IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FUN

Max ne se otchaivai ima lesno....prosto prevejdash pari v akaunta

Коментар

• FUN

Zdravej priatelu - radvam se da te "vidia".

Kakvoto mojah napravih - no se varnah v detskata gradina. Mnogo zle rabotata - ama i da padnem i da biem pak ste se napiem.
      Na krachka sam da zatvoria glava "forex"

Коментар

• FUN

maximalen - здравей приятелю ;-) Устиска ли ги дългите евра от онзи ден ?

Коментар

• FUN

Nazdrave Max)))

Коментар

• FUN

Nazdrave boban1
            Kakvo znachenie ima kasi ili dalgi sme - vajnoto e da si znaem razmera ))))

Коментар

• FUN

)))

Коментар

• FUN

Ако все още не сте решили къси ли да бъдете или дълги следвайте укaзанията по-долу: )

Отишъл един до аптеката и пита аптекарката?
                - Една кутия презервативи.
                - Какъв размер ?- пита тя
                - мммм ами незнам ..
                - Ами добре тогава . Вземете тази дъска с дупки и отидете в тоалетната и пробвайте .
                След 10 минути се враща и казва:
                - Размислих - не ми триабват презервативи. Колко струва дъската ?

Коментар

• Sell(ianin) :-))

mi neznam , az kupih predi malko 2607 , pyk to she se razbere

Коментар

EUR/USD върна към 1.2600 долара след като удари преди това връх към 1.2635/40 -> около офертите пордава в1.2640/50 и важната техн.съпротива в 1.2640/60 долара. Това стана факт след интерес за продажби на евро към 1.2640 от страна на американски играчи, което накара част от европейските играчи да реализират печалби от дългите си позиции в евро и доведе до спада му към 1.2600 нивото.
                    Сега оферти купува за еврото има към 1.2600 долара със слаби стопове на дълги евро под 1.2600/1.2590 и повече стопове под 1.2570/60 долара и само тяхното прицелване ще отмени текущият натиск върху долара и може да даде сигнал за нов спад на EUR/USD (в последна вълна Е от корекционният "триъгълник" във вълна 4?) към 1.2525/1.2490 дъната.
                    За сега обаче към 1.2600 долара има интерес за покупки на евро.
                    Оферти продава има към 1.2640/50 долара, като вероятно над 1.2660 са пласирани следващите стопове на къси евра.
                    До края на днешната търговия интерес ще представлява може би изказването на члена на FED - Бернанке (от 19:45ч.), което ще е за американската икономика и и парична политика на FED(!)
                    Основено обаче вниманието се насочва върху утрешният много важен ден, когато ще бъде оповестени данните за работната заеотст в САЩ за януари (от 15:30ч.) и когато започва важната двудневна среща на фин.министри и шефове на централни банки на Г7 във Флорида!!!
                    С оглед днешните по-лоши данни за седмичните заявки за социалните помощи в САЩ (качиха изненадващо с 17хил.броя?) има опасения утрешните данните от САЩ да не се окажат по-лоши от средните очаквания за нови 150/160хил.работни места през януари.
                    Но основен акцент на пазар си остава срещата на Г7 утре и в събота, която ще бъде последвана от важно комюнике в СЪБОТА (вероятно рано в неделя наше време).
                    По пазара се говори,че към 1.2640 долара е имало оферти продава за еврото от страна на европ.централни банки целящи да забавят и ограничат ралито на еврото.

Коментар

• FUN

Две жени попълват кръстословица и едната пита другата:
                      - Мъжки полов орган с три букви ?
                      А другата отговария:
                      - Ако е отвесно е "мек"

Коментар

boban1, imam pone 3 seriozni argumenta i vsi4kite sa s cel mejdu 2480/2530
                        A otnosno sellovete - Max, saglasen sam

P.S. Denia mi be6e dostata4no dobar za da si pozvolia i edna prostotiika - kupih za 2630 i tam reverse :-)

Коментар

Gospodine - te takmo po4naha )

Коментар

swyrshi se sys sell-owete ...

Коментар

mvp Az biah dalag no zatvorih na2625 Neshto me e strah da skasiavam))

Коментар

1anti, to si e za izku6enie....
                                Az si zatvorih parvia sell na sme6nite 15pip profit i sega 6te si sellna pak kato pi4 ot 30/40....

Коментар

Working...
                                X