IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• open interest

Open interest sa otkritite pozicii v futures za daden contract, vklu4itelno i za valutni.
    Moje da gi vidi6 ot Commitments of Traders Reports
    http://www.cftc.gov/cftc/cftccotreports.htm

Коментар

• eur/$

1.2770 ми се струва високо за скъсяване оттам. И аз очаквам известно движение надолу, но от текущото ниво. Скъсяването днес обаче е рисковано. Като че ли е по-добре да не се скъсява в момента, а да се изчака някой и друг час, докато еврото обърне нагоре, и тогава да се купува.

Коментар

• eur/$

Ne se li izmer prez fu4arsnite kontrakti

Коментар

• Цвятко Загорски : Нов FOREX анализ

Съгласен съм, но преди това
          sell 1.2770 tp 1.2710 s/l 1.28

Коментар

• eur/$

Аматьора, да не те объркам, ама мисля,че при валутата такова понятие няма. Отнася се за акции.

Коментар

• Нов FOREX анализ

EUR/USD - buy at 1.2705 s/l 1.2645 t/p 1.2830

Коментар

• eur/$

Niakoi moje li da mi kaje koi indikator izmerva otkritia interes? Blagodaria predvaritelno i uspeh na vsi4ki

Коментар

• eur/$

Глашатай, съгласен съм. Благодаря за мнението!

Коментар

• eur/$

Възможно е, но варианта да сме в 5.1.4 не е отхвърлен. Това ще стане при нива 1.2680

Коментар

• eur/$

Въпрос: Покачването от 30.01 до онзи ден го миждам като импулсна 5-вълнова, която в момента се корегира, т.е. намираме се във 2-ра по дневния. Някой споделя ли това мнение, и ако не-какви са аргументите му?

Коментар

• Uspeshna Sedmica

na Vsichki Traderi

Коментар

• за лихвените проценти на банките

има една сравнителна графика как са се движели лихвените проценти във времето,
                          която ще намерите :
                          www.forexite.com - > процентные ставки - > Графики основных процентных ставок
                          http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Нов FOREX анализ

nai golemia intrigan kvo da pravi6.spored men sa6to moje da vidi me korekciata -but?????????/
                            Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• Нов FOREX анализ

Taty,не знам,но ми се струва възможно образуването на двоен връх,което пък би означавало
                              поне3-4 фигури надолу.Погледни какво стана на 1.10 и нещо,не си спомням точно колко,виж
                              и 1.1860.И сега е същото-пълно разочарование на пазара,при много слаби данни за САЩ.
                              То не че за Еврозоната не са в пъти по-слаби,но докато този изрод е президент-това ще е .

Коментар

• lihvi

sorry
                                Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

Working...
                                X