If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vav chas sam - no Pesho v momenta patuva kam Sf i ne iskam az da sam choveka , koito ste govori ot negovo ime. Izvini(nete) me za tova - ne e tajna - prosto korektnost ot moia strana.
1anti - pieneto na vseki dejstva razlichno ))
A po povod na gbp/usd - moje da sam smel , no ne sam dostatachno lud. Slad malko daje naj-veroaitno ste skasia otnovo.
Nazdrave na vsi4ki - parva obikolka
A i nali si spomniate prognozata mi za weekend-a - tia vinagi e bila pechelivsha ))))))))
Коментар
Селския даскал
EUR
Хайде всички деца да напишат за домашно есе на тема "Защо още купувам EUR?!"
Коментар
tery
Колеги! Кой от вас играе чрез ...................
Ne znaya ot kakvo ne si dovolen ot "Mitev i sinove", poneje ne si go poso4il, no az sashto targuvam 4rez tyah
po4ti otkakto izlyazaha na pazara i moga da kaja, 4e sa mnogo korektni. Taka 4e ako
imash nyakakv konkreten problem - poso4i go, nedey samo da pluesh na posoki.
Kuks//blagodarq))nali zne6, 4e sym tyrsa4 na novi sistemi i strategii za igra, tozi pyt sym se sprql na ne6to i se otkazvam da tyrsq sledva6tite nqkolko meseca pone.
Kysmet, kolega!!
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
maximilian , deistvash mi lazy s tezi postingi za pieneto) poneje si ot smelite moje da probvash edno buy gbp/usd ot 1.837 stop 1.835 i ako ti gramne stopa me izvini s edin malak cherven rom/atlantic ili bakardi/ smesen s ananasov sok)) priqten weekend az spiram...sedmicata e prekaleno hubava za da q razvalqm s nqkoq glupost kato pokupka na gbp/usd ot 1.837)) nazdrave i umnata
Kude triabva da pishem za mnenia i preporuki? Edva li predstavliava goliama trudnost tuk da ima elementaren search ili sortirane na postingite... Biha spestili dosta browse-vane i chakane ;(
Коментар
:)) :(
Колеги! Кой от вас играе чрез ...................
помни в коя тема пишеш за синовете....
май започна корекция ...или само взимане на профит
abe stiga s tezi posrednici...ako ne ti haresva nqkoi-tegli im edna maina i gi slenqi, nai-golqmoto nakazanie e da si plashtash spreda na drug...no tova e forum i ako nqkoi iam konkretni /osnovatelni/ prichini da se oplakva ot brockera da pishe...vapreki che nqkoi pak e tril, zashtoto az ne vijdam postinga predizvikal tazi shumotevica...poznavam choveka koito go e predizvikal i toi si e prav za nego si,/da e nedovolen/, no i alaron sa si pravi)
Коментар