If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
tedpl, дълъг съм от вчера още
целта ми е 1.3050.
иначе и моя стоп вече е на 1.2820
успех
Коментар
gbpchf
stefan11 - аз имам 14 сделки в gbp/chf от тогава до сега и трябва да ти кажа че средната цена съм я
качил доста от тогава до сега.А когато го изпуснат надолу - ще се наслаждавам на свободното падане
Успех на всички Спекуланти
Коментар
Amatyor
gbpchf
Споко за късите.Аз Отговарям.
Коментар
stefan11
gbpchf
Петре:: не ми издържат вече нервите с тия шибани къси дето ги имам от 12.02, казвай нещо щото ако не тръгне, мисля да освобождавам ресурси, макар и на загуба?
Коментар
hm
eur/usd
oswen ako 4erna kotka ne mu mine putq i widim 1.2620
Коментар
pi4a
eur/usd
samo taka
Коментар
eur/usd
Видяхме кабела на 1.9043 сега е ред да видим еврото на 1.2930/50 ;-)
Varna 2 - приятелю, не залагай на интервенция от страна на ЕЦБ. Когато през 2000г еврото падаше с
гръм и трясък имаше една единствена интервенция на 17 септември която беше с много кратък ефект.
Започна от 0.86 стигна за 30мин до 0.9030 и след 4 часа пазара затвори на 0.8620. ЕЦБ не са по
интервенциите като туранагите.Европа е бавна и консервативна.Освен това основните фактори от
които зависи да има интервенция недвусмислено заявиха че на дневен ред такава не се предвижда.
Виж вербални интервенции ще има бол, но тях никой не ги взема под внимание. За да има успех
някоя интревенция тя трябва да е ;
1.Координирана между ФЕД, ЕЦБ и BoJ
2.Да е продължителна - поне 10 дни след достигане на определено ниво да се включват всички дружно
3.Да е нарушена макрорамката в бюджета
За момента нито една от централните банки не е декларирала условие 3 , а да не говорим че не се е
стигнало до разговори и дискусии, камо ли до някакви евентуални устни договорки за условия 1 и 2
А ФЕД пък изобщо нямат интерес и желание за съвместни интервенции имайки в предвид че сме в
година на президентски избори и скъпото евро е все още единствената забавяща спирачка , растежа
на търговският им дефицит.
Мога да ти изброя поне още 30 причини, но ми омръзна да пиша
Коментар
Nachinaest
Evro НЕТ
forexboy: problema ne e w peeringa, i prez BTK ne se otwaria
Коментар