IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• )

Vav chas sam - no Pesho v momenta patuva kam Sf i ne iskam az da sam choveka , koito ste govori ot negovo ime. Izvini(nete) me za tova - ne e tajna - prosto korektnost ot moia strana.

Коментар

• )

Max, v 4as li si k"vo stana s knigata na Petar?

Az 6te dobavia kasi na 2690 sled malko, a sega otivam da si naleia edin Jim Beam :-))

Коментар

• )

vsiko e iako - stiga da ima poveche gradusi.
        I KOLEGI - vnimavajte s krosovete )) - niakakvo hedjirane , che ste omajete account - xexexexe

Коментар

• )

Maximalen i GIN&TONIK si e mnogo pe4eliv6a dvoika za weekendite
          )

Коментар

• )

1anti - pieneto na vseki dejstva razlichno ))
            A po povod na gbp/usd - moje da sam smel , no ne sam dostatachno lud. Slad malko daje naj-veroaitno ste skasia otnovo.

Nazdrave na vsi4ki - parva obikolka

A i nali si spomniate prognozata mi za weekend-a - tia vinagi e bila pechelivsha ))))))))

Коментар

• EUR

Хайде всички деца да напишат за домашно есе на тема "Защо още купувам EUR?!"

Коментар

• Колеги! Кой от вас играе чрез ...................

Ne znaya ot kakvo ne si dovolen ot "Mitev i sinove", poneje ne si go poso4il, no az sashto targuvam 4rez tyah
                po4ti otkakto izlyazaha na pazara i moga da kaja, 4e sa mnogo korektni. Taka 4e ako
                imash nyakakv konkreten problem - poso4i go, nedey samo da pluesh na posoki.

Коментар

• breakout reversal

Kuks//blagodarq))nali zne6, 4e sym tyrsa4 na novi sistemi i strategii za igra, tozi pyt sym se sprql na ne6to i se otkazvam da tyrsq sledva6tite nqkolko meseca pone.

Kysmet, kolega!!
                  Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Колеги! Кой от вас играе чрез Alaron.FX

дани, не ти е изтрит постинга, там си е, само че са го затрупали с писаници

Наоколо съм, но работя до 17:00, после след 6 съм в къщи и ще вляза да говорим.
                    През гръцко ми е трудно с ICQ-та...

До после

id2, поздравления френд

Коментар

• Hamlet Datski

maximilian , deistvash mi lazy s tezi postingi za pieneto) poneje si ot smelite moje da probvash edno buy gbp/usd ot 1.837 stop 1.835 i ako ti gramne stopa me izvini s edin malak cherven rom/atlantic ili bakardi/ smesen s ananasov sok)) priqten weekend az spiram...sedmicata e prekaleno hubava za da q razvalqm s nqkoq glupost kato pokupka na gbp/usd ot 1.837)) nazdrave i umnata

Коментар

• Hamlet Datski

Dani, Саксо-rulZ

Коментар

• Forum

Kude triabva da pishem za mnenia i preporuki? Edva li predstavliava goliama trudnost tuk da ima elementaren search ili sortirane na postingite... Biha spestili dosta browse-vane i chakane ;(

Коментар

помни в коя тема пишеш за синовете....
                            май започна корекция ...или само взимане на профит

Коментар

Постинга ми е изтрит!Изглежда,че Митев и синове е мръсна дума този форум :-))) Ако някой иска да ми пише-ICQ 174103604

Коментар

• eur/usd

abe stiga s tezi posrednici...ako ne ti haresva nqkoi-tegli im edna maina i gi slenqi, nai-golqmoto nakazanie e da si plashtash spreda na drug...no tova e forum i ako nqkoi iam konkretni /osnovatelni/ prichini da se oplakva ot brockera da pishe...vapreki che nqkoi pak e tril, zashtoto az ne vijdam postinga predizvikal tazi shumotevica...poznavam choveka koito go e predizvikal i toi si e prav za nego si,/da e nedovolen/, no i alaron sa si pravi)

Коментар

Working...
                                X