките са кореспондирали с реални позиции.От много време не пиша в този форум и пак ще спра.Явно пЪзарЯщите са доста наоколо което пък обезмисля всякакво писане.А ти ако знаеш що боб трябва да изядеш докато гепиш свирката а аз лично не вярвам че изобщо ще я гепиш.

Коментар

• Ахи-иху... някои май е направил успешна прогноза/сделка и вече си мисли, че света му е в краката... А какво да правим ние, дето продаваме зарзават на пЪзарЯ...?!

Btw, Митак, заредил съм сега на сергията много добри тайландски череши... артисаха ми от времето, когато търгувах фючерсни контракти на борсата в Джулюница... ахах... Ако те интересува мога да ти стоваря един самосвал в хола... наиш к`ви компоти ще станат...

А на сериозните хора във форума, пожелавам да погледнат на горните писания от несериозната им страна и да харчат с кеф изкараното през последните 5 дни. (Митак, колко ти е седмичния профит?:П)

Коментар

Щом като не си вдянал дали съм,ходи да продаваш зарзават на пазара.Може и да се справиш щото за тук явно НЕставаш!
                        Хахахахахахахахахахаха. ОК...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                          КОКО Ракетата - поздрави - последната вълна надолу пропадна и не видяхме последното дъно преди да поемем нагоре.
                          I dolu i ghore imame rabota, oshte nesme zaka4ili sell zonata 1820-1920 koeto shte re4e 4e triabva da ia pipnem i posle da dovarshim rabotata nadolu okolo 1580-1460 predi raketata rano e BEAR

Коментар

• Първоначално изпратено от plovdiv
                            Първоначално изпратено от Mitko33
                            Време да се купува кабела и швейцареца.
                            Кой си го може си го може
                            Аман от опиъни аматьори.
                            Яко! Братле, ти от опитните и можещите ли си?
                            Щом като не си вдянал дали съм,ходи да продаваш зарзават на пазара.Може и да се справиш щото за тук явно НЕставаш!

Коментар

Време да се купува кабела и швейцареца.
                              Кой си го може си го може
                              Аман от опиъни аматьори.
                              Яко! Братле, ти от опитните и можещите ли си?

Коментар

• E/U

Големите риби не се шегуват. Ясно беше че еврото не трябва да затвори седмицат под 1.17
                                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

Working...
                                X