If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен профитът надолу не е сигурен. Такова движение изглежда за момента най-вероятно след слабото развитие този следобед, но не се знае колко надолу ще слезе. Пазарът съдържа едно дребно вътрешно противоречие, което трябва да си го изясни. Като видим утре какво е станало, ще имаме, надявам се, нужните данни за вземане на решение. Така че за тази вечер поне аз излизам от играта.
Ako zapochnat takiwa intervencii ot ECB , moje da se ochakva che eur/usd ste izglejda podobno na USD/JPY-
po 10-15 p nagore-nadolu i posle intervencija za 10-15 minuti s rezki skokowe. Ot podoben pazar moge li sa ima
profit ?
02/16 09:55 TRICHET: FX INTERVENTION A DECISION FOR ECB GOVERNING COUNCIL
02/16 09:55 TRICHET: WILL NEVER COMMENT ON FX INTERVENTION BEFOREHAND
02/16 09:55 TRICHET: WHEN ECB HAS SOMETHING TO SAY FX INTERV., WILL SAY IT
Коментар
GBP/USD
RAZBIVA4A - всеки сам си прави анализите и си взима решенията така както сам акумулира загуби и
трупа печалби. Не мисля че съм твърдял обратното за кабела.Въпросът е в абсолютна стойност дали
еврото или паунда ще донесе по-големи печалби за инвеститорите.Имайки в предвид че кабела е
"овърбоут" , а на еврото тепърва му предстои това да се случи, аз съм направил своят избор ;-)
Успех на всички Спекуланти
Коментар