IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Do pensionera

15:30
    USA Empire State Index (February) - Briefing Forecast: 40.0; Market Expects: 37-36.4; Prior: 39.22;
    Actual: ??????
    16:15
    USA Industrial production (January) - Briefing Forecast: 0.8%; Market Expects: 0.7%; Prior: 0.1%;
    USA Capacity Utilization (January) - Briefing Forecast: 76.4%; Market Expects: 76.2-76.3%; Prior: 75.8%;

Коментар

• ........

$ - монтьора - отново проявление на двете личности загнездили се в теб ;-)
      Крайно време е да идеш на психиатър

Коментар

• ........

Монтьора,що си губиш времето с това каруцарско ренде,петърчо?
        Пускай го през оная ти работа като пикня под душ......

Коментар

• Do pensionera

15:30 USA NY Fed Empire State manufacturing index (February) 40.0 39.2
          16:15 USA Industrial production (January) 0.7% 0.1%

Коментар

• eur/usd

Може ли някой да каже какви са прогнозите за данните в 15,30 .Старо 39,2 - руснаците дават
            прогноза 40,0 , делтата пише ,че консенсуса е 36,4.Има някакво разминаване.

Коментар

• Do Petyr

Ti li che vodish kursa ili si hodil na kurs. Vse pak trqbva da znam

Коментар

• usd/bgn

ще се опитам - защото и Елана и Делта котират в стил "както падне и както дойде", на моменти съм ги улавял да се разминават
                с по 10-12 пипса.
                Иначе - купи от Елана и продай на Делта- при тая разлика става супер /шегичка/

Коментар

• gbpchf

кабелджията - е това благородство за което говориш струва пари.Запиши се на курс, плати си 400 евра
                  и ще разбереш как ставт няко неща.Ако пък ти е скупичко,чети книги, ама там много от нещата не ги
                  пише ;-)
                  Изборът си е изцяло твой.
                  Успех на всички Спекуланти

Коментар

• gbpchf

Или пък беше байганйофщина. А бе помня, че беше с Б ама от тази олигофрения все бъркам.

Коментар

• usd/bgn

nqkoi moje li da mi obqsni zasto w edin i susti moment w elana wijdam
                      usd/bgn 1.5140 a na delta 1.52 razlikata e baq golqma

Коментар

• gbpchf

Петре, знам че си безгрешен и затова ти казвам светни ни и нас малоумните. Прояви малко от типичното за тебе благородство.

Коментар

• gbpchf

кабелджията- не съм казал че не губя, а че съм вдигнал средната цена.Сложи си очила и чети по-добре
                          Явно това което четеш не го проумяваш

Коментар

• gbpchf

Петре, стига ги лъга тези хора бе. Ти си къс паунд/суиси расте, а ти пак не губиш. Я ни светни как става този номер.

Коментар

• gbpchf

Някакво напрежение ли витае или само така ми се струва ;-)

Коментар

• gbpchf

HAHAHAHAHA
                                Pe6e ti si 10tina sdelki sigurno veche si kas ot 2.35 i sega moje daje i edin take profit da napravish.

Коментар

Working...
                                X