If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не си играйте на шикалки а очаквайте 1.21 а може и 1.19.С оглед спада на EUR/USD на спот пазара и вероятността еврото отново да тества ключовата техн.зона на подкрепа към 1.2335/15 долара, по опционният пазар има голям интерес за покупки на едноседмични т.н. put EUR/USD опции ...
С оглед спада на EUR/USD на спот пазара и вероятността еврото отново да тества ключовата техн.зона на подкрепа към 1.2335/15 долара, по опционният пазар има голям интерес за покупки на едноседмични т.н. put EUR/USD опции в 1.2200 нивото (които опции изтичат точно когато е и срещата на Г7 следващата седмица на 06 и 07.02.04г.!).
Това показва, че пазара се опасява, че спадът на EUR/USD може да се задълбочи и под 1.2335/15 важната подкрепа към следващата около 1.2215/10 (където спада на еврото във вълна С от 1.2775 върха надолу от вълна 4 в сила от 1.2898 върха насам ще се изравни по дължина със вълна А от този спад от 1.2898 до 1.2335 дъното от 19.01.04г.) и чрез тези put EUR/USD опции в 1.2200 нивото играчите искат да се хеджират срещу евентуален по-сериозен спад на еврото дори под 1.2200 нивото!
Spored men imame dobri niva za buy...
Potvardeni ot divergencia na 1H i izpalneni minimalni uslovia za priklu4vane na valna 5 na cialata $ euforia sled izkazvaneto na FOMC
Az sam v BullTrend, friends....
3pip bez komisionna e...
+ platforma MetaQuotes, koiato niama problemi s izpalnenie na orderi i dupki v grafikite.... E, moje6e da e MetaTrader, no kolkoto tolkova :-))
Коментар
Dmitri
eur/usd
Blagodaria.
Коментар
Opa 6
eur/usd
Nqmali nikakvi komisionni, sega im zvunqh i taka mi kazaha
Коментар