IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Imam tuka edni samnenia, 4e korekciata ne se razvi kato ABCDE, a 4e predi malko (ili sled savsem malko) dovar6ihme valna C, koiato izglejda malko stranno poradi v4era6nia fundament

4akam potvarjdenia vse pak...

Коментар

• eur/usd

zdraveite kolegi,
      Pepi i az se interesuvam ot vazmojnostta da ti stana klient.Dnes ti pisah i pismo.Neznam dali si go poluchil.
      Za vseki sluchai E-mail-a mi e nikikolev71@yahoo.com
      uspeh

Коментар

• eur/usd

Постинга от 19:23 отново е от клонинга, който явно се е взел доста на сериозно днес
        Успих на всички Спекуланти!

Коментар

• eur/usd

Aha - ам ти наистина не си разбрал - ставаше въпрос за модела на корекцията ;-)
          Явно нещо бъркаш нещата, но с малко повече четене ще започнеш и да разбираш ;-)
          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd

hm - пиши ми на мейла или си дай твоя за да ти отговоря ;-)

Коментар

• eur/usd

Aha, не, нямах предвид теб - извини ме...
              Имах предвид разни Ани макбийли, клонинги.. нямах нищо конкретно предвид... по принцип...

Коментар

• eur/usd

kukuvicata, просто ми е необходим експертния съвет на Петър.
                Сутринта обясняваше нещо за вълните, но не го разбрах съвсем.
                Дали сега може да поясни това което каза сутринта в коя вълна се намираме?
                Само дано не е бил клонинга пак!

Коментар

• eur/usd

Pazaryt ot silen uptrend na eur minava v period na konsolidacija naj-verojatno mejdu 1.20 i 1.30. Tova e porodeno ot fundamentalni faktori i po-to4no ot o4akvanija za izravjavane na lihvenite ravni6ta v US i EZ. Naj-verojatno na sre6tata na G7 v Boca Raton sledva6tata sedmica 6te kajat ne6to po vyprosa. Na evropejcite skypoto eur zapo4na da im teji i zatova Greenspan v4era si promeni prikazkite.
                  Tyrguvajte vnimatelno.
                  Ako padaneto na eur prodylji, usd/jpy moje da probie nagore. Zasega dnes zaformjame inside day, a utre moje da imame i NR7

Коментар

• eur/usd

чудно ми е само как ви се занимава да се дрънкате по цял ден...
                    не казвам кой прав и кой крив - а как имате време и желание за това

аз като губя - не ми се пише, като печеля - ми е весело и дори враговете ми не са ми криви тогава

Коментар

• eur/usd

$, знам ли... ако си хванал влака надолу - честито и късмет

Коментар

• eur/usd

Петре, не ти трябва адвокат, ама ти трябва клонинг.
                        Явно той инкасира всички загуби... )

Коментар

• eur/usd

Петре, ти да не демонстрираш раздвоение на личността? Да не те е прихванало от мене?

Коментар

• eur/usd

Petre kakwo zna4i klientite ti. bi li poqsnil. moje da si obesnqwal no qwno sum propusnal. kakwi uslowiq predlaga6..

Коментар

• eur/usd

Постинга от 18.51 е на КЛОНИНГА ;-)
                              Абе човек не ми трябва адвокат

Коментар

• eur/usd

Аха, симо, вие явно страдате от липса на мозък или олигофрения, та неможе да ме разберете ;-) Но това си е ваш проблем, сутринта ситацията беше за дълги и аз бях дълъг и позицията ми се затвори с 40 пипса профит и след слизането под 1.25 се скъсих и сега се радвам на цели 100 пипса които успях да прибера и отново клиентите ми и аз ще сме ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-);-) ;-) ;-), а балъците във форума ще продалжавате да ме плюете.

Коментар

Working...
                                X