IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Петре не искам да се заяждам, но това което си написал като някакво броене не е възможно. Прочети какво си написал и сам ще се убедиш

Коментар

• EUR/USD

simo - ще ти отговоря така. Вчерашният ден бе доста профитен -поне за мен и моите клиенти.
      Ако искаш повече инфо , просто ме наеми мен или някои друг когото желаеш и ще получаваш това за
      което си плащаш ;-) Освен това незнам за кой път ще повторя че аз държа отворени минимум 6 позици,
      а правя повърхностни коментари(като за без пари) основно за евро и кабел ;-)
      Освен това се движа по вълната на настроението на пазара към всеки един момент, така че това което
      съм писал примерно преди 1 час , отдавна вече не е актуално. И за последно на ден правя най-малко 30
      сделки.Но стига толкова обяснения.
      Успех на всички

Коментар

• EUR/USD

Petre, ot tuk posokata e 1,2160.
        Za kakuv X govorish?

Коментар

• EUR/USD

stopa na gbp/usd za po predpazlivite na 1.83

Коментар

• EUR/USD

монтьора - ще ти отговоря с думите на един бате Тоци му викахме.Той беше мъдър човек и казваше
            така : "Или го можеш или не го можеш,не е стихотворение наизуст да го научиш " ;-)
            Ако си ме разбрал какво искам да ти кажа - добре, но се съмнявам, защото тая работа не е като със
            гаечния ключ да завиваш и отвиваш ;-)
            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• EUR/USD

Петре,това което си показал стопове ли са ?А прогнозата ти е такава,че да отчетеш успех при всяко движение.На вчерашните прогнози би трябвало да отнесеш много стопове.Ако все още се смяташ за сериозен анализатор дай по-конкретна прогноза.Ако се убедим,че е правилна може и други да се съгласят да дават по 20 %.

Коментар

• EUR/USD

K`va ploska korekcia te goni we Petarchoo??? Neshto za vremevoto saotnoshenie na valnite vav tvoia flat da kajesh?

Коментар

• EUR/USD

sell rally 1.2538-45 ragets 1.2420-1.2390 s/r 1.2575 exit 1.2610

Коментар

• EUR/USD

sell gbp/usd 1.824 stop 1.827 t.p.1.8118 buy usd/jpy 105.5 stop 105.2 t.p. 106.5

Коментар

• EUR/USD

Здравейте Спекуланти
                      ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)................
                      Така изглеждам аз и клиентите ми от снощи - надявам се и при Вас да е така ;-)
                      Според мен завърши плоската корекция в EUR/USD с А-1.2333 , Б - 1.2679 , С - 1.2437 , Д - 1.2662 и
                      Е - 1.2409 и от тук ще трябва да направим еди Х за да започне развитието на 5-та вълна от 3-та от
                      по-висока степен с таргет 1.32-1.35
                      Същото важи и за кабела смо дето таргета му е 1.90++
                      Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Нов FOREX анализ

EUR/USD long stopped @ 1.2435

Коментар

• pazara) na rakiq

защо делта трейдинг ми изтри печалбата и ме пусна пак от 5000 лв. на демото?
                          надявам се в Делтасток знаят това

Коментар

• pazara) na rakiq

Mi to nqma i kilo na mesec kakvo tolkova

Коментар

• eur/chf

thanx Kuki. thanx the fan*, thanx all of you for the support

Коментар

• pazara) na rakiq

Осемдесет милиона литра ракия изпиват българите за една година. Тенденцията е от 5-6 г. и ни прави абсолютен рекордьор сред европейските народи по количество на глава от населението

Коментар

Working...
                                X